• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var msn, yok musun kutu bo kt

benimde mynet te okuduğum,kutular boş aslen...
led sistemi kullanılıp,kutular açıldığı sırada istenen rakam kutuya yansıtılıyor..
kutunun içindede özel bir cam mevcut...
o kadar kişi yarıştı kimse 500 bin alamadı çok tuhaf değil mi??
CADIARZU

Onu ben de duymuştum..akannehir

Tekrar izledim son ikiye evren kalıyo niye metin açıyo anlamadım..CADIARZU

dün akşam olayı açıkladı Acun
ve yine böyle olan vtr ler gösterdi
o kağıtlar yapıştırma değil yan taraftan geçmeliymiş
kağıt azcık küçük gelse kutunun içine düşüyor..
ya bana saçma geldi o kadarına cesaret edemezler milyonlar seyrediyorr

biz herzaman neden 500 hiç çıkmıyor :uhm:diye soruyorduk birbirimize,sebebi buymuş,belliydi bir katakulli olduğu....a.s

bence icine dusmustur kutunun.sonucta canli yayin degil.isteseler montajarlardi

dün akşam olayı açıkladı Acun
ve yine böyle olan vtr ler gösterdi
o kağıtlar yapıştırma değil yan taraftan geçmeliymiş
kağıt azcık küçük gelse kutunun içine düşüyor..
ya bana saçma geldi o kadarına cesaret edemezler milyonlar seyrediyorr

Bana bu sadece kafamda şüphe uyandırdı.Neden böyle bir açıklama gereği duydu acebakaydirigubbakcemile3
Sonuçta evet program canlı yayınlanmıyor ve kesip tekrar program çekimini baştan alabilirlerdi.Neden yapılmadı?
Birde kutuların açılması esnasında çıkan sesi hiç dikkat ettinizmi aceba?İçindeki sayıların gözükmediği kutularda sese göre tahmin yürüttüm ben,demekki içerideki ekip kutuların içindeki rakamları biliyorlar.
Valla benim iyiden iyiye kafa karıştı,sizlerinde kafasını karıştırmayayım şimdibenneyaptımki

ben hile yaptıklarını sanmıyorum sadece kağıtlar düşmüş içine sonra gösteriyor zaten bakıyolar tekrar takıp tekrar çekiyolar o sahneyei okadar seyircinin önünde hile yapamazlar canlı yayın değil sonuçta ben acun ılıcalının güvenilir vede yardımsever biri olduğuna inanıyorum meyva veren ağaç taşlanırmış birde reytingi yüksek bir yarışma porogarmı tebrik ediyorum başarısını programda emeği geçen herkesi

içine düşmüş kızlar kağıt noter huzurunda yapılıyo imkansız

saçmalık resmen ama doğrudur..aylardır kimseye çıkmaması hatta hiç kimseye cıkmaması tesadüf olamaz deilmi

kaydirigubbakcemile3Acun'un ACUR olduğunun kanıtıdır arkadaşlar kaydirigubbakcemile3

Back