kızlar 7 senedir evliyim yaklaşık yıldır eşimle iddia bağımlılığı yüzünden devamlı kavga ediyoruz biri 5 diğer 4 aylık oğullarım var ben çalışmıyorum eşim memur 5 000 lira maaşı var ama bize çok az harcıyor ne kuaför alışveriş gezme harçlık hiç vermiyor hep para yok diyor.sadece kira ve mutfak ihtiyacını karşılıyor. 2 yıl önce bankalara borçlanmis benden habersiz iddia oynamış sonra ödedi kapattı. yine borçlanmiş bankalar vermeyince çevreden elden 15 bin civarı borçlanmiş inanın bıktım artık. sende memur ol karisabilirsin yoksa benim maasima karışamazsın diyor.evlenmeden önce ev almıştık o evi satıp iki apart alcaz ikimizin üzerine yaa ikimizin üzerine yatircaz diyor bana eziyet ediyor ne yapayım onuda satarsam oa gider hiç güvenmiyorum böylede gitmiyor varlık içinde yokluk çektiriyor bana
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla bıktım !!!
- Konu Sahibi semra0047
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- iddia bağımlısı eş ilgisiz sorumsuz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
Ben anlarım ortak kupon yapalım :)İddiadan anlamam da sağlam korunmalısın bence.
Aslında marttan sonra daha çok kazandıracak sayısal,milli piyango çıkmaz ama bunun tutma olsaılığı çok daha yüksek.
- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
Size katılmıyorum adam gibi adam hicbir zaman para ayrımı yapmaz. Evlendikten sonra hemen hamile kaldigim için calismadim ama eşim para konusunda bana güvenir her zaman kartları bile bendedir. Bi kere olsun para istememişimdir. Ben calissam da asla eşim senin benim param yapmaz ayırmaz. Koca parası değil eve giren para her zaman ortaktır. Ayni şekilde ben de çalışıp para kazansam paramız ortak olacaktır. Dediğiniz gibi çalışmayan kadın koca parası yiyor diye bir durum olamaz. Biz de aksama kadar evde oturup keyif yapmiyoruz. Kadın cocuklarla 24 saat gece gündüz uğraşıyor adam işi bitirip eve gelince herşeyi hazır oluyor. Hayat müşterek ev hanımları da kocasına parazit değil... Ama her kadının kesinlikle üniversiteyi bitirip mesleği tabiki olmalı ki hayatin ne getireceği hic belli olmaz. Esi çalıştığı halde elindeki tüm parayı alıp kadına vermeyen adamlar da var yani kesinlikle erkeğin karakterine bağlı bir durum bu.İşte kadın neden çalışmalı sorusunun tokat gibi cevabı.. Koca parası yiyip övünenler yada koca parası yemeyi hayal edenlere acı gerçek. Paran yoksa söz hakkında yok!
Evi sattırmayın konu sahibi. Elinizde bi o varmış madem ondan da olmayın..
Son düzenleme:
- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.293
- 158
Lutfen evi satmasina asla izin vermeyin.
Kumar bağımiligı sonucu cikiyor anlattiklarinizdan çunku sizden kisıp iddiaya yatiriyor, kredi cekip, borc alip oynuyor.
Aranizdaki eş yakınliğıni kullanip, tatlı dilinizle tedavi olmaya ikna edin anlamazsa bosanmayla tehdit edin ve hatta son noktada tehdit olarak evi terk edin. Amac kumari birakmazsa sizi kaybedecegini girmesi.
Sizi ortada birakmiyor ama rizkinizi da kumara yatiriyor umarim tatlilikla tedavi olmasini saglayabilirsiniz.
Kumar bağımiligı sonucu cikiyor anlattiklarinizdan çunku sizden kisıp iddiaya yatiriyor, kredi cekip, borc alip oynuyor.
Aranizdaki eş yakınliğıni kullanip, tatlı dilinizle tedavi olmaya ikna edin anlamazsa bosanmayla tehdit edin ve hatta son noktada tehdit olarak evi terk edin. Amac kumari birakmazsa sizi kaybedecegini girmesi.
Sizi ortada birakmiyor ama rizkinizi da kumara yatiriyor umarim tatlilikla tedavi olmasini saglayabilirsiniz.
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
İşte kadın neden çalışmalı sorusunun tokat gibi cevabı.. Koca parası yiyip övünenler yada koca parası yemeyi hayal edenlere acı gerçek. Paran yoksa söz hakkında yok!
Kadın ezilmek istemiyorsa çalışmalıdır anlamına gelmiş.
Burada konu sahibi çalışmadığı için eziliyor değil. Kocası karaktersiz olduğu için eziliyor. Evlilikle kimin parası varsa onun söz hakkı yoktur, parası olsa da olmasa da birbirlerine saygı duydukları için söz hakları vardır.
- 13 Nisan 2007
- 33.057
- 100.213
- 1.123
- 45
Almayayım,kumar sevmem ben.Ben anlarım ortak kupon yapalım :)
Aslında marttan sonra daha çok kazandıracak sayısal,milli piyango çıkmaz ama bunun tutma olsaılığı çok daha yüksek.
ailesi biliyor oynamıyorum diyor gecistiriyor onlarıOturduğunuz evi mi satmaya çalışıyor? Anlamıyorum, apartda 4 kişilik bir aile nasıl yaşayacaksınız?
Bu kumar sorununu aile büyüklerine taşıdınız mı? Haberleri yoksa çok geç bile kalmışsınız bence.
lojmanda oturuyoruz ev ayrı yerde kirasını 7 yıldır o alıyor ama benim üzerime olduğu için karışamıyor neymiş onu satıp iki apart alacakmisiz ve ikimizin üzerine olacakmisOturduğunuz evi mi satmaya çalışıyor? Anlamıyorum, apartda 4 kişilik bir aile nasıl yaşayacaksınız?
Bu kumar sorununu aile büyüklerine taşıdınız mı? Haberleri yoksa çok geç bile kalmışsınız bence.
Kadının çalışıp çalışmasında yok burada sorun. Annem babam emekli olana kadar çalışmadı. Evimiz arabamız yoktu ama babam iyi maaş alırdı memurken. Sonra emekli oldu, biz tazminatla ev aldık ve ev kredisi için annemin de çalışması lazım oldu. Bu sefer annem çalıştı babam çalışmadı. Her neyse sonra Ankara'nın iyi bir semtinde evimiz var arabamız var şükür. Ben hiçbir zaman evde ayrı hesap tutulduğunu görmedim alışmadim bilmiyorum. Duyunca da böyle garip geliyor. Allah kolaylık versin. Hesaplarin bir olması da bence karı kocalık bir durum. Evliligin gerekliliği. Allah yardımcınız olsun, bize de hayırlısını nasip etsin inşallah. İyi dileklerde bulunmak istedim çünkü sizin yasadiklariniz yaşayan da çok tanıyorum. İnsallah düzelir problemleriniz.
- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- 1
- 3.824
- 83
İşte kadın neden çalışmalı sorusunun tokat gibi cevabı.. Koca parası yiyip övünenler yada koca parası yemeyi hayal edenlere acı gerçek. Paran yoksa söz hakkında yok!
Öyle bir yazmışsınız ki..
Sanki çalışmayanların tek derdi koca parası yemekmiş gibi..
Evlendiğimden beri 4 yıldır çalışmıyorum; derdim kesinlikle koca parası yemek olmadı hatta örgün bir şekilde 2. Üniv bitirmeye çalışıyorum. Daha garantili ve kazançlı bir işim olsun diye.
Eşim 4 yıldır birkez olsun; para hesabı yapmadı. Aksine ben yaparım, sorgularım. Ben istemeden sağolsun fazlasıyla kartlarını da parayı da verir, ne yaptın diye sormaz bile.
Yani burada konu sahibinin eşinde bir problem var. Adam sorumsuz ve bağımlı.
Konusahibi çalışsa bile ne değişecek? Kadının elinde nasıl olsa para var diye eve daha da bakmayacak, daha beter iddia oynayacak ve muhtemelen bu seferde kadının elinden döverek bile para alacak..
Çalışması şuan sadece boşanacak olursa iyi olur. Onun dışında hiçbir yararı yok maalesef.
- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Mantık ne yani? Amaç kumara para bulmak değilse, evin sizin üzerine olmasını hazmedemiyor o zaman. Bu en az diğeri kadar kötü. Zaten bir kuaför parası bile vermiyor diyorsunuz, 2 evladınız var, onları büyüt, evi çekip çevir ve karın tokluğuna yaşa...bu mu olay?lojmanda oturuyoruz ev ayrı yerde kirasını 7 yıldır o alıyor ama benim üzerime olduğu için karışamıyor neymiş onu satıp iki apart alacakmisiz ve ikimizin üzerine olacakmis
Adam iyice yüzsüzlüğe vurmuş...Gözünü ne kadar para hırsı bürümüş ki, sizden ne kessem kar diye düşünüyor
- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
Benim sözüm çalışmayıp koca parası yemeyi marifet sananlaraydı. "Neden çalışıyorsun, evinde otur,kocan getirsin sen ye" diyenlereydi. Hayatta tek başarısı evlenmek olanlaraydı. Kadın hayatta var olabilmeli. Gerektiği yerde kimseye muhtaç olmadan ayaklarının üstünde durabilmeli. Yorumumda da bunu vurgulamak istemiştim ama yanlış anlaşıldım sanırım. Ev kadınlarına tabikide parazit gözüyle bakmıyorum zira bende yaklaşık 1 senedir çalışmıyorum. Bizim evde çalıştıgım dönemde de şimdi de asla para ayrımı yapılmadı,yapılmaz. Ama her evde böyle değil işte. O yüzden çalışılmasa bile meslek sahibi olunmalı kesinlikle.Size katılmıyorum adam gibi adam hicbir zaman para ayrımı yapmaz. Evlendikten sonra hemen hamile kaldigim için calismadim ama eşim para konusunda bana güvenir her zaman kartları bile bendedir. Bi kere olsun para istememişimdir. Ben calissam da asla eşim senin benim param yapmaz ayırmaz. Koca parası değil eve giren para her zaman ortaktır. Ayni şekilde ben de çalışıp para kazansam paramız ortak olacaktır. Dediğiniz gibi çalışmayan kadın koca parası yiyor diye bir durum olamaz. Biz de aksama kadar evde oturup keyif yapmiyoruz. Kadın cocuklarla 24 saat gece gündüz uğraşıyor adam işi bitirip eve gelince herşeyi hazır oluyor. Hayat müşterek ev hanımları da kocasına parazit değil... Ama her kadının kesinlikle üniversiteyi bitirip mesleği tabiki olmalı ki hayatin ne getireceği hic belli olmaz. Esi çalıştığı halde elindeki tüm parayı alıp kadına vermeyen adamlar da var yani kesinlikle erkeğin karakterine bağlı bir durum bu.