Sivilceli Ciltler Var mı basına gelen? Benimle aynı sorunu yasayan arkadaslarım?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.450
3.686
Merhaba..!
Daha önce hic sivilce problemi yasamayan ben, 3 senedir yerli yerinde duran sivilcelerle ugrasıyorum.. Doktora da gitmiyordum gecer diye.. :86:
Normalde cok sabırlı bir insanımdır ilk cıktıgında bir yanagımda 2 veya 3 taneydi. Kafamı takmadım, olabilir, belki birsey alerji yapmıstır dedim.
O günden bugüne tam 3 yıl gecti gecmek yerine aksine cogalıp diger yanagımda da cıkmaya basladı özellikle regl dönemlerim' de daha da cogalıyor ve ceneme dogru yayılıyorlar.
Cildim karma idi. Yani ben böyle biliyorum dogru düzgün birsey kullanmadım daha önceleri, cilt bakımına dikkat etmiyordum acıkcası. Ne sivilce problemi yasadım, ne' de asırı yaglanma..
Yüzümdeki yag cok ince bir tabaka' dan ibaretti.
Simdi ise birseylere dikkat ediyorum temizliyorum, tonikliyorum ama bana mısın demiyor? Özellikle' de asırı yaglanma söz konusu.
Aksam bir güzel yıkıyorum, tonikliyorum sabah bir kalkıyorum alnım, burnum yag' dan parlıyor hatta öyle ki, göz kapaklarıma elimi sürüyorum ipek gibi kayıyor elime bakıyorum, parlıyor.. :95:
Dikkat etmezdim, yine' de böyle bir yaglanma olmazdı cildimde.
Ha, suan önceleri gibi birsey kullanmasam' da sonuc degismiyor denedim eskisi gibi degil yani..
Her gören '' senin cildine ne oldu ya, sende hic sivilce cıkmazdı '' diyor?
Hadi ya o kadar belli oluyor mu diyorum.. En sonunda doktora gittim benzalin, imex ve bir antibiyotik verdi bana.
İnsallah ise yarar yalnız, en cok merak ettigim yüzümdeki asırı yaglanma?
Var mı basına gelen, benimle aynı sorunu yasayan?

Son düzenleme:
aynen bnmde su 2 yıldr cok arttı. ve genelde ergenlıkte ve snrasnda hep alnmda cıkardı.ama su 2 yıldr yanaklarımdqa vee kaslarımn ızasında kocaman oluyr dertemeloga gttım bna 2 jel verdı sabah ve aksam ama bır ıse yaramdı 1 ay snr gecmzse gel dedı gdıcm bakalm bu kez kesın ılac verıcem ama sakıncalı onlrda ama kokten cozummus bakaımmm

İnsallah gecer canım bana' da bir antibiyotik verdi 3 gün icicem, 4 gün icmeyecegim ilac bir tablet ve icinde 3 tane hap var.
Tablet bittiginde de kontrole gel, gecmiyorsa tekrar yazacagım ilacı dedi.
Bakalım artık.. :26:
Benim iri, iltahaplı degiller böyle minik minik noktacık halindeler.
Ve tam olarak hic gecmiyorlardı sadece arada geciyormus gibi oluyor.

bende aynı dertteydim doktora gittim antibiyotik, kremler jeller verdi bi süre geçti ama tekrar çıktı.karaciğerden kaynaklanırmış.cips kola kızartma yorarmış .yediklerine dikkat et derim. aktardan sivilce şurubu aldım . şuan memnunum .tamamen bitkisel.4 bitkinin karışımından elde eilen i ürün hazırladı aktar.antibiyotik iyi değil.bence bitkisel ürünler kullanmanda yarar var.

antibiyotk olarak ne kullandınz acaba doktr bana acnegen diye bir ilç verdi ama int.teki yorumlardan sonra hapı elime alıp başlayamadm brtürlü

evet ben aynı sorunu yaşıyorum uyandığımda özellikle burun kısmım yağlanmış bir şekilde uyanıyorum brde sınav döneminde buna çenedeki sivilceler eklendi. zaten burun çene ve yanağımdaki gözenekler daha geniş. dktra gttm bana acnegen dye bir ilç verdi 6 aylık bi tedavymiş her ay kan vercm ama bu tedaviyi başlamaya cesaret edemiyorum yüzüm çok kötü diyemem ama kim istemez yağsız bebek gbi bir cildi

bende denemedigim krem ilac o bu su kalmadi ...su arlar sudocrem basladim iki gundur yuzun duzeldi sivilce izlerim kapandi..simdi daha yeni kullanmaya basladim 2 gun oldu bu 3 gun icinde cortizon olmadigi icin kullanmayi planliyorum ...ama cok iyi geldi yuzumu yikiyorum uyguluyorum komple hepsine yumascik yapiyor guzelde kokuyor ole dolaniyorum..normalde bu crem bebek pisik kremi yara gunes yanigi ve aknelerde kullaniliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…