• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vampires Suck (Biri Beni Isırdı)

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.619
773
39
1278971975_DivXPlanet.jpg

Sinemalar.com ~ Fragman ~ Biri Beni Isırdı ~ Vampires Suck (2010)

Becca iki erkek arasında kararsız kalmıştır; gizemli, karamsar ve soluk benizli çocuk ile dayanıklı, sevimli ve ona “küçük gay kardeşi”ni hatırlatan çocuk arasında. İkisi arasında bir karar vermek için bir aile yemeğini sağ salim atlatmalıdır. İçinde bulunduğu romantik karmaşalar yeterli değilmiş gibi, bir yandan da kendisine küçük bir bebekmiş gibi davranan babasıyla da başetmelidir.​

bilenler bilir ne kadar iyi bir twilight fanı olduğumu
bu filmde resmn dalga geçilmek için yapılmış
ama kesinlikle izleyeceğim çok hoşuma gitti

Jacobtan nefret ediyorum!
Sırf onunla dalga geçilen kısımları izlemek için gidicem.Şahsen Robsten taraftarıyım.

Bella <3 Edward opuyorumnanaktan

bilenler bilir ne kadar iyi bir twilight fanı olduğumu
bu filmde resmn dalga geçilmek için yapılmış
ama kesinlikle izleyeceğim çok hoşuma gitti

azram ne güldüm izlerken var ya:roflol::roflol::roflol::roflol:

özelliklede kurtların formu harika olmuş:icecream:

kızlar nete düşmüş altyazılı olaraktan şuan izliyorum
çok saçma
çok abartmışlar fazlaca hmde
para verip gitmeyin evde netten izleyin derim

Öncelikle filmde ki benzetmeler çok güzel olmuş, Bazı sahneler komik olsada çok güldüğüm bir film değildi Alacakaranlığın normal halini de beğenmiyorum ama komedisini ben yapsaydım daha komik ayrıntılar ekliyebilirdim :)

fragmanlarını izledim baya komik olmuş :60: benzetmişler bide adamları ya bravo vallahi

jacop'un köpeğe dönüştüğü sahnede çok gülmüştüm.. para verip izlenicek bir film değil netten izleyin zaten efekt falan filan hiçbirşey yok. komik ama:52:

Back
X