- 7 Mayıs 2019
- 5
- 0
- 28
-
- Konu Sahibi Sumeyyemcht
Devlet hastanesi değilmi yinede para vermişsiniz . Bir arkadaşım devlet hastanesinde ameliyat olmus hiç ücret ödememiş . Ameliyat süreciniz nasıl geçti canım eşimde ameliyat olcak onu rahatlatmak istiyorum biraz korkuyor çünküMerhaba benim eşim geçen yıl ibni sinada ameliyat oldu 2500tl falan vermiştik doc Dr mikrocerrahi yöntemi ile yaptı
Aynen canım mikrocerrahi yaptircaz . Bakalım ameliyattan sonra yazarım buraya inşallah sorunsuz geçer tüm hastalar şifa bulur .Evet devlet ama uzman doktorlar ücretli muayeneleri ve ameliyatları hiç bir sıkıntı yaşamadı eşim sadece 3 gün raporluydu dikkat etti ağır kaldırmadı kendini zorlamadı benim en büyük tavsiyem kesinlikle mikrocerrahi ile olsun eşin ameliyatı sadece 3 cm bi kesi yapılıyor o kadar
Ne kadar odediniz acabaEsim mikrocerrahi ile medical parkta prof . Adem beye ameliyat oldu. Bir taraf 3 diger taraf grade 2 idi, 3 ay sonra onemli derecede sperm kalitesinde artis gormustuk
4 bin tl odemistik o zamanNe kadar odediniz acaba
Benim eşimde aynı doktorda ameliyat oldu ama morfoloji değişmedi.benimde yaşım var yumurta rezervim düşük,kalitede düşüyor tabi..tüp bebeği nerede yaptirdiniz.ilki düştü ben devlette yaptırdımEsim mikrocerrahi ile medical parkta prof . Adem beye ameliyat oldu. Bir taraf 3 diger taraf grade 2 idi, 3 ay sonra onemli derecede sperm kalitesinde artis gormustuk
Bin şükür,sağlıkla büyüsün ve Allah bana da nasip etsinAcıbadem Maslak / Bülent Tıraş'ta yaptırdık, şu an bebişimiz 11 günlük kucağımızda :)) Şükürler olsun
Ameliyattan sonra gebelik yaşadınız mı? CevaplarmosınızEsim mikrocerrahi ile medical parkta prof . Adem beye ameliyat oldu. Bir taraf 3 diger taraf grade 2 idi, 3 ay sonra onemli derecede sperm kalitesinde artis gormustuk
Ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldınız acebaAcıbadem Maslak / Bülent Tıraş'ta yaptırdık, şu an bebişimiz 11 günlük kucağımızda :)) Şükürler olsun