Vanjina iç dudakta apse uçuk

fairytale92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
18
6
32
Kızlar merhaba;
Vajinada iç dudakta klitorise yakın kısım da ( üst kısım) dudağın birinde bir sertlik var. İnternetten araştırdım bartolin bezesi diye bir şey var ama bu aşağı da oluyormuş. Benim ki idrar yaptığım yere yakın dudakta. Bazen küçülüyor gibi oluyor sıkıyorum tekrar şişiyor. Başına gelip doktora giden var mı?

Merhaba. 6 Ay çektim ben o mereti. 3 defa cıktı. Ilk ikisi kandilinden patladı. 3. Sü patlamadı enfeksiyinlasti. Özel bir muayenehaneye gittim. Vi 10 dak beni uyutup marsulipilizasyon işlemi yaptılar. Doktor bir daha tekrarlanmayacaginin garantisini vermedi...Ama 2.5 senedir rahatım çok şükür...Tekrar bartholin nüksederse tekrar aynı işlemi yaptiririm

Merhaba bende 1 haftadır doktor doktor gezdim hepsi farklı yönlendirdi beni! Kist dediler ilaç verdiler kimisi alalım dedi. Baktım iyive kötüleşiyorum acısıda aman allahım açık yaraya limon basmak gibi birşeydi.

Şimdi ameliyattan çıktım annemin eski bir doktoruna gittik hopp kendimi ameliyatta buldum :)Aç gel demişti zaten.şu an iyiyim umarım tekrar etmez içerisine tampon gibi birşey koydu paArtesi alacakmış. Bu işlemi tekraralamaması için yaptığını söyledi. Fiyat merak eden için yazıyorum hastane ve doktor toplamda 2200 tl civarı tuttu. Genel anestezi ile ameliyathanede oldum. Bu sıcak su tutmalar antibiyotikler falan hikaye kızlar kist seğil abse varsa eğer mutlaka oprasyon şart. Başka arkadaşımda kist var sorun olmuyor pek bazen ilişki sonrası olduğunu söylüyor. Ama abse varsa kesinlikle aldırın salgı beziniz de zarar görmüyor..! İlerleyen zamanlarda gelişmeleri yazarım çıkar çıkmaz siteye üye olup paylaşmak istedim çünkü Allah düşmanıma vermesin..!!

X