Gebeliğe Hazırlık Vallahi kızlar artik ne yapacam bilmiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elfurflm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
246
66
13
30
Merhaba kızlar hep aynı şeyi yazıyorum ama klomen kullandım 5. Ay oldu sprali cikartali olmuyordu sağlık ocağına gittim klomen verdi dv3 vitamin hapları verdi 1 hafta oldu klomen bitti dün den beri karnım ağrıyor kasiklarim da sanki balon var Patlayacak gibi rahmimden bisey dusucek sanki hep idarar im gelecek gibi gogsum agriyo adetime 10 gün var

Sağlık ocağının klomen verme yetkisi var mı ?İlk defa duydum. Bence bir doktora gidin durumunuzu anlatın hem vajinal ultrasonla bakar sizinde içiniz rahatlamış olur.

Sağlık ocağı hangi mantıkla klomen yazdı ki ? Klomeni kullandıktan sonra belirli günlerde yumurta kontrolü yapılması gerekiyor kiste dönüşebilir kadın doğuma gittiniz mi bu süreçte çünkü çatlamayan yumurta belli büyüklükten sonra kiste dönüşüyor

Sağlık ocağının klomen verme yetkisi var mı ?İlk defa duydum. Bence bir doktora gidin durumunuzu anlatın hem vajinal ultrasonla bakar sizinde içiniz rahatlamış olur.
Yarim kan verecrm önce bakayım sonra hastaneye gidicem işte benim hastane doktor yönünden hiç şansım yok

Valla bende bilmiyorum ben dedim işte 5 aydır istiyoruz olmuyor oda klomen vitamin hapları yazdi bana ictim hepsini geçen hafta bitti ama şimdi rahmimde bi ağrı var bisey batıyor gibi kasiklarim da şişlik var sanki patlayacak gibi belim agriyo çok kötü göğsüm de agriyo ama okadar değil

Bence sen en acilinden kadın doğuma git muayene ol sana vitaminde yazmamalıydı kan testi yapmadan folik asit verebilirde klomen veremezdi doktor kontrolünde kullanmaliydin bazen belli büyüklüğe ulaşınca catlatma iğnesi yazıyor doktor mutlaka git doktara

Arkadaşın söylediğine katılıyorum. Yumurtanızın kontrolsüz büyümesi sonucu çatlayamadığı için kiste dönüşebilir o da şiddetli ağrıya yol açabilir. Bence direkt doktora gidin.

Yarin ancak gidim

Yerinde olsam o klomen yazan aile hekiminden şikayetçi olurdum onun öyle bi yetkisi yok

Bende de sancı şişkinlik olmustu gogüs şişliği olmamıştı hakkında hayırlısı

Acile degilde normal kadın doguma gidicem

Yerinde olsam o klomen yazan aile hekiminden şikayetçi olurdum onun öyle bi yetkisi yok
Ya ben sordum aslında klomen de iciyorlar diye söyledim bi baktım yazmış demedim yaz sadece dedim onlada hamile kalınıyor diye duydum bi baktım yazmış eczanede ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…