- 27 Aralık 2013
- 1.004
- 1.560
- 333
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar başlıkta belirttiğim gibi vanilya kokulu parfüm arıyorum. bildiğiniz pastalarda kullandığımız vanilyanın kokusu sokakta yürürken yanımdan geçen bir kaç kadında farkettim kokuyu ama aramama rağmen bulamadım hiç bu konuda fikri olan var mııı ?
Oriflame da var bu kokudannn :) Mirage Daydream Eau de Toilette Mirage Daydream EdT
Avon for away serisinde var ben cok kullandım..
O kadar avon kullandım bu kokunun olduğunu hiç bilmiyodum çook saol canım
Ciddi mii hemen bakıyorum çoook teşekkürler canımm
Hanımlar başlıkta belirttiğim gibi vanilya kokulu parfüm arıyorum. bildiğiniz pastalarda kullandığımız vanilyanın kokusu sokakta yürürken yanımdan geçen bir kaç kadında farkettim kokuyu ama aramama rağmen bulamadım hiç bu konuda fikri olan var mııı ?
Canım hiç başka markalara bakma. Bildiğimiz pasta vanilya kokusu istiyorsan direk Yves Rocher mağazına git.
Ve oradaki Organic Vanilla EDT parfümü al. Oldukça kalıcı ve çook hoş kokuyor.
Bende duş jeliyle vücut losyonu var. Parfüm olarak ta hindistan cevizlisini almıştım.
Eminim çok beğeneceksin.
Eğer bulunduğun şehirde yoksa sitesinden siparişte verebiliyorsun.
yves rocher!!! valilyayı sıkıp suyunu çıkarmışlar sanki :)
süpermiş o zaman canımm çok sağol hemen bakıyorum buldum sonunda sanırımmm
Bende tam yazının başını okuduğumda magaza yok ki diyecektim ki sitesinden sipariş olduğunu duyunca rahatladımm.Hemen bakıyorumm