• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vampir Kadınlarr.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Sevgili KK Üyeleri,şimdi sizlere bazı gözlemlerimi aktaracağım.Bu formdaki bazı kadınlar kan emici cinsten.Başkalarının mutsuzluğundan inanılmaz zevk alan,konuyu kendi tarafıma nasıl çekerim de üstünlüğümü ispat ederim derdinde olan kişiler.Toplumumuzun ruh halini yansıtan cinsten bir tablo.Hastalıkla ilgili soru sorarsın öğretmenliğe bağlarlar :halay: :halay: ,eşinizle probleminizi anlatırsınız eşiyle ilgili bin tane konu açanlar eşini övmeye başlarlar:skandal::skandal:,arkadaşınızın doğumgününüzü çok kısa bir mesajla kutladığını söylersiniz kendi yaptığı doğumgününü anlatıp çıkarcılıkla suçlanıp oh ben ne kadar mutluyum imajı çizilir:bicak::bicak:,kadınlar uğradığı psikolojik sorunu anlatır,yok efendim niye evlendin,niye çocuk yaptın...Kadında durumun farkında,herkes oturduğu yerden başkalarının hayatı hakkında ne güzel ahkam kesiyor.Cidden bu forumda bazı yorumları okudukça hayret ediyorum.Kadının kadından başka düşmana ihtiyacı yok...Empati yoksunluğumuz bu forumlarda kendini nasıl da belli ediyor,herkes havadan sudan atıp tutuyor.Anlamak yerine nasıl bu konuyu kendime çevirmeliyim diye düşünülüyor herhalde.Bir insan kendi mutsuzluğunu ancak böyle bastırabiliyor anlaşılan.

Yukarda arkadaş da söylemiş üyelerle ilgili konu yasak ama madem açtınız bende bı kaç bişey söyleyim. Gerçekten en son dediğiniz çok doğru anlamak yerine ahkam kesiliyor. Belki bilerek veya bilmeyerek bende yapmisimdir. Dün Tv'de kırmızı odayı izlerken düşündüm de orda doktor diyo ya burda sizi kimse kınamaz yargılamaz sadece anlar diye gerçekten bazen insanları sadece anlamak için dinlesek toplum daha güzel bı hâl alirmiydi acaba. Hiç cekinmeden yaftaladigimiz insanlar belki gerçekten caresizdi bilemeyiz ama herkes hiç çekinmeden aklına geleni yazıyor tabiki buna da karışabilir miyiz orasida ayrı tartışılır 🤷

Bdvye konu açmazsın biter
Çok net bence durum aslında
Ama böyle hani sosyal duyarlılık tadında konu açmayı genel olarak anlamıyorum

kişisel böyle düşünüyorsan yazmazsın
Objektif doğruyu söyleme yeri bence gunluk hayattan farkı bu

o zaman dışardaki arkadaşlarınıza anlatın
Kadın kadının dostu olmalıdır herkes düşman bilmem ne
Kadın da insan en nihayetinde illa dost olacak diye de bir şey yok tabi size göre

Sevgili KK Üyeleri,şimdi sizlere bazı gözlemlerimi aktaracağım.Bu formdaki bazı kadınlar kan emici cinsten.Başkalarının mutsuzluğundan inanılmaz zevk alan,konuyu kendi tarafıma nasıl çekerim de üstünlüğümü ispat ederim derdinde olan kişiler.Toplumumuzun ruh halini yansıtan cinsten bir tablo.Hastalıkla ilgili soru sorarsın öğretmenliğe bağlarlar :halay: :halay: ,eşinizle probleminizi anlatırsınız eşiyle ilgili bin tane konu açanlar eşini övmeye başlarlar:skandal::skandal:,arkadaşınızın doğumgününüzü çok kısa bir mesajla kutladığını söylersiniz kendi yaptığı doğumgününü anlatıp çıkarcılıkla suçlanıp oh ben ne kadar mutluyum imajı çizilir:bicak::bicak:,kadınlar uğradığı psikolojik sorunu anlatır,yok efendim niye evlendin,niye çocuk yaptın...Kadında durumun farkında,herkes oturduğu yerden başkalarının hayatı hakkında ne güzel ahkam kesiyor.Cidden bu forumda bazı yorumları okudukça hayret ediyorum.Kadının kadından başka düşmana ihtiyacı yok...Empati yoksunluğumuz bu forumlarda kendini nasıl da belli ediyor,herkes havadan sudan atıp tutuyor.Anlamak yerine nasıl bu konuyu kendime çevirmeliyim diye düşünülüyor herhalde.Bir insan kendi mutsuzluğunu ancak böyle bastırabiliyor anlaşılan.
Evet arkadaşım çok haklısın gerçekten bu forumda sıkıntıdan zevk alan insanlar var ama insan halinden hemcins olmayı geçiyorum insan halinden anlayan çok ince insanlarda var hayatta hiç başıma gelmez dediğim şeyler oldu gelse yemin billah başka olur dediklerim oldu açıkçası kimse birşey başına gerçekten birebir gelmeden anlayamaz bazı şeyleri kadın olmayida geçtin insan olarak ,vicdan olarak birbirimize aciz insanlar olarak yol gösterici ayıp örtücü olmalıyız diye düşünüyorum .

Bazı arkadaşlar açılan konularda hakaret etmeyi, ezmeyi, kendisi gibi dirayet göstermediği için aşağılayıp hor görmeyi, yaşadıklarını reva görmeyi fikir beyan etmek sanıyor. Bunu da ifade özgürlüğü(?) olarak görüyorlar. Gerçek hayatta nasıl içlerinde tutuyorlarsa artık.

Bazı arkadaşlar açılan konularda hakaret etmeyi, ezmeyi, kendisi gibi dirayet göstermediği için aşağılayıp hor görmeyi, yaşadıklarını reva görmeyi fikir beyan etmek sanıyor. Bunu da ifade özgürlüğü(?) olarak görüyorlar. Gerçek hayatta nasıl içlerinde tutuyorlarsa artık.

Aynen öyle mesela bı konuda çok dikkatimi çekmişti gerçekte bı kadın cinayeti vs olduğunda hep ne diyoruz nolursa olsun öldüremez kimse öldürülmeyi haketmez diyoruz demi. Öldürülen kişiyi sorgulamiyoruz çünkü öldürmenin bı açıklaması olamaz. Ama bı konuda kadın nasıl şiddet gördüğünü anlatmıştı ama korkusundan şikayetci olamamıştı ve o kadına gelen bı yorum aynen şöyleydi 'bazilari gerçekten hakediyolar siz şuan başınıza gelecek herşeyi hakediyosunuz ve ben size acimiyorum ' yazmıştı bı üye o kişinin yaşadığı şeylerin binde birini bile yaşamadan hemde...

Aynen öyle mesela bı konuda çok dikkatimi çekmişti gerçekte bı kadın cinayeti vs olduğunda hep ne diyoruz nolursa olsun öldüremez kimse öldürülmeyi haketmez diyoruz demi. Öldürülen kişiyi sorgulamiyoruz çünkü öldürmenin bı açıklaması olamaz. Ama bı konuda kadın nasıl şiddet gördüğünü anlatmıştı ama korkusundan şikayetci olamamıştı ve o kadına gelen bı yorum aynen şöyleydi 'bazilari gerçekten hakediyolar siz şuan başınıza gelecek herşeyi hakediyosunuz ve ben size acimiyorum ' yazmıştı bı üye o kişinin yaşadığı şeylerin binde birini bile yaşamadan hemde...
Ne kadar zalimce bir yorummus insanın inşallah şiddet onunda başına gelir diyesi geliyo demiyim Allah ıslah etsin çok sinir oldum o insandan ne farkı kaldı 😒

Maalesef her yerde bir iyi niyetliler bir de kötü niyetliler var.
Açtığım bazı konularda, ısrarla üstüme gelmeyi sürdüren; kötü anımın altına "ay canım vah vah, biliyor musun benim hayatım öyle mükemmel ki sana acıdım." alt metinli, kendi hayatını öven; patavatsızlık kokan ve nezaketin yanından yöresinden geçmeyen cevaplarını "dobralık" adı altında meşrulaştıran; başka konularda okuduğum yorum sahiplerinin bazılarının, geçmişinde aynı ya da benzer hatayı yaptığını gördüm.

Ve fakat, aynı zamanda mükemmel görüşü olan, iyi kalpli, nazik ve duyarlı; bir çok, benden büyük küçük arkadaş edindim. Bana yeni görüşler kazandırdılar, moral verdiler, geçecek dediler. Ben onlara elimden geldiğince, haddimi hududumu bilerek, yardım etmeye çalıştım.

Kafaya takmayın karanlık insanları, güneşe bakan aydınlık görür. Onları görmemeyi tercih ediyorum mesela. Siz de öyle yapın.

Ben konu açtım gayet mantıklı konuştu herkes
Sadece yaptığım eleştirilerden dolayı eski konularımdan vuranlar oldu
Onları da umursamıyorum
Artık kimse acıtamıyor beni
Buradakiler mi acıtacak
Umursama yani

Aslnda orada o yorumu şunin için yapmştı.. "Sevgiliyken de şiddet görüyordu, nişanlyken de. Buna rağmen evlendiği için kızdı.." Yinezde doğru birşey değil.. Her insan hata yaparı savunmuştum bende. Ama bazı şeylerde kabak gibi ortada oluyor bile bile belki değişir diye atlayanlarda biz oluyoruz..

Aslnda orada o yorumu şunin için yapmştı.. "Sevgiliyken de şiddet görüyordu, nişanlyken de. Buna rağmen evlendiği için kızdı.." Yinezde doğru birşey değil.. Her insan hata yaparı savunmuştum bende. Ama bazı şeylerde kabak gibi ortada oluyor bile bile belki değişir diye atlayanlarda biz oluyoruz..

Anlıyorum orda bende dedim zaten keşke evlenmeseymissiniz zaten belliymiş gibisinden o apayrı bişey. Ama senin başına ne gelirse hakediyosun demek de ayrı bişey. O zaman öldürülen bütün kadınların hayatlarına bakıp yaa zaten hakediyomus mu diyelim.

Bu vampirlerden sadece kk degil gercek hayatimizda da var.surekli enerji emen insanlari en zayif yerinden vurmaya calisan.birinin canini acitinca mutlu olan insanlar..boyleleri lafini soyleyip hayatina devam ediyor ama digeri devam edemiyor kendini caresiz,yetersiz,mutsuz goruyor ve sonuc psikolojisi bozuk bireyler.toplum olarak birbirimizi mutlu edecegimize kiskanclikla birbirimize saldiriyoruz.ben mutsuzsam herkes mutsuz olsun kafasindayiz.tabi herkes icin gecerli degil bu.ben burda bilr bi cumle yazarken elimden geldigince bu insana nasil cozum bulurum yada guzellikle nasil anlatirim diyorum.bazi uyeler disarda gorussek soylemeyecegi seyleri burdan soyluyor

Anlıyorum orda bende dedim zaten keşke evlenmeseymissiniz zaten belliymiş gibisinden o apayrı bişey. Ama senin başına ne gelirse hakediyosun demek de ayrı bişey. O zaman öldürülen bütün kadınların hayatlarına bakıp yaa zaten hakediyomus mu diyelim.
Sanırım yanlış anladınız beni. Bende konu sahibini savunmuştum zaten. O cümleyi kuran kadnla da baya baya tartşmştm.. Ben sadece diyorum ki bazı şeyleri biz yapıyoruz kendimize belki değişr umuduyla. Yapmamamız lazım. Bir insan neyse odur değişmez..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X