Hanımlar başlıkta belirttiğim gibi vanilya kokulu parfüm arıyorum. bildiğiniz pastalarda kullandığımız vanilyanın kokusu sokakta yürürken yanımdan geçen bir kaç kadında farkettim kokuyu ama aramama rağmen bulamadım hiç bu konuda fikri olan var mııı ?
Hanımlar başlıkta belirttiğim gibi vanilya kokulu parfüm arıyorum. bildiğiniz pastalarda kullandığımız vanilyanın kokusu sokakta yürürken yanımdan geçen bir kaç kadında farkettim kokuyu ama aramama rağmen bulamadım hiç bu konuda fikri olan var mııı ?
Biz bi kokuya takıldık mı onda kalıyoruz bazeen doğaldır..:) bende for away serisine çok takıktım bi ara tam bi vanilya severım bende :) Doldurma parfum satan yerlerede bakabılırsınn orası daha cok seçenek sunar hem..
Canım hiç başka markalara bakma. Bildiğimiz pasta vanilya kokusu istiyorsan direk Yves Rocher mağazına git.
Ve oradaki Organic Vanilla EDT parfümü al. Oldukça kalıcı ve çook hoş kokuyor.
Bende duş jeliyle vücut losyonu var. Parfüm olarak ta hindistan cevizlisini almıştım.
Eminim çok beğeneceksin.
Eğer bulunduğun şehirde yoksa sitesinden siparişte verebiliyorsun.
Canım hiç başka markalara bakma. Bildiğimiz pasta vanilya kokusu istiyorsan direk Yves Rocher mağazına git.
Ve oradaki Organic Vanilla EDT parfümü al. Oldukça kalıcı ve çook hoş kokuyor.
Bende duş jeliyle vücut losyonu var. Parfüm olarak ta hindistan cevizlisini almıştım.
Eminim çok beğeneceksin.
Eğer bulunduğun şehirde yoksa sitesinden siparişte verebiliyorsun.
en sevdiğim koku benim. kullanmaya kıyamıyorum valla. pişman olmazsın bana güven :) güle güle kullan. ha bir de avon a oriflame e kulak asma derim.kalıcılıkları sıfır.