- 28 Kasım 2009
- 407
- 5
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kenzo amor'u da mutlaka david walker'dan deneyeceğim. Oradan çok alışveriş yaparım bu öneri çok iyi oldu benim için teşekkürler. :)
David Walker'da naomi campbell nasıl sence? Denedin mi?
naomi campbell - kahverengi olan
kenzo -amor (mat beyaz şişede olan-David Walker'dan test edebilirsin -orjinaline çok benziyor)
Kenzo amour'a BA-YIL-DIM! tek kelimeyle muhteşem ben daha önce bu kadar doğal kokup bu kadar da yumuşakk kokan bir parfüm daha görmemiştim. Hemen aldım David Walker'dan. Nasıl olmuş böyle tatlı yumuşak bir vanilya kokusu nasıl denememişim kendime kızdım. Tavsiyen için çok teşekkür ederim. :) Bir de Loris acık parfümeriden Black xs aldım o da muhteşem kokuyor. DP deki de güzel black xs'in. Tavsiye ederim kızlar. :)
Çok mutlu oldum beğenmene. Benim de vazgeçilmezlerimden. Bir türlü bıkamadım
Buram buram vanilya koksun ama baymasın kadınsı sexi koksun istiyorum arkadaslar yves rocher da bır koku denemıstım oldugu gıbı vanılya kokuyordu oyle degıl daha kadınsı ama baharatsız bır koku ıstıyorum önerilerinizi bekliyorm.
İsteğine en uygun olan Hypnotic Poison bence.
yalnız hypnotic poison vanilyalı değil anosonludur:) afrodizyak etkisi vardır
privacy- let's party i tavsiye ederim harika tatlı bir kokusu var kendimi bildim bileli onu kullanıyorum herkes bayılıyor :))