How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Van'da önerebileceğiniz kadın doğumcu varmı kızlar?

deniz_yyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
455
5
46
Kızlar bu yıl Van'a yerleştim ve bebek düşünüyorum kısmetse.Ama hangi kadın doğumcuya gideceğimi bilemiyorum gebelik öncesi muayne için İstanbul Hastanesindeki Özlem Bayramoğluna gittim ama çok memnun kalmadım çok iyi bir doktor ama çok hastası var ve çok ilgilenmedi benimle.Van'daki anne adayları lütfen yardım edin.

Kızlar bu yıl Van'a yerleştim ve bebek düşünüyorum kısmetse.Ama hangi kadın doğumcuya gideceğimi bilemiyorum gebelik öncesi muayne için İstanbul Hastanesindeki Özlem Bayramoğluna gittim ama çok memnun kalmadım çok iyi bir doktor ama çok hastası var ve çok ilgilenmedi benimle.Van'daki anne adayları lütfen yardım edin.

Canim ben gecen sene vanda gorevliydim ist hastanesine gittim iyiler drlar. ama dediin gibi cok kalabalik vanda heryer oyle. ikinisanda bi hastane vardi adini hatirlamiyorum o daha da kotuydu.. leke geliyodu. dr soguk duserse duser yapacak bisi yok diyodu. van bolge hastanesine gitmistim ogleden sonra bom bostu dr da iyiydi once istersen oraya da gidebilirsin ozelin devletten farki yok.

Canim ben gecen sene vanda gorevliydim ist hastanesine gittim iyiler drlar. ama dediin gibi cok kalabalik vanda heryer oyle. ikinisanda bi hastane vardi adini hatirlamiyorum o daha da kotuydu.. leke geliyodu. dr soguk duserse duser yapacak bisi yok diyodu. van bolge hastanesine gitmistim ogleden sonra bom bostu dr da iyiydi once istersen oraya da gidebilirsin ozelin devletten farki yok.

o zaman birde bölge hastanesini deneyeyim ne bileyim özel olunca iyi ilgi görürüm sanmıştım ama haklısın artık özelin devletten farkı yok.teşekkür ettim:)

canım ben de van istanbul hastanesine gidiyorum. özlem hanıma gitmiştim önce. devlet hastanesindeki muameleden hiç farkı yok. ama deniz bey var bir de. o bana daha ilgili gibi geldi. bi hemşire arkadaşımda deniz beyin daha iyi bir doktor olduğunu söylemişti.

canım ben de van istanbul hastanesine gidiyorum. özlem hanıma gitmiştim önce. devlet hastanesindeki muameleden hiç farkı yok. ama deniz bey var bir de. o bana daha ilgili gibi geldi. bi hemşire arkadaşımda deniz beyin daha iyi bir doktor olduğunu söylemişti.

canım bende birkaç ay önce doğum kontrol hapı konusunda danışmak için Deniz Bey e gitmiştim evet ilgisi güzel pek hastası yok onun için iyi ilgileniyor fakat ben bayan bir doktor olsun istiyorum daha rahat etmem açısından daha hamile kalmadım ama en kısa zamanda kalırım inşallah umarım o zamana kadar doktorumu bulurum.

Cnm ben ilk donem ordaydim ve istanbul hastanesi ile lokman hekime gittim. En iyisi istanbul hastanesindeki deniz bey.ilgili biri daha iyisi yok. cok doktora muane oldum.en son ona gittigimde niye daha once gitmemisim demistim.

Cnm ben ilk donem ordaydim ve istanbul hastanesi ile lokman hekime gittim. En iyisi istanbul hastanesindeki deniz bey.ilgili biri daha iyisi yok. cok doktora muane oldum.en son ona gittigimde niye daha once gitmemisim demistim.

bende deniz beye gideceğim sanırım başka çare kalmadı.çok teşekkür ederim:)

bende ona gitmeyi düşünüorum herkez denız bey demıs ..bende ılk defa gitçem insallah iyi bi doktordur..randevu almada sıkıntı oluo mu kızlar.

bende ona gitmeyi düşünüorum herkez denız bey demıs ..bende ılk defa gitçem insallah iyi bi doktordur..randevu almada sıkıntı oluo mu kızlar.

yok canım sıkıntı olmuyo. hatta cumartesi günü yarım gün çalışıyorlar. erkek doktor olduğu için herkes çok tercih etmiyo. çok rahat sıkıntısız muayene oluyosun. bir gün önceden randevu alman yeterli

aylar önce bu topiği açtığımda çoğunlukla deniz beyi tavsiye etmişlerdi ama ben tereddüt etmiştim ama birkaç doktor değiştirip aradığımıı bulamayınca deniz Bey'e gittim ve keşke o kadar kendimi yormayıp daha önce gitseymişim mükemmel bir doktor ve çok iyi ilgileniyor...

Ben vanda ikamet ediyorum esimin sark görevi dolayısıyla. .8 haftalik gebeyim. Daha doktor kontrolune hic gitmedim..nerenin doktoru iyidir nereyi onerirsiniz..lutfen cevap. .

Konuyu tekrardan canlandıracağım ama bende Van'da güveneceğim bi doktor arıyorum. Konu açılalı çok olmuş burda daha önce sorup deneyim kazanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Back