14 günü geride bıraktım insanity de kondisyon olarak evet değişimi şuan farketmeye başladım fakat kilo anlamında yok incelme anlamında yok ever diyet yapmıyorum ama en azından sabah yaptığım için ve metabolizmam bu kadar hızlanmışken biraz incelmem gerekmez mi 15 günde . Önceden de aynı tarz besleniyordum şuan ekstra insanity var ama bakalım bir ayı doldurmadan erken . Okadar yiyerek bile kilo verenleri okumuştum insanity de ama .....:Merhaba ben de shaun t'nin focus t25 programını uyguluyorum, çok memnunum. Insanity çok daha etkili eminim faydasını görüyorsunuzdur
14 günü geride bıraktım insanity de kondisyon olarak evet değişimi şuan farketmeye başladım fakat kilo anlamında yok incelme anlamında yok ever diyet yapmıyorum ama en azından sabah yaptığım için ve metabolizmam bu kadar hızlanmışken biraz incelmem gerekmez mi 15 günde . Önceden de aynı tarz besleniyordum şuan ekstra insanity var ama bakalım bir ayı doldurmadan erken . Okadar yiyerek bile kilo verenleri okumuştum insanity de ama .....:
Ben çok fena grip oldum ben geçemedim 3. Haftaya. Bu haftayı atlatayım kaldığım yerden 3. Haftanjn fittestinden devam edicem . Yarın ilk başta çok zorlanacaksındır ama sonra rahatladığını farkedeceksin kaslarının. Ben sonun getiremem demiştim 5. Gün çok ağırdı ama bir şekilde bacaklar açılıyor.Bende başladım bugün 4. Günümdeyim ve sonrasında da karın ve bacak çalışıyorum. 2 gündür yürümekte aşırı zorlanıyorum. Ne zaman yürümeye başlayabileceğimi gerçekten merak ediyorum :) ayrıca videoları asla tam olarak yapamıyorum
Geçmiş olsun canım. 5. Gün de ne tesadüf ki yarınBen çok fena grip oldum ben geçemedim 3. Haftaya. Bu haftayı atlatayım kaldığım yerden 3. Haftanjn fittestinden devam edicem . Yarın ilk başta çok zorlanacaksındır ama sonra rahatladığını farkedeceksin kaslarının. Ben sonun getiremem demiştim 5. Gün çok ağırdı ama bir şekilde bacaklar açılıyor.
Keşke 5. Günü atlatınca buraya yazsaymışım şimdi psikolojik olarakta çok zorlancam :)Ben çok fena grip oldum ben geçemedim 3. Haftaya. Bu haftayı atlatayım kaldığım yerden 3. Haftanjn fittestinden devam edicem . Yarın ilk başta çok zorlanacaksındır ama sonra rahatladığını farkedeceksin kaslarının. Ben sonun getiremem demiştim 5. Gün çok ağırdı ama bir şekilde bacaklar açılıyor.
Bence senhalletmişsindir yani insanity e başlamak bile cesaret istiyor . Ben yapamıyorum hala bak öksürükten kendimi kurtaramıyorum. Daha hafif birşeylerle devam edicem . Çok halsizim çoookkkKeşke 5. Günü atlatınca buraya yazsaymışım şimdi psikolojik olarakta çok zorlancam :)
Bence sen tamamen iyileşene Kadar iyice dinlen canım bişey yapma. Sağlığından daha önemli değil sonuçta.Bence senhalletmişsindir yani insanity e başlamak bile cesaret istiyor . Ben yapamıyorum hala bak öksürükten kendimi kurtaramıyorum. Daha hafif birşeylerle devam edicem . Çok halsizim çoookkk