Vanity estetik kliniği - op.dr.İhsan Türkmen

Vaniliaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2019
60
16
34
Herkese merhaba,
Yıllardır tecrubelerinizi okuduğum bu forumda istedigim bilgileri bulamayinca konu açmak da nasipmiş. Meme büyütme konusunda değerli görüşlerinizi alabilirsem çok sevinirim.
Uzun zamandır araştırma yapiyorum, bir iki dr ile görüştüm, en son vanity estetik merkezinden ihsan bey ile tanıştım. Naifliği, samimiyeti, istek ve görüşlerimi dinlemesi, detayli bilgi vermesi beni etkiledi ve orada temmuz ayinda ameliyat olmaya karar verdim. Yalniz bu merkezin kendi icinde ameliyathanesi, hasta odası herseyi var.ayrica bir hastane kullanımı olmuyor. Kurumun kendi icinde ameliyat olan var midir merak etmiyor degilim. ihsan beyi ve vanity estetiği tanıyan arkadaslarim varsa yorumlariniz benim icin cok degerli. Görüşlerinizi alabilirsem cok ama cok sevinirim.simdiden teşekkür ederim. Sevgilerimle

Pazartesi günü ameliyatım. İnşallah bir aksilik çıkmazsa
Hayırlısı olsun :) İnşallah her şey istediğiniz gibi harika olur. ihsan bey ile hangi şube de görüştünüz? simülasyon ile meme protezinin nasıl görüneceği gösterildi mi? ne kadar fiyat verildi? öğrenebilir miyim?

Teşekkür ederim. Ameliyatı oldum dün. İnş iyi olur. Simülasyon yaptı. Fiyat çok önceden kampanya üzerinden anlaşmıştık 10.000 tl, mentor, 350 cc hp yapıldı

ben de demin instagram üzerinden ihsan beye mesaj gönderdim. fiyat ve detay almak için. ümran hanım'a yönlendirdi. bakalım. size sormamın sebebi ben fulya'da görüştüm mesela ama üsküdar da bir yer var. siz sanırım orada oldunuz

Evet, merkezi altunizade de. Orada oldum.

Mrb Vanillaa,
Bende Dr. Ihsan beyde yaptirmak istiyorum
Memnun kaldinmi? Cok agrin varmiydi hemen ameliyattan sonra? Cünki ben Almanyadan gidicem gitmiskende hem gezerim hem ameliyat olurum diye düsünüyorum
Sana sorabilmek icin üye oldum

Merhaba, ağrı oluyo dayanılmayacak birşey değil ama gezecek kadar da iyi olmuyorsun. Ben ilk 3 gün dışarı çıkamadım. Sonrasında baya toparladım çıktım gezdim. Şuan 2 ay oldu çok güzeller seviyorum memitolarımı
Dr bey çok iyi. Ama vanity, organizasyon konusunda sıfır. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Tek başınıza aman gitmeyin.ben tek başıma gittim bir allahın kulu ilgilenmedi ameliyat sonrası, baygın halde beni odada bırakıp gitmişler, kustum ameliyat butonu yok hemşire çağıramıyorum rezil haldeydim, ameliyat günüm değişti, saatim değişti. Çok sıkıntı yaşadım. Şuan kontrol randevusu bile ayarlayamıyorum. Sürekli yoğun. İnstagram fenomeniyseniz belki ilgilenirler. Çünkü o şekilde reklam yaparak müşteri artışı yaşadılar. Bunlara rağmen yine bir arkadaşımı götürdüm yine saat değişikliği yaptılar 5 dk da bilgi alamadan çıktı arkadaşım. Ameliyat sonrası ağrıdan ziyade vanity beni çok yıprattı.

Hizli cevabin icin tsk ederim:))
Bende yanliz gitmeyi düsünüyodum, desene yanimiza birini bulmak lazim simdi. Ama cok sacma ameliyattan sonra bakmamalari hayal kirikligina ugradim simdi. Aslinda 2 doktor arasinda gidip geliyorum birtaneside Savran Clinic Onur Sümer sadece iyi seyler okudum. Ozmn sanirim tercihim ona olucak :))
Ins. Bende Memitolarimi begenirim

Yanında biri olursa sıkıntı yaşamayabilirsin. Tek başına, aman diyeyim. Türkiye de güvenme yani. Genelleme yapıcam ama burada iş ahlakı zor bulunan birşey.
Bana yanından ayrılmıcaz dediler dr ayrı konuştu, koordinatör ayrı konuştu en son ikna oldum, baygın bırakıp buton bile vermemişler elime. Buton duvarda ameliyatlı halimle oraya uzanmamı beklediler heralde. Kızınca da sipariş verdik diyorlar. Şaka gibi. Şimdi almışlar ama buton dr iyi ama klinik maalesef organizasyon konusunda çok sıkıntılı. Hayırlısı olsun canım. Beğeneceğinden eminim yeni memintoları ☺☺

Bugün Talha Beyle yazistim, anlattim senin olayi, dedi hemen bildiricem bidaha böyle bisey olamaz fln. Aynen Buton var dedi:))
Sen Dr. Ihsan Türkmende yaptirdin dimi, Doktordan memnunmuydun ilgilendimi cok? Sanirim öbür aya gidicem

Bugün Talha Beyle yazistim, anlattim senin olayi, dedi hemen bildiricem bidaha böyle bisey olamaz fln. Aynen Buton var dedi:))
Sen Dr. Ihsan Türkmende yaptirdin dimi, Doktordan memnunmuydun ilgilendimi cok? Sanirim öbür aya gidicem
Evet canım ihsan bey yaptı ameliyatımı. Ondan memnunum.instagram üzerinden yazışıyoruz.anında dönüş yapıyor.telefonla ulaşamadığım bir an olmadı. Ben aynı gün taburcu oldum. İyiki de çıkmışım hastaneden. O gece nasıl geçerdi bilmiyorum valla. Hâlâ sorunlular bence. her kontrol randevumda ayrı olay. En az yarım saat bekletiyolar. İlk kontrolümde ameliyattan 3 gün sonra, 5-10 dk kadar geç kaldım trafikten.bunun üzerine beni ameliyatlı ağrılı halimle 1 saate yakın beklettiler. 10 dk lık muayene için bekleme sebebim insta fenomenine yapılan dolgu işlemi ve videoya çekmeleriymiş. Korkunçlar. 3 konrtolümde, arkadaşım dr la görüşmek istedi. Aynı operasyon için. Görüşme saatimize ameliyat koydukları için hem yine bekledik, o kadar beklemeye de bilgi alamadan çıktı arkadaşım. Yani ameliyatı ihsan bey e gönül rahatlığı ile olabilirsin.çok tatlı biri.çok naif ve ilgili ama ameliyat sonrası süreç ortalamaböyle oluyor. Sadece bana özel değildir diye düşünüyorum. Başka yaşayanlar da vardır. Sen yurtdışından geleceksin. Kısıtlı bir süren olacağı için sana daha ihtimamlı davranabilirler çok iyi konuş derim.

Saol canim, Sonuc benim icin cok önemli bide ilgilenmeleri tabiki, Talha Beylede konustustuktan sonra biraz daha icim rahatladi. En gec 2-3 aya yaptiriorum:)) cok yardimci oldun saol Vanillaa

Merhaba kızlar. Ben de İhsan beye aneliyat olmaya karar versin. Önceainde Eyüp bozkurt ve Bahadır çelik, süleyman taş, erkan ent gibi isimleri araştırmıştım. Hatta birkaçına ameliyat olup memnun olmayan tanıdıklarım da var. Birkaçı da çok fazla para istiyor. Ben uzun süresir ihsan beyi takip ediyorum. En sonda ona karar kıldum

Merhaba bende klinike yazdım fiyat bilgisi icin ama henüz donuş sağlanmadı. Ne kadara anlaştınız bende kendisinde yaptırmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…