• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mı yok mu belli degil:((

ipek_bal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
934
849
123
Ankara
Arkadaslar merhaba size uzun süredir kafamı karıştıran birini anlatmak istiyorm. Nisanda beri ara sıra görüştügüm biri var, bu kişiyle aynı yerde çalışıyoruz hiç ortak tanıdıgımız da yok açıkçası ( işyeri büyük bi kuruluş) zaten tanışmak isteyen o oldu. Ben uzun süre reddettim malum aynı yerde calısıyoruz ama inanın karşı koyulacak biri degil neyse ben tanıştım ay tanışmaz olaydımb ende bir güvensizlik başladı çünkü çoooook yakışıklı:) tarzı işi fln tam hayalimdeki insan ve bu çocuk bende ne buluyor diye düşünmeden edemiyorum bazen ama ben de çok güzel sayılmasam da eh giyim kuşam saç baş halliceyim :))))
Tanıştık ve belirli aralıklarla o arayıp sormaya dvam etti bende de bi burnu havadalık, o 10 kere arasa ben 2 kere anca... Ama garip bi şekilde bu zamana kadar sürdü. Bzen 3 hafta fln hiç ses çıkmıyor sonra facete fln foto begeniyor vir şekilde kendini haırlatıyor. Mesela en son ben arkadaslarımla dışardayken taaa ümitköye geldi( ankaralılar bilir, biraz uzakta kalan bir yerdir) arkadaslarımı tanımaz etmez, o kadar yolu niye gelsin dimi:)
Ve ben naptım, tuttum bugun aradım hadi bişeler yapalım diye. O da okuldaymış ( master yapıyor aynı zamanda) ders calısıyorum ama fırsat bulursam ararım seni dedi bu saat oldu ses seda yok. Sinirden aglıcambirazdan.
Şimdi soruyorum nedir bu hikayenin akibeti sizce kızlar? İnanın kafam çok karışık. Görüşmek istemese bahane bulur ben seni ararım demezdi heralde?
Haaa sunu da bekirteyim iletişim olarak he kopuğuz zaten yani görüşelim deriz ne o arar ne ben 3 5 gün sonra anca...
Kafam çok karışık yormlarınızı bekliyorum kızlar :)))

Karışık bir durum..
Yani ilk adımından sana karşı birşeyler hissediyor ve gerisi gelecekmiş gibi gelişmiş olaylar ama sonrası olmamış..

Belki şu sıralar yoğundur belki o da seni deniyordur..

Bekle ve gör diycem sana..

Ya da sen ona karşı iyiden iyiye birşeyler hissetmey başladıysan sen ara bundan sonra da,biraz üstüne düşer gibi yap , bak bakalım tepkisi ne olacak..

Karşılık bulamazsan arama sorma konusunda sen de geri adım atarsın..
Onun dışında beklemekten başka yapacak birşeyin yok
.

Canım ben senden kaynaklı diye düşünüyorum.
Sen anlattığına göre kendini çeken birisin bu şekilde genelde çekici geliyor erkeklere ama bir müddet sonra onlarda yoruluyor.
İşi olmasayadı gelirdi bence gerçekten işi olduğu için buluşmamıştır ta ümitköye bile gitmiş.
Bundan sonra akıbeti de kendin belirlemelisin yani hoşlantı,sevgi varsa çaba göstermelisin.
Hoşlantı da yoksa yol yakınken bitsin en iyisi.
Tabi bu saatten sonra dozunu da kaçırma yani az arayan brisin sürekli de arama.
Ama az da olsa sıcakkanlı olup kendini hatırlat bence

Karışık bir durum..
Yani ilk adımından sana karşı birşeyler hissediyor ve gerisi gelecekmiş gibi gelişmiş olaylar ama sonrası olmamış..

Belki şu sıralar yoğundur belki o da seni deniyordur..

Bekle ve gör diycem sana..

Ya da sen ona karşı iyiden iyiye birşeyler hissetmey başladıysan sen ara bundan sonra da,biraz üstüne düşer gibi yap , bak bakalım tepkisi ne olacak..

Karşılık bulamazsan arama sorma konusunda sen de geri adım atarsın..
Onun dışında beklemekten başka yapacak birşeyin yok
.

Çok işkolik birisi zaten işinde de çok başarılı. Benim düşüncem şu an bir ilişki istemiyor ama beni tamamen hayatından çıkarmak da istemiyor. O yüzden de eninde sonunda arıyor ama nereye kadar dimi??
Ha sunu da belirteyim hiç ilişki, aşk gibi konular konuşulmadı henüz.
Başkasını mı buldu diye düşünüyorum bazen ama iş ortamı çok yoğun pek sanmıyorum, tabi her şey olabilir...

Canım ben senden kaynaklı diye düşünüyorum.
Sen anlattığına göre kendini çeken birisin bu şekilde genelde çekici geliyor erkeklere ama bir müddet sonra onlarda yoruluyor.
İşi olmasayadı gelirdi bence gerçekten işi olduğu için buluşmamıştır ta ümitköye bile gitmiş.
Bundan sonra akıbeti de kendin belirlemelisin yani hoşlantı,sevgi varsa çaba göstermelisin.
Hoşlantı da yoksa yol yakınken bitsin en iyisi.
Tabi bu saatten sonra dozunu da kaçırma yani az arayan brisin sürekli de arama.
Ama az da olsa sıcakkanlı olup kendini hatırlat bence

Çok doğru söylüyorsun canım ama işte ben de elinde tutmasını bilen biri degilim ki en basitinden bir yemek konusu acılıo aa cok güzel yaparım diyorum ben de cok severim diyor bende tık yok. Ay bir gün yapim sana falan de dii ama, işte bende de odunluk var ama zaten belki de farkında olmadan taktik yapıyorum bilmiyorum ki.
Birisi var mıdır bak kafama taktım şimdi :(

Çok doğru söylüyorsun canım ama işte ben de elinde tutmasını bilen biri degilim ki en basitinden bir yemek konusu acılıo aa cok güzel yaparım diyorum ben de cok severim diyor bende tık yok. Ay bir gün yapim sana falan de dii ama, işte bende de odunluk var ama zaten belki de farkında olmadan taktik yapıyorum bilmiyorum ki.
Birisi var mıdır bak kafama taktım şimdi :(

Yapı/mizaç meselesi biraz da sen de haklısın aslında ama yine de hoşlantı varsa az da olsa çaba göster canım ya senin elinde herşey bana öyle geldi.
Birisi olsa bence seninle ilgilenmez.

Adı konmamış ilişkilerin klasik akıbeti:ssz:

Sevgili olsanız plan program arama sorma gırla gidecek...

Arkadaşsanız zaten neden aramadığını takmayacaksın...

Yinede bir müddet daha bu şekilde gitmekte fayda var,farkında olmadan geliştirdiğiniz strateji sıkı bir ilişkinin sağlam bir temeli olabilir.

Ben de senden kaynaklı bir kopukluk olduğunu düşündüm :)
Senin için kıpır kıpır belli:1:
Ayrıca sinirden ağlamana gerek yok...
Gerçekten yoğundur ve vakti olmamıştır...

Ausencia'nın dediği gibi, başlarsanız ilişki sağlam olacağa benziyor..

Ben de senden kaynaklı bir kopukluk olduğunu düşündüm :)
Senin için kıpır kıpır belli:1:
Ayrıca sinirden ağlamana gerek yok...
Gerçekten yoğundur ve vakti olmamıştır...

Ausencia'nın dediği gibi, başlarsanız ilişki sağlam olacağa benziyor..

İçim kıpır kıpır da, dışıma yansıtamıyorum:) iş güç hiiiiç aklımda bile degil yapılacak bisürü iş var ama gözüm telefonda, çalmadı malesef:)
Bu arada ben başak o oğlak, burçları pek bilmem ama çok çok uyumluymuşş

İçim kıpır kıpır da, dışıma yansıtamıyorum:) iş güç hiiiiç aklımda bile degil yapılacak bisürü iş var ama gözüm telefonda, çalmadı malesef:)
Bu arada ben başak o oğlak, burçları pek bilmem ama çok çok uyumluymuşş

Eh bundan sonra ki zamanlarda yavaştan yavaştan başla dışına da yansıtmaya :34:

ooo beklersennn senden öncesi davranıp biri kapar kuzum..
beklemekle olmaz harekete geçmek lazım..
ne yapacaksın kendini hatırlatacaksın...
mesela sabah günaydın mesajı olabilir..:17:

ooo beklersennn senden öncesi davranıp biri kapar kuzum..
beklemekle olmaz harekete geçmek lazım..
ne yapacaksın kendini hatırlatacaksın...
mesela sabah günaydın mesajı olabilir..:17:

Cnm daha ayda yılda bir görüşelim diyebiliyorum günaydın msjını nasıl atim :)
Ama hala ses cıkmadı dur bakalım o arayana kadar aramıcam bu sefer cunku ben davet ettim ondan ses cıkmadı...

Daha ne istediğine karar verememiş gibi..
Dengesiz bi profil çizmiş..
Çok adım atmamanı öneririm canım değerini düşürürsün..

Daha ne istediğine karar verememiş gibi..
Dengesiz bi profil çizmiş..
Çok adım atmamanı öneririm canım değerini düşürürsün..

Evet cnm haklısın zaten aramıcam sıra onda. Zamana bıraktım bakalım işe güce yoğunlaşmak lazım:)
Çünkü şunu farkettim önceden bu belirsizliği takmazdım ve aradıgında görüşürdüm gül gibi geçinir giderdik:))) ne zaman takmaya başladım zaman geçmemeye başladı :)

Arkadaslar merhaba size uzun süredir kafamı karıştıran birini anlatmak istiyorm. Nisanda beri ara sıra görüştügüm biri var, bu kişiyle aynı yerde çalışıyoruz hiç ortak tanıdıgımız da yok açıkçası ( işyeri büyük bi kuruluş) zaten tanışmak isteyen o oldu. Ben uzun süre reddettim malum aynı yerde calısıyoruz ama inanın karşı koyulacak biri degil neyse ben tanıştım ay tanışmaz olaydımb ende bir güvensizlik başladı çünkü çoooook yakışıklı:) tarzı işi fln tam hayalimdeki insan ve bu çocuk bende ne buluyor diye düşünmeden edemiyorum bazen ama ben de çok güzel sayılmasam da eh giyim kuşam saç baş halliceyim :))))
Tanıştık ve belirli aralıklarla o arayıp sormaya dvam etti bende de bi burnu havadalık, o 10 kere arasa ben 2 kere anca... Ama garip bi şekilde bu zamana kadar sürdü. Bzen 3 hafta fln hiç ses çıkmıyor sonra facete fln foto begeniyor vir şekilde kendini haırlatıyor. Mesela en son ben arkadaslarımla dışardayken taaa ümitköye geldi( ankaralılar bilir, biraz uzakta kalan bir yerdir) arkadaslarımı tanımaz etmez, o kadar yolu niye gelsin dimi:)
Ve ben naptım, tuttum bugun aradım hadi bişeler yapalım diye. O da okuldaymış ( master yapıyor aynı zamanda) ders calısıyorum ama fırsat bulursam ararım seni dedi bu saat oldu ses seda yok. Sinirden aglıcambirazdan.
Şimdi soruyorum nedir bu hikayenin akibeti sizce kızlar? İnanın kafam çok karışık. Görüşmek istemese bahane bulur ben seni ararım demezdi heralde?
Haaa sunu da bekirteyim iletişim olarak he kopuğuz zaten yani görüşelim deriz ne o arar ne ben 3 5 gün sonra anca...
Kafam çok karışık yormlarınızı bekliyorum kızlar :)))

Kararsız birine benziyor..
Açık açık konuş istersen "arkadaşım nedir senin derdin" diye. "ben böyle şeylere gelemem ya adam gibi devam edelim ya da görüşmeyelim" de bence.
Ortaokul aşkına dönmüş sizinki:)
Ben çok benzerini yaşadım tatlım. Bir adamın kararsızlığı yüzünden 8 senem gitti. Keşke başta böyle deseymişim.
Aynı şeyleri yaşamanı istemem.
Erkek gibi davransın sana.

Söyle getirtmesin beni oraya:37:Hırsım var zaten:47: Oyarım:47:

Son düzenleme:
Kararsız birine benziyor..
Açık açık konuş istersen "arkadaşım nedir senin derdin" diye. "ben böyle şeylere gelemem ya adam gibi devam edelim ya da görüşmeyelim" de bence.
Ortaokul aşkına dönmüş sizinki:)
Ben çok benzerini yaşadım tatlım. Bir adamın kararsızlığı yüzünden 8 senem gitti. Keşke başta böyle deseymişim.
Aynı şeyleri yaşamanı istemem.
Erkek gibi davransın sana.

Söyle getirtmesin beni oraya:37:Hırsım var zaten:47: Oyarım:47:

Cnm yok ben öyle açık açık konuşabilen birisi degilim zaten en iyisi beklemek bence:) bakalım arayacak diye umuyorum beklemedeyim:)
Ama ahh keşke gelsen de bir hırsını alsan :)

kesinlikle hoşlanıyordur ama senin bazı tavırların adım atmasını engelliyor olabilir. mesela çok düzgün bi kızsan bunu kaldıramıyor olabilir hani üzerim falan diye..

Valla bilemiyorum ki ama o da gerçekten iyi bir insan ( gibi görünüyor) malum bugüne kadar düzgün bir erkek beni bulmadı :)
Her şeyi mükemmel bir de vardır illaki bir kusuru diyorum ama dün aradı mesela :) bugün yemek yicez, işteböyle böyle sıklaşır heralde ...

sizden hoşlanıyor peşinizde koşuyor fakat siz yüz vermeyince daha da kıymete biniyorsunuz gayet güzel fakat bir özgüven sorununuz var bunu ona aman ha hissettirmeyin işi vardır doğal bişi yada bi problem çıkmıştır mutlaka tekrar arar sizi ama çok naz da aşık usandırır artık hoşlanıyorsanız o kadar geri çekmeyin kendinizi :)

Back