Sağlık ocağı hangi mantıkla klomen yazdı ki ? Klomeni kullandıktan sonra belirli günlerde yumurta kontrolü yapılması gerekiyor kiste dönüşebilir kadın doğuma gittiniz mi bu süreçte çünkü çatlamayan yumurta belli büyüklükten sonra kiste dönüşüyorMerhaba kızlar hep aynı şeyi yazıyorum ama klomen kullandım 5. Ay oldu sprali cikartali olmuyordu sağlık ocağına gittim klomen verdi dv3 vitamin hapları verdi 1 hafta oldu klomen bitti dün den beri karnım ağrıyor kasiklarim da sanki balon var Patlayacak gibi rahmimden bisey dusucek sanki hep idarar im gelecek gibi gogsum agriyo adetime 10 gün var
Yarim kan verecrm önce bakayım sonra hastaneye gidicem işte benim hastane doktor yönünden hiç şansım yokSağlık ocağının klomen verme yetkisi var mı ?İlk defa duydum. Bence bir doktora gidin durumunuzu anlatın hem vajinal ultrasonla bakar sizinde içiniz rahatlamış olur.
Valla bende bilmiyorum ben dedim işte 5 aydır istiyoruz olmuyor oda klomen vitamin hapları yazdi bana ictim hepsini geçen hafta bitti ama şimdi rahmimde bi ağrı var bisey batıyor gibi kasiklarim da şişlik var sanki patlayacak gibi belim agriyo çok kötü göğsüm de agriyo ama okadar değilSağlık ocağı hangi mantıkla klomen yazdı ki ? Klomeni kullandıktan sonra belirli günlerde yumurta kontrolü yapılması gerekiyor kiste dönüşebilir kadın doğuma gittiniz mi bu süreçte çünkü çatlamayan yumurta belli büyüklükten sonra kiste dönüşüyor
Bence sen en acilinden kadın doğuma git muayene ol sana vitaminde yazmamalıydı kan testi yapmadan folik asit verebilirde klomen veremezdi doktor kontrolünde kullanmaliydin bazen belli büyüklüğe ulaşınca catlatma iğnesi yazıyor doktor mutlaka git doktaraValla bende bilmiyorum ben dedim işte 5 aydır istiyoruz olmuyor oda klomen vitamin hapları yazdi bana ictim hepsini geçen hafta bitti ama şimdi rahmimde bi ağrı var bisey batıyor gibi kasiklarim da şişlik var sanki patlayacak gibi belim agriyo çok kötü göğsüm de agriyo ama okadar değil
Arkadaşın söylediğine katılıyorum. Yumurtanızın kontrolsüz büyümesi sonucu çatlayamadığı için kiste dönüşebilir o da şiddetli ağrıya yol açabilir. Bence direkt doktora gidin.Valla bende bilmiyorum ben dedim işte 5 aydır istiyoruz olmuyor oda klomen vitamin hapları yazdi bana ictim hepsini geçen hafta bitti ama şimdi rahmimde bi ağrı var bisey batıyor gibi kasiklarim da şişlik var sanki patlayacak gibi belim agriyo çok kötü göğsüm de agriyo ama okadar değil
Yarin ancak gidimBence sen en acilinden kadın doğuma git muayene ol sana vitaminde yazmamalıydı kan testi yapmadan folik asit verebilirde klomen veremezdi doktor kontrolünde kullanmaliydin bazen belli büyüklüğe ulaşınca catlatma iğnesi yazıyor doktor mutlaka git doktara
Bende de sancı şişkinlik olmustu gogüs şişliği olmamıştı hakkında hayırlısıMerhaba kızlar hep aynı şeyi yazıyorum ama klomen kullandım 5. Ay oldu sprali cikartali olmuyordu sağlık ocağına gittim klomen verdi dv3 vitamin hapları verdi 1 hafta oldu klomen bitti dün den beri karnım ağrıyor kasiklarim da sanki balon var Patlayacak gibi rahmimden bisey dusucek sanki hep idarar im gelecek gibi gogsum agriyo adetime 10 gün var
Ihmal etmeYarin ancak gidim
Acile degilde normal kadın doguma gidicemBence sen en acilinden kadın doğuma git muayene ol sana vitaminde yazmamalıydı kan testi yapmadan folik asit verebilirde klomen veremezdi doktor kontrolünde kullanmaliydin bazen belli büyüklüğe ulaşınca catlatma iğnesi yazıyor doktor mutlaka git doktara
Iltihapim var şancı yapıyor bide akintim yaniIhmal etme
Bilmiyorum artık ne olacak bana vallaBende de sancı şişkinlik olmustu gogüs şişliği olmamıştı hakkında hayırlısı
Ya ben sordum aslında klomen de iciyorlar diye söyledim bi baktım yazmış demedim yaz sadece dedim onlada hamile kalınıyor diye duydum bi baktım yazmış eczanede ogrendimYerinde olsam o klomen yazan aile hekiminden şikayetçi olurdum onun öyle bi yetkisi yok
En acilinden yazdım zaten kadin doğuma gitmelisinAcile degilde normal kadın doguma gidicem
Klomen yumurta büyütür ya fazla büyümeside iyi değil bilinçsiz kullanılması yani ben klomenden sonra Dr a gidiyorum alttan muayene ile yumurtama bakıp iğne veriyorBilmiyorum artık ne olacak bana valla
Yarın inşllah bugün randevulara bakımEn acilinden yazdım zaten kadin doğuma gitmelisin
Akintim çok var işte sandım ondan olabilirYarın inşllah bugün randevulara bakım
Akintim oluyor işte iltihptan mi artık karnım ağrıtıyorKlomen yumurta büyütür ya fazla büyümeside iyi değil bilinçsiz kullanılması yani ben klomenden sonra Dr a gidiyorum alttan muayene ile yumurtama bakıp iğne veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?