Kızlar bu yıl Van'a yerleştim ve bebek düşünüyorum kısmetse.Ama hangi kadın doğumcuya gideceğimi bilemiyorum gebelik öncesi muayne için İstanbul Hastanesindeki Özlem Bayramoğluna gittim ama çok memnun kalmadım çok iyi bir doktor ama çok hastası var ve çok ilgilenmedi benimle.Van'daki anne adayları lütfen yardım edin.
Canim ben gecen sene vanda gorevliydim ist hastanesine gittim iyiler drlar. ama dediin gibi cok kalabalik vanda heryer oyle. ikinisanda bi hastane vardi adini hatirlamiyorum o daha da kotuydu.. leke geliyodu. dr soguk duserse duser yapacak bisi yok diyodu. van bolge hastanesine gitmistim ogleden sonra bom bostu dr da iyiydi once istersen oraya da gidebilirsin ozelin devletten farki yok.
canım ben de van istanbul hastanesine gidiyorum. özlem hanıma gitmiştim önce. devlet hastanesindeki muameleden hiç farkı yok. ama deniz bey var bir de. o bana daha ilgili gibi geldi. bi hemşire arkadaşımda deniz beyin daha iyi bir doktor olduğunu söylemişti.
Cnm ben ilk donem ordaydim ve istanbul hastanesi ile lokman hekime gittim. En iyisi istanbul hastanesindeki deniz bey.ilgili biri daha iyisi yok. cok doktora muane oldum.en son ona gittigimde niye daha once gitmemisim demistim.
bende ona gitmeyi düşünüorum herkez denız bey demıs ..bende ılk defa gitçem insallah iyi bi doktordur..randevu almada sıkıntı oluo mu kızlar.canım ben de van istanbul hastanesine gidiyorum. özlem hanıma gitmiştim önce. devlet hastanesindeki muameleden hiç farkı yok. ama deniz bey var bir de. o bana daha ilgili gibi geldi. bi hemşire arkadaşımda deniz beyin daha iyi bir doktor olduğunu söylemişti.
bende ona gitmeyi düşünüorum herkez denız bey demıs ..bende ılk defa gitçem insallah iyi bi doktordur..randevu almada sıkıntı oluo mu kızlar.
Merhaba canım bulabildin mi iyi bir doktorKonuyu tekrardan canlandıracağım ama bende Van'da güveneceğim bi doktor arıyorum. Konu açılalı çok olmuş burda daha önce sorup deneyim kazanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?