Var mı bilgisi olan ne olur

Onun büyükler için olanından:) ilaç eriyor bekar evli v.s farketmiyor,koca kız olmuşsun yaparsın :-)
başka turluymus ki oo :) ben karbonati yapayım bir de şu kreme bakayım çok teşekkür ederim fikirleriniz icin

Eczanede bir mantar kremi veriliyor reçetesiz.
Benim aynı gün kaşıntıyı azaltıyor.
Bir gidip danışın.

şişe içinde kurt gibi bir toz var ilaç onu suya katıp kullan ve T le başlayan bir krem var onu kullan. Ve ayıp olacak söylemesi ama gece yatarken alt tarafı açık yat ki kurusun ve geçsin

Kızlar Allah razı olsun hepinizden şu küçük kremden aldım bir kere surdum çok şükür daha Iyiyim şimdi

Kızlar afedersiniz vajinal mantar enfeksiyonu olmuşum. sürekli kaşiniyorum özellikle geceleri çok fazla ama gündüz de oluyor. Sınavlar var sınav sırasında oluyor resmen can cekisiyorum. doktor krem vardı kullanıyorum ama şimdilik geçmedi. internette elma şirkesiyle yıkayın yazıyordu deneyen var mı ya da yapabileceğim başka bişey var mı bileniniz varsa lutfen bir çare söyleyin
bi hap satılıyordu adını unuttum haftada 1 tane içiliyor. ben ondan sadece 1 tane içip kurtuldum. sirke falan fayda etmemişti bana.bir de artik hep camasirlarimi ütülü yorum

Bende buradan fitil ve krem ismi vermek isterdim ama sanırım yasak...iccamasirinizi sık sık degistirin mugtemelen akintinizda cogalmistir ıslak nemli olmaması gerekiyor yasak degilse isimleri verebilirim yada ozelden yazayım size

Back