Sunny- Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2022 869 491 22 Haziran 2024 Konu Sahibi Sunny- #1 Kızlar şoktan asma yaprağı aldım yapraklar vakumluydu ve ben yaprakları haşladım fakat artanları difrize attım bir sıkıntı olur mu tekrar onları kullansam bu dondurucu olayları konusunda biraz tedirgin oluyorum .
Kızlar şoktan asma yaprağı aldım yapraklar vakumluydu ve ben yaprakları haşladım fakat artanları difrize attım bir sıkıntı olur mu tekrar onları kullansam bu dondurucu olayları konusunda biraz tedirgin oluyorum .
Fatma busra Akrep kadını Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 2.004 3.168 22 Haziran 2024 Konu Sahibi Sunny- #2 Bisey olmaz çıkar kendiliğinden erisin kullanabilirsin
Sunny- Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2022 869 491 22 Haziran 2024 Konu Sahibi Sunny- #3 Fatma busra .!.: Bisey olmaz çıkar kendiliğinden erisin kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... Olmaz diyorsan olmazdır
Fatma busra .!.: Bisey olmaz çıkar kendiliğinden erisin kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... Olmaz diyorsan olmazdır