Gebeliğe Hazırlık Var mı bir fikri olan??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merve tpc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
89
41
3
30
Merhabalar. Size bir sorum olacak. Cevaplarsanız çok sevinirim. Bu ay yoğum bir şekilde hamilelik belirtilerini yaşadım. Ovulasyondan itibaren Kasıkta batma bel ağrısı göğüs ağrısı vs. Ve bunların hepsi benim için ilkti. Mesela hiç böyle bir göğüs ağrısı çekmemiştim. Normalden çok farklıydı. Adete 3 gün kırmızı lekelenme yaşadım ve ertesi gün kanamam oldu sadece 1 gün sürdü bu kanama. Bu kanAma adet kanamama benzemiyordu daha açık eenkliydi. SonrAki gün gün içerisinde toplasa. 5 6 damla çamur gibi kahverengi lekelenme yaşadım. Ben normal adet oldum sandım ama kanamam olurkende adet ağrısı çekmedim. Normalde kasıklarım ağrırken bu sefer belime vurAn bir ağrı yaşadım. 1,5 2 gün sürüp kesilmesine şaşırdım bugün test yaptım negatif. Hamile olma ihtimalim var mı ki acaba ? :(

Geç yumurtlama olduysa çıkmaz canım testte bir haft daha bekle gene gebelik çıkmazsa doktora git söktürücü kullan belirtilere de aldanma istiyorsan çok psikolojik de olabilir ben çok yaşadım ki kendimi öyle etkiledim gecikmeyen adetim gecikti

Geç yumurtlama olduysa çıkmaz canım testte bir haft daha bekle gene gebelik çıkmazsa doktora git söktürücü kullan belirtilere de aldanma istiyorsan çok psikolojik de olabilir ben çok yaşadım ki kendimi öyle etkiledim gecikmeyen adetim gecikti
Haklısın ama psikolojik olmaması gerekiyor çünkü aylardır ilk defa bu ay umursamadım hatta dediğin gibi kafama taktığım için geciken adetim geçen ay gününde oldu. Hiç umursamadım ki niye onca belirti yaşadım bilmiyorum. Bu günde sabah bir kalktım kahverengi akıntım var. Belki bilen bir fikri olan vardır diye buraya yazmak istedim.

Haklısın ama psikolojik olmaması gerekiyor çünkü aylardır ilk defa bu ay umursamadım hatta dediğin gibi kafama taktığım için geciken adetim geçen ay gününde oldu. Hiç umursamadım ki niye onca belirti yaşadım bilmiyorum. Bu günde sabah bir kalktım kahverengi akıntım var. Belki bilen bir fikri olan vardır diye buraya yazmak istedim.
TAtlım o zaman ya kan testi ver kesin sonuç yada bekleyeceksin tekrar idrar testi yapacaksın daha önce gebelik yaşadın mı bilmiyorum ama belirti dediğin kiminle hiç yk kiminde var ilk çocuktan ikinciye fark edeni bile gördük inşallah hamilesindir ama kan testi yaptır rahatla bence özel klinikler iki saate sonuç veriyor

TAtlım o zaman ya kan testi ver kesin sonuç yada bekleyeceksin tekrar idrar testi yapacaksın daha önce gebelik yaşadın mı bilmiyorum ama belirti dediğin kiminle hiç yk kiminde var ilk çocuktan ikinciye fark edeni bile gördük inşallah hamilesindir ama kan testi yaptır rahatla bence özel klinikler iki saate sonuç veriyor
Bugün ya da yarın yaptıracağım. Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

benim durumum da seninkine benziyo. bu ay 19. günümde yumurtladım ve dün 30. günd pembe leke geldi . adetim başlıyor zannettim ama akşam kesldi hala da adet olmadım . yerleşme kanaması mıdır acaba?

benim durumum da seninkine benziyo. bu ay 19. günümde yumurtladım ve dün 30. günd pembe leke geldi . adetim başlıyor zannettim ama akşam kesldi hala da adet olmadım . yerleşme kanaması mıdır acaba?
Şu an kan vermeye gidiyorum. Bu gün normalde adet günüm ve 1 2 damla çamur şeklinde akıntı oldu. Merak içerisindeyim. Bir iki saate anlıcaz

Eklentiler

• 952512F6-F021-4B99-8D0D-FD4038E95A16.jpeg
    952512F6-F021-4B99-8D0D-FD4038E95A16.jpeg
    229,1 KB · Görüntüleme: 44
negatif çıkmış. herhalde normal adet gördün ama biraz hafif geçti. üzülme adetin bittiğine göre şimdi şansını denemeye başlayın umarım bu ay olur

Sadece 1 gün kanamam oldu nasıl adet anlamadım ve hala damla damla çamur gibi kahverengi akıntı oluyor. Neyse hayırlısı ne ise o olsun. Elden birşey gelmiyor.

Bence doktora git tam sökülmemiş olabilsin kist olabilir zaman kaybı olmasın
Belki de öyledir ama bana nedense hamileymişim gibi geliyor. Yerleşme kanaması olarak tanımlanan şeyi yaşıyorum şu an. Saçma belki ama belki de adet günümde test yaptığım için çıkmadı. Gecikmediği için çıkmadı belki de. Olamaz mı ki? :(

pztesiye kadar normal adet kanaması gelmezse pztesi tekrar baktr ama kendni çok kaptırma güzelim.

Kızlar bat 9 şubattı 5 gün önce belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm 11 şubatta kan testi yaptırdım 0,100 çıktı adetlerim geçen aya kadar düzenliydi rahim ve yumurtalıklarda herhangi bir sorun yok hala adet olmadım ama hemen hemen her gün damla damla kahverengi leke görüyorum sizce hala hamile olma şansım var mı tekrar kan testi yaptırmalı mıyım?

Kan değerin düşük normalde yk gibi tatlım bir dahaki aya odakla sen kendine olursa da sürpriz olur hem
Evet düşük ama belki geç döllenme olmuştur. Ümidimi yitirmek istemiyorum. Belki de kimyasal gebelik yaşadım yüksekti değerim düştü. Bilmiyorum. Tabiki hayırlısı ama ben yine de idrar testi yapıcam hafta içinde.

Back