Var mı bilgisi olan ne olur

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Kızlar afedersiniz vajinal mantar enfeksiyonu olmuşum. sürekli kaşiniyorum özellikle geceleri çok fazla ama gündüz de oluyor. Sınavlar var sınav sırasında oluyor resmen can cekisiyorum. doktor krem vardı kullanıyorum ama şimdilik geçmedi. internette elma şirkesiyle yıkayın yazıyordu deneyen var mı ya da yapabileceğim başka bişey var mı bileniniz varsa lutfen bir çare söyleyin

Sirke ıyı gelıyor..
Birde eczaneye git küçük bi ilaç verıyolar isim vermek ıstemıyorum.
Çok iyi gelıyor. Hemen geçiriyor kaşıntııyı falann

Sık sık yıkayıp kurulayin ilacı da ihmal etmeyin. Geçmiş olsun.

Sirke ıyı gelıyor..
Birde eczaneye git küçük bi ilaç verıyolar isim vermek ıstemıyorum.
Çok iyi gelıyor. Hemen geçiriyor kaşıntııyı falann
Canim cok sagol. küçük bir ilaç derken krem mi bu da bir de elma sirkesi mi kullanıyım?

Canim cok sagol. küçük bir ilaç derken krem mi bu da bir de elma sirkesi mi kullanıyım?
Krem ben 1 kere sürdüm kaşıntıyı dırek geçirdi ama senınkı ne evrede blmıyorum :)
Ben baya baya wc ye gıdıp kaşıyodum . Öylede tatlı kaşınıyokı aman Allahım :))

3-4 gün bi krem var yeşil tüpte ismi t ile başlıyor onu kullan kuru tut hemen geçer

Krem ben 1 kere sürdüm kaşıntıyı dırek geçirdi ama senınkı ne evrede blmıyorum :)
Ben üzüm kullanıyorum arada farkedermı ınan bılmıyorum..

:)) ya aynen öyle :) kaşımak için hemen kaçıyorum tuvalete yarım saat cikamadigim bile oluyor :) ama yoruldum artık :) adını verseniz kremin olmuyor mu yasak mı?

:)) ya aynen öyle :) kaşımak için hemen kaçıyorum tuvalete yarım saat cikamadigim bile oluyor :) ama yoruldum artık :) adını verseniz kremin olmuyor mu yasak mı?
Özelden söylıyım adını . Sen yıne eczaneyee sorarsın tamam mı..

ilacı kurulayıp sürün..
nemli bırakmayın hiç.
iç çamaşırınızı yüksek ısıda ütüleyin..
karbonatlı suyla tahretlenebilirsiniz.
çok geçmiş olsun..

Back