Var msn, yok musun kutu bo kt

O 500'ü neden veremedikleri belli oldu değilmi
Ben nerden bileceğim şimdi o kızın kutusundaki 500 ile değiştirilmediğini değilmi:jeyyar:
Benmi çok kötü kalpli düşünüyorum aceba

Yani inanmıyorum...Metin nasılda şok olduakannehir

Normal de zaten geri kalan kutuyu da açarlardı.Bu sefer açmamışlar.Yine 113.000- kazanmış.Hiç yoktan iyidir.

yaa başka bir ülkede de böyle bir olay yaşanmıştı diye biliyorum.
orada yarışmayı tekrar yapmışlar....

biliyordum allahım biliyordum bunun bir kurgu oldugunu sırf heyecan yaratmak için ayarladıklarını

içindeki kağıdın yapışkanı gitmiştir kutunun içine düşmüştür..
ne gibi bi sebep arıyosunuz ki..
sonucta bu program canlı yayınlanmıyor isteseler bastan cekerlerdi..

arkadaşlar netten duyduğuım yorumlara göre

o akşam son ikiye evren kalmış

yani metin kutusunu açalı çok olmuş ve muhtemelen kenarda dururken kağıdı çıkmış yada düşmüş

son anda metin eline neden kutusunu alma ihtiyacı hissetti orasını bilemiorm tabi

yoksa bu kasetler montajlanıo ve ekip bunu muhakkak görür ve keserdi zaten

ya tamamda sonucta okutuyu actrabılırdı ,tum turkıyenın onunde okutuyu boş oldgunu bıle bıle koyarlarmı _?bence kutunun içine falan dusmustur o.bıde canlı yayın degıl yanı oyle bsey olsa o bolumu keserlerdı ya.mantıklı degıl sacma geldı bana

içindeki kağıdın yapışkanı gitmiştir kutunun içine düşmüştür..
ne gibi bi sebep arıyosunuz ki..
sonucta bu program canlı yayınlanmıyor isteseler bastan cekerlerdi..

bencede öyle olmustur..

Acun zaten bir aciklama yapmis:

İddialar Sidal'ın yarıştığı günde çekilen bir görüntüden ortaya çıktı. Yarışmanın finalinde içinde 500 bin olması gereken ve açılmayan kutu yanlışlıkla açılınca boş olduğu görüldü. Bir vatandaşın tespit ettiği bu durum video paylaşım sitelerinde jet hızıyla dolaşmaya başladı. Bu iddialar üzerine hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Acun Ilıcalı , bu yaşananlara çok şaşırdığını belirterek "Biz her defasında kutulara, paraların yazıldığı farklı plaketler yapıştırırız. Bazen kutulardaki plaketlerler düşer. Bu daha önce de oldu. Noter huzurunda yapılan bir yarışmada hile yapmak mümkün değildir. Biz 10 yıllık emeğimizi çöpe atar mıyız. Neden böyle şeylere ihtiyaç duyuluyor anlamıyorum. Şüphesi olana tüm kayıtları gösterebilirim " dedi.

Hürriyet sitesinden alintidir..

acun açıklamasını yaptı aynı videoyuda gösterdi içindeki paralı plakalar içine düşüyormuş..

canlı yayın ne zor yaw..
way hamdı yayy paraları vermıyın heekaydirigubbakcemile3
bence de yapıskan kagıt ıse muhakkak dusmus olabılır..

acunun dedigine göre yapiskan kutunun icine düsmüs..
ispati var yada yok her programda bi sekilde düzmece oldugunu hepimiz biliyoruz..
bide bu program artik bitsin yaaa. kabak tadi verdilmaz:

O 500'ü neden veremedikleri belli oldu değilmi
Ben nerden bileceğim şimdi o kızın kutusundaki 500 ile değiştirilmediğini değilmi:jeyyar:
Benmi çok kötü kalpli düşünüyorum aceba

ayakta uyutuyorlar insanları:mymeka:

benimde mynet te okuduğum,kutular boş aslen...
led sistemi kullanılıp,kutular açıldığı sırada istenen rakam kutuya yansıtılıyor..
kutunun içindede özel bir cam mevcut...
o kadar kişi yarıştı kimse 500 bin alamadı çok tuhaf değil mi??
CADIARZU

ee yarışmacılar görmüyor mu bunu.neden kimse itiraz etmiyor.bence saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…