Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
edaöztürk canım iki tanesi işimi gördü derken tamamen mi kurtuldun o zaman bende almak isterim
fda onayı almış bir ürün vaniqa ama sanırım en çok yüz kıllarında etkili olmuş
ornitin dekarboksilaz enzimini(Kıl büyümesini ve proliferasyonunu sağlayan enzim) inhibe eden eflornitin etken maddesiymiş
sanırım çok pahalı ve reçete ile satışının olması sebebiyle çok fazla kullanım alanı bulamamaktadır ve bu yüzden kullanıcı yorumları yetersiz gibi
eflornitin hcl sentetik olarak labaratuvar ortamında geliştirilmiş bir ilaçtır.
benim çalışmamda ornitin dekarboksilaz enzim inhibitör ajanları ana aktivite olarak dikkate alınmamıştır.
çalışma hakkında daha fazla yorum bildirmek istemiyorum(polemiklere sebebiyet vermemek adına)
xxxxx
:18:
kesinlikle reklam için atmadım linki..
sadece çok pahalı ve 200'ün üstünde denildiği için yazdım..
eğer kullanan varsa deneyimlerini paylaşsın burda..
çünkü bende de kullandığım bir ilaç yüzünden çene altı bölgemde tüylenme oldu..
eğer işe yarıyorsa kullanmayı düşünüyorum..
sağlıcakla kalın
ben bir ay önce kadar 279 tl verip vaniqa aldım. yüzümdeki tüyler için kullanıyorum. çene, bıyık,favori, yanaklarda yani tüm yüz bölgesinde. günde iki kez sürmeye çalışıyorum. şu anda hala çıkanlar var ama çokta azalma oldu. birde geç çıkartıyor. etki etme süresi minimum 8 haftaymış. benim tüyler kalın ve siyah oldukları için belki daha geç etki eder diye düşünüyorum. krem bitene kadar kullanıcam. eğer fayda görürsem bir tane daha almayı düşünüyorum.
vaniqa plus'ıda kullanan varsa denemek isterim. yüzüm için bioder ve dermonox da kullandım ama bi işe yaramadı.