• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

var mı benim gibi hasta olan ?

yolakes

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
545
339
323
İstanbul
kızlar artık durumumu hastalık olarak tanımlıyorum gerçekten.
herkese herşeye sinir oluyorum çevremde kimseyi sevmiyorum diyebilirim.insanların bencil tavırlarından bıktım.en yakınımdaki insanlardan biri çok hırslı biri çok karamsar ikiside içimi sıkıyo hadi hırslı olan neyse bana bi zararı yok ama karamsar olan artık hayattan bezdirdi bi işe girişiriz işimiz çok zor.bişeye başlarız bu şey çok zor.herşeye zor zorda zor artık bıktım bişey yapabilceksemde yapamıyorum.
öte yandan takıntılarım var yemek yeme sesine gıcık oluyorum yanımda biri yemek yerken yemek yiyemiyorum o yutkunma sesleri o şapur şupurlar elimde ne varsa suratına fırlatasaım geliyo yemek yiyenin.
grup içinde biri biriyle bakışıp gülse bana güldüklerini filan düşünüp sinir oluyorum.noldu diyorum hiiiç diyolar durup durup gülünr mü yahu.of neyse içimi dökmek istedim.

Bazen olur öyle :)

Biraz ortam değiştirmekte fayda var.
Ben de sürekli aynı kişiyle çok sık görüşünce sıkılıyorum.
Bazı hareketleri gözüme batmaya başlıyor.
Arada başka arkadaşlarla görüşmek daha iyi.

Şimdi havalar güzel.Güneşe,açık havaya çıkmak sana iyi gelebilir.
Kendi başına,ne seviyorsan onu yapabilirsin.
Farklı insanlarla havadan sudan sohbetler yapabilirsin.

Son düzenleme:
bu yaşadığın durum bazen bana da olur, ama daha çok mutsuz ve hayatımın kötü gittiği dönemlerde olur. Çünkü bu zamanlarda insan çok hassas ve sinir hücreleri hemen tepki vermeye hazır olur.
aslında buraya yazdığın bu durum değil de senin asıl sorunun, bu durumu ortaya çıkaran sebeplerle bence uğraşmalısın
hayatında seni mutlu edecek aktivite ve insanlara daha fazla yer vermen gerekiyor. ayrıca takıntı yaptığın konular aklına geldikçe sürekli kendi kendine telkin verebilirsin, bu durumdan rahatsız değilim diyerek, o an hoşuna gidecek bir anını hatırlayabilirsin, yada sevdiğim bir şarkıyı mp3 çalardan açabilirsin. bu şekilde bu takıntı yaptığın şeylerden zamanla kurtulabilirsin. çünkü beyin aynı davranışı ne kadar çok tekrar edersen, o davranışı daha çok hafızına kazır. takıntı yaptığın her ne ise, ortaya çıktığı an yokmuş gibi davranıp, başka bir şeye kendini yöneltirsen zamanla bu davranışın kaybolacaktır canım.

o bendede oluyor bunun çözümü ise bir süre insanlardan uzaklaşmak üstüne gitmek değil olayların kafanı dinleyebileceğin yerlere gitmelisin

O yemek yerken şapırdatma geviş getirir gibi bin kere ağızda geveleme olayına ben de sinir oluyorum :45:
Bir de masada kürdan kullananlara :37:
İnsan yemekten vazgeçiyor o anda valla :37:

O yemek yerken şapırdatma geviş getirir gibi bin kere ağızda geveleme olayına ben de sinir oluyorum :45:
Bir de masada kürdan kullananlara :37:
İnsan yemekten vazgeçiyor o anda valla :37:

Ayyy kurdana nasil gicik oluyorum
Acayip tiksiniyorum karsimda kurdanla ugrasilmadindan bir de eliyle kapayinca daha gicik oluyorum
Kapamasalarda gicik oluyorum ya neyse

sanırım bende hastayım :( benim sorunumda dişinin arasına bişi kaçarda cıkk diye bi ses çıkartırlar ya :((( kim olursa olsun bi an nefret ediyorum o kişiden resmen boğazlayasım geliyor doktora bile gittim kendin yeneceksin hiç bir ilaç yada psikolog sana yardım edemez dedi hele o cıkkk yaparken bide ağzına kürdan soktumu o kürdanı alıp heryerini delik deşik yapasım geliyor çok kötü bi durum üzülüyorumda bu duruma ne suçları varki ama engel olamıyorum kendime kaç kez otobüsten indim dayanamadım, sinemada bile yapanı buldum beyin direk sesin geldiğini yöne doğru gidiyor çok kötü bişiiii resmen hastalık bu başka açıklaması yok :(

sokakta yere tüküren insanlara sinir oluyorum
öyle ki o an o insanı bir kaşık tükürükte boğabilirim
:19:

benimde söyle bi takıntım var otobüste biri yanıma oturdugunda bacak bacak üstüne atarken üstteki bacak bana dogruysa ayakkabısı bana degcek gibi stres oluyorum pis geliyo bana hatta otobüste bi cocuga bacagını öteki tarafa atsana demiştim bana dğcek stres oldum burda die indirmişti cocuk bacagını hey allahım dedi.birde burnu akarken elinin içiyle söyle hiç bişey yokmus gibi dokunup gecenler varya ay nasıl midemi bulandırıyolar peçete var yani.ben hijyene takılıyorum daha cok .şöylede bişey var kimsenin bardagından tabagından asla yemem ama bi sevgilim vardı onu cok seviyodum.ondan iğrenmiyodum dondurma yerken benim dondurmamdan ısırmıstı bnde o dondurmayı yemiştim mesela aynı şişeden su filan içtim onunla.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Ben zaten buraya senin yapmis oldugun bir yorumdan geldim. Oyle cok negatif yorum yapmistinki, ya kiskandigi icin yada bi sorunu vardir diye dusunmustum.Bak dogruymus..

Back