Haklısın ama psikolojik olmaması gerekiyor çünkü aylardır ilk defa bu ay umursamadım hatta dediğin gibi kafama taktığım için geciken adetim geçen ay gününde oldu. Hiç umursamadım ki niye onca belirti yaşadım bilmiyorum. Bu günde sabah bir kalktım kahverengi akıntım var. Belki bilen bir fikri olan vardır diye buraya yazmak istedim.Geç yumurtlama olduysa çıkmaz canım testte bir haft daha bekle gene gebelik çıkmazsa doktora git söktürücü kullan belirtilere de aldanma istiyorsan çok psikolojik de olabilir ben çok yaşadım ki kendimi öyle etkiledim gecikmeyen adetim gecikti
TAtlım o zaman ya kan testi ver kesin sonuç yada bekleyeceksin tekrar idrar testi yapacaksın daha önce gebelik yaşadın mı bilmiyorum ama belirti dediğin kiminle hiç yk kiminde var ilk çocuktan ikinciye fark edeni bile gördük inşallah hamilesindir ama kan testi yaptır rahatla bence özel klinikler iki saate sonuç veriyorHaklısın ama psikolojik olmaması gerekiyor çünkü aylardır ilk defa bu ay umursamadım hatta dediğin gibi kafama taktığım için geciken adetim geçen ay gününde oldu. Hiç umursamadım ki niye onca belirti yaşadım bilmiyorum. Bu günde sabah bir kalktım kahverengi akıntım var. Belki bilen bir fikri olan vardır diye buraya yazmak istedim.
Bugün ya da yarın yaptıracağım. Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)TAtlım o zaman ya kan testi ver kesin sonuç yada bekleyeceksin tekrar idrar testi yapacaksın daha önce gebelik yaşadın mı bilmiyorum ama belirti dediğin kiminle hiç yk kiminde var ilk çocuktan ikinciye fark edeni bile gördük inşallah hamilesindir ama kan testi yaptır rahatla bence özel klinikler iki saate sonuç veriyor
Şu an kan vermeye gidiyorum. Bu gün normalde adet günüm ve 1 2 damla çamur şeklinde akıntı oldu. Merak içerisindeyim. Bir iki saate anlıcazbenim durumum da seninkine benziyo. bu ay 19. günümde yumurtladım ve dün 30. günd pembe leke geldi . adetim başlıyor zannettim ama akşam kesldi hala da adet olmadım . yerleşme kanaması mıdır acaba?
Bu yok demek sanırım.tamam bize de haber ver umarım hamilesindir
en yakın zamanda isteğine kavuşursun inşallah
Bence doktora git tam sökülmemiş olabilsin kist olabilir zaman kaybı olmasınSadece 1 gün kanamam oldu nasıl adet anlamadım ve hala damla damla çamur gibi kahverengi akıntı oluyor. Neyse hayırlısı ne ise o olsun. Elden birşey gelmiyor.
Belki de öyledir ama bana nedense hamileymişim gibi geliyor. Yerleşme kanaması olarak tanımlanan şeyi yaşıyorum şu an. Saçma belki ama belki de adet günümde test yaptığım için çıkmadı. Gecikmediği için çıkmadı belki de. Olamaz mı ki?Bence doktora git tam sökülmemiş olabilsin kist olabilir zaman kaybı olmasın
Pekala. Öyle yaparımpztesiye kadar normal adet kanaması gelmezse pztesi tekrar baktr ama kendni çok kaptırma güzelim.
Kan değerin düşük normalde yk gibi tatlım bir dahaki aya odakla sen kendine olursa da sürpriz olur hemPekala. Öyle yaparım
Evet düşük ama belki geç döllenme olmuştur. Ümidimi yitirmek istemiyorum. Belki de kimyasal gebelik yaşadım yüksekti değerim düştü. Bilmiyorum. Tabiki hayırlısı ama ben yine de idrar testi yapıcam hafta içinde.Kan değerin düşük normalde yk gibi tatlım bir dahaki aya odakla sen kendine olursa da sürpriz olur hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?