Canim ozeli pek kullanmayi bilmiyorum plank konusunuda isgal etmiyim diye buraya yazayim dedim.Oncelikle beslenmeme hic dikkat etmedim cunku kilo fazlam yoktu 2.ayda vermistim butun kilolari.Sadece su 4gundur sekeri ve beyaz ekmek yemeyi kestim cunku anladigim kadariyla ikisini kesmeden cozum bulamiyacagim. Pirinc patates un barindiran gidalar makarna tatli yemiyorum ve iceceklerime seker eklemiyorum. Onun haricinde bebegim 1yasina girdiginden itibaren arastira arastira surekli yeni bir sey denedim. Artik sabitledim. Google playde ev egzersizleri diye bir uygulama var onun icinde 21 gunluk zorlu gorev war onunla basladim 2 ay once. Gunde yarim saat cardio arkasindan 21 gunluk zorlu programi yaptim.Kendimi iyi hissettigim gunler icerisindeki bolgesel calismalarida yaptim karin,bacak,kalca,kol. Cardioyuda youtubeden baslangic seviyesi olanlara bakabilirsin ben onlarla basladim.Bu bittikten sonra leslie 1 mil ve cardio ile devam ettim. 10gun kadar leslie 1 mil yapip 3 mile gectim. Simdi 3 mil leslie,google playden indirdigim ic bacak yaglari icin uygulama ve gobek eritme adli uygulamiyi yapiyorum. Bjrde gunde yarim saat cardio calismasi.Dun birde gobek yaglari icin program buldum onu da indirdim bugun basladim birZ karisik olmus olabilir sormak istedigin yer var ise yardimci olmak isterim