Vanilyalı kadınsı iddalı bir koku arıyorum.

liby_10;26459596]Canım bir de birşey daha rica edeceğim senden. David walker dan kullanıpta cok memnun kaldığın başka koku var mı? Tavsiye edebilir misin bna?

liby , Kenzo amor gibi ,chole , dolce gabanna rose the one ,black xs , bulgari blue,hugo boss femme almıştım .Orjinallerine çok benzettim.Ne çok sulandırılmışlar, ne metalik ,paslı kokuyorlar ,ne orjinal koku kaymış ,ne de cildi kaşındırıp kızartıyorlar.Ben bunların dışında test ettiğim 5-6 D.W parfümü de orjinaline yakın buldum.Yukarda aldığım parfümler başarılı olsa da amor,blue ve femmee devam ettim çünkü sıkıldım diğerlerinden 30 fıs sonra ve istekli olana hediye ettim.Çünkü hem orjinal parfümleri bayatlamadan tüketmek ve hem de D.W den en çok sevdklerimi kullanmak istedim.

Canım seni sınırlandırmak istemem.Belki benim atladıklarımı ya da beğenmediklerimi beğeneblrsin.Tek tek sora sora denemek en iyisi
[/FONT
][/QUOTE]

Canim dedigin kokulara da bakicam david walker i seviyorum yagli degil alkolde kokmuyor ama saris elemanlari derdimi anlamiyorlar o yuzden tavsiyelerini dikkate alicam kenzo dan sonra ozellikle parfum zevkine parfum zevklerimizn benzestigini dusunuyorum hugo boss ve blue ya oncelikle bakicam tesekkur ederim :)

body shop vanilya parfümü...istemediğin kadar vanilya kokusu.... kesinlikle bak derim

Son düzenleme:
İste bunuda cok merak ediyorum bursaya gideyim bir, bakicam buna da. Eskisehir de the body shop yok malesef

kesinlikle bakmalısın!! ben de çok severim vanilya kokularını ama bazen bana bile ağır gelirdi düşün artık. hem illa parfümünü değil vücut spreyini bile denesen baya bi vanilyalı

Son düzenleme:
body shop vanilya parfümü...istemediğin kadar vanilya kokusu.... kesinlikle bak derim

evet ben de kullandım ve çok memnundum. özellikle üçlü kullanırsan, duş jeli vücut losyonu ve parfümü, hatta vücut spreyi de, kocaman vanilyanı bir kurabiye gibi gezebilirsin sanıldığı kadar ağır ve kadınsı bulmuyorum ben body shopunkini. bence olabilecek en tatlı ve hafif vanilya kokusu ben bir gün sürdüğümde bir arkadaşım vanilyalı kek gibi kokuyorsun demişti

Bayılıyorum vanilya kokularınaa. Daha da merak ettim bu kokuya salı günü bakabileceğim inşallh, o gün yorumlarımı yazarım :)

o kokuyu bende arıyorum kadın gibi kadın koksun işveli olsun biraz. kocamın parfümleri o kadar güzel ki ben bulamıyorum deliricem. kocama kullandırtmıyorum ondan sonra:) koku o kadar çekici ki duyar duymaz boynuna sarılası geliyo insanın. bende istiyorum öyle bi koku kocam da aynı duyguyu yaşasın istiyorum.:)

Vanilyalıysa bu istediğin koku christina aguilera by night ta olabişir dedi bir arkadaşım çok iddalı koktugunu söylüyorlar ben bunada bakacağım sende bakabilirsin canım. orjinalinin fiyatıda 75 tl ymiş.

The body shop'a gittim canlarım. Koku başta çok ağır geldi yarım saate yakın bir sürede yumuşadı benim tenimde bir de amber diye bir koku varmış yeni dedi ordaki bayan. ona bayıldım fiyatı 50 tl onun vücut losyonunu aldım(fiyatı 27,90) o koku sanki 212'nin sıfır baharat versiyonu gibi alttan vanilya kokuyor o yüzden çok beğendim ama diğer koku başta ağır geldi vanillaydı adı sanırım yarım saate yakın bir sürede yumusadı o sürede çoktan TBS'den çıkmıştım. :/ bir de yumusadıktan 15 dakıka sonra uctu benim tenim cok kuru oldugundan sanırım :/ TBS maceram da böyle. :)

tenden tene çok değişiyor kokular. mesela bende tresor jadore falan hiç kalıcı olmadı
vanilya ise bende resmen buram buram koktu. hatta kıyafetlerimi makinadan alırken bile geliyordu koku

tenden tene çok değişiyor kokular. mesela bende tresor jadore falan hiç kalıcı olmadı
vanilya ise bende resmen buram buram koktu. hatta kıyafetlerimi makinadan alırken bile geliyordu koku

Oooo ne güzel. Benim tenim kuru şu an zerotanin ilaç kullanıyorum cilt için son ayımdayım parfüm tutmuyor tenim Şu son bir ayım geçsin beğendiğim parfümleri almayı planlıyorum. Vanilla'yı çok beğendim çünkü sonradan çok güzel oturdu ama dediğim gibi çabucak uçtu. Amber dediği kokuyu denemenizi tavsiye ederim sonbahar kokusu bu dedi gerçekten öyle. :)

geçmiş olsun canım..ben aylar oldu gitmeyeli. bir ara fahri müşteri unvanı vereceklerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…