VAN’DA TÜP BEBEK YAPTIRAN VAR MI?

dori-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
31
8
29
Merhaba kızlar. Van’da Tüp Bebek yaptıran var mı? Var ise hangi doktora yaptırdınız? Nasıl bir yol izlediniz? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Merhaba kızlar. Van’da Tüp Bebek yaptıran var mı? Var ise hangi doktora yaptırdınız? Nasıl bir yol izlediniz? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Van'da tüp bebek merkezi yok malesef yıllardır ha bugün ya yarin açılacak deniliyor ama malesef ortada birşey yok en yakın il olarak Erzurum Diyarbakıra gidebilirsiniz

Bu şekilde tutma ihtimali ne kadar yüksek ya da ne kadar güvenilir oluyor acaba? Tanıdığınız var mı bu şekilde tüp bebek yaptırıp bebek sahibi olan? Koskoca şehirde nasıl böyle bir merkez olmaz aklım almıyor inanın.

Bu şekilde tutma ihtimali ne kadar yüksek ya da ne kadar güvenilir oluyor acaba? Tanıdığınız var mı bu şekilde tüp bebek yaptırıp bebek sahibi olan? Koskoca şehirde nasıl böyle bir merkez olmaz aklım almıyor inanın.
Malesef yok şehir büyük ama neyse boşver evet tanıdıklarım da var böyle gidip hatta bende öyle yapacaktım ama sonradan sağlıklı gelmedi bana doktor ilk seni ovu yani yumurta geliştirmeye hazırlıyor toplama için örnek veriyorum Ankara istanbul Kayseri vb şehirlere gönderiyor ki oda senin seçimin istediğin doktora gidebiliyorsun genelde anlasmalari oluyor orda toplaman oluyor geliyorsun evine bir yada iki adet sonrası rahim hazırlanıyor o zamanda transfere gidiyorsun
Sen nerde oturuyorsun bu arada bende vanliyim

X