• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vanilyalı kadınsı iddalı bir koku arıyorum.

liby_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
407
5
118
Buram buram vanilya koksun ama baymasın kadınsı sexi koksun istiyorum arkadaslar yves rocher da bır koku denemıstım oldugu gıbı vanılya kokuyordu oyle degıl daha kadınsı ama baharatsız bır koku ıstıyorum önerilerinizi bekliyorm.

dior addict...mavi şişede olan

doıce gabbana** the one

cashmir

burbery klasik
bunlar benim denediğim ve çevremden duyduğum yoğun vanilyalı kokular bir deneyin belki hoşunuza gider.özellikle dior addicte çok yoğun vanilya notası var.

avon far away
hypnotic poison
armani code
burberry brit
givenchy organza
içinde var mı vanilya bilmiyorum ama bana öyle geliyor oriflame love potion
vanilyalı ve kadınsı kokular.
organza genelde beğenilir ama bana çok hitap etmedi.far away ve hypnotic poison çok uölarda kokular yani ya çok sevilir ya nefret edilir,denemeden almamanızı öneririm.
armani code hem kadınsı,şık hep günlük kullanılabilecek bir parfüm
burberry brit çok kadınsı değil bana göre ama vanilyayı hissettiren bir koku..

naomi campbell - kahverengi olan

kenzo -amor (mat beyaz şişede olan-David Walker'dan test edebilirsin -orjinaline çok benziyor)

Naomi campbell ve far away sevdiğim kokulardır. Burberry brit, casmir ve organza'yı özellikle merak ediyorum bunlara bakacağım arkadaşlar. teşekkür ederim size. :)

kenzo amor'u da mutlaka david walker'dan deneyeceğim. Oradan çok alışveriş yaparım bu öneri çok iyi oldu benim için teşekkürler. :)

Casmir bence çok güzel buram buram vanilya kokuyor ama çok ağır ve nefret edeni o kokuya katlanamıyor.
O yüzden riskli bir koku olduğunu düşünüyorum. :/

David Walker'da naomi campbell nasıl sence? Denedin mi?

DP den değil de Sansiro'dan denedim kullandımda.buram buram vanilya kokusu. Bana göre oldukça sexi bir koku erkek arkadaşım yanımdayken denemiştim o da beğenmişti. Ama hafif değil tek fıs yetiyor. Belli bir süre sonra kullanamadım ağır olduğu için ara ara kullanmakta fayda var özel günlerde özellikle.

naomi campbell - kahverengi olan

kenzo -amor (mat beyaz şişede olan-David Walker'dan test edebilirsin -orjinaline çok benziyor)

Kenzo amour'a BA-YIL-DIM! tek kelimeyle muhteşem ben daha önce bu kadar doğal kokup bu kadar da yumuşakk kokan bir parfüm daha görmemiştim. Hemen aldım David Walker'dan. Nasıl olmuş böyle tatlı yumuşak bir vanilya kokusu nasıl denememişim kendime kızdım. Tavsiyen için çok teşekkür ederim. :) Bir de Loris acık parfümeriden Black xs aldım o da muhteşem kokuyor. DP deki de güzel black xs'in. Tavsiye ederim kızlar. :)

Kenzo amour'a BA-YIL-DIM! tek kelimeyle muhteşem ben daha önce bu kadar doğal kokup bu kadar da yumuşakk kokan bir parfüm daha görmemiştim. Hemen aldım David Walker'dan. Nasıl olmuş böyle tatlı yumuşak bir vanilya kokusu nasıl denememişim kendime kızdım. Tavsiyen için çok teşekkür ederim. :) Bir de Loris acık parfümeriden Black xs aldım o da muhteşem kokuyor. DP deki de güzel black xs'in. Tavsiye ederim kızlar. :)

Çok mutlu oldum beğenmene. Benim de vazgeçilmezlerimden. Bir türlü bıkamadım :12:

privacy- let's party i tavsiye ederim harika tatlı bir kokusu var kendimi bildim bileli onu kullanıyorum herkes bayılıyor :))

Çok mutlu oldum beğenmene. Benim de vazgeçilmezlerimden. Bir türlü bıkamadım :12:

Canım bir de birşey daha rica edeceğim senden. David walker dan kullanıpta cok memnun kaldığın başka koku var mı? Tavsiye edebilir misin bna?

Buram buram vanilya koksun ama baymasın kadınsı sexi koksun istiyorum arkadaslar yves rocher da bır koku denemıstım oldugu gıbı vanılya kokuyordu oyle degıl daha kadınsı ama baharatsız bır koku ıstıyorum önerilerinizi bekliyorm.

1 sene boyunca d&p'nin E13'ünü kullandım.koklayınca anlayacaksın bildiğin vanilya =) yurtta arkadaşlarım bayılıp seve seve bitirmişlerdi parfümümü :D

liby_10;26459596]Canım bir de birşey daha rica edeceğim senden. David walker dan kullanıpta cok memnun kaldığın başka koku var mı? Tavsiye edebilir misin bna?[/QUOTE]

liby , Kenzo amor gibi ,chole , dolce gabanna rose the one ,black xs , bulgari blue,hugo boss femme almıştım .Orjinallerine çok benzettim.Ne çok sulandırılmışlar, ne metalik ,paslı kokuyorlar ,ne orjinal koku kaymış ,ne de cildi kaşındırıp kızartıyorlar.Ben bunların dışında test ettiğim 5-6 D.W parfümü de orjinaline yakın buldum.Yukarda aldığım parfümler başarılı olsa da amor,blue ve femmee devam ettim çünkü sıkıldım diğerlerinden 30 fıs sonra ve istekli olana hediye ettim.Çünkü hem orjinal parfümleri bayatlamadan tüketmek ve hem de D.W den en çok sevdklerimi kullanmak istedim.

Canım seni sınırlandırmak istemem.Belki benim atladıklarımı ya da beğenmediklerimi beğeneblrsin.Tek tek sora sora denemek en iyisi ;)
[/FONT
]

Son düzenleme:
privacy- let's party i tavsiye ederim harika tatlı bir kokusu var kendimi bildim bileli onu kullanıyorum herkes bayılıyor :))

Evet bu kokuyu kardesim koklatmisti gercekten guzel ama icine sinmedi bir türlü o yuzden almadim tavsiyen icin sagol canim :)

Back