• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vakumlu poşetleri tafsiye eden varmı..

hayat7681

3 prensim benimle
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
4.342
9
158
43
Bursa
konuyu nereye açacağımı bilemedim.
umarım burası uygundur..
ben vakumlu hurç poşetlerinden almak istiyorum
nette de araştırdım ama bir sürü marka var
ucuzuda var kaliteliside kafam karıştı yani
sizler vakumlu poşet kullandınızmı.
sizlerden tafsiye bekliyorum.
aldığınıza değdimi gerçekten söylenildiği gibi çok eşya alıyormu
yazarsanız çok sevinirim.

hiç vakumlu poşet kullanan yokmu bu topikte yaa
ne olur kızlar önerilerinizi bekliyorum
hemen sipariş verip sonra üzülmek istemiyorum.

kesinlikle tavsiye etmiyorum 2 defa farklı markalar aldım ilkini bir kere kullandım sonra patladı 2.sini 2kere kullandım sonra o da patladı. o kadar da para verdim yani

ben geçen sene koçtaş tan almıştım onlar çok güzel çıktı bu sene yorganları havaladırdım tekrar vakumladım kaldırdım. ama bir tanesi kaydı merdivenin kıyısına takılıp yırtıldı. yine koçtaştan aldık güzel fakat diğerleir kadar kaliteli değil. onlarıda vakumladım koydum.

ben tavsiye ederim ama şunu unutma ucuz mal alacak kadar zengin değiliz..yani kaliteli aldıktan sonra sana hem sağlık hem de yer açma konusunda kesinlikle katkı sağlayacaktır..

sağolun kızlar
ben buradan sipariş vereciğim,yemektarifi.. markasını yazarmısın canım.
gttigidyordakilerle aynı markamı merak ettim.

ben de bayaa bi para döktüm yani onlara koçtaştan almıştım 3. kere kullanamadım mutlaka yanından bi yerinden hava kaçırıyor ilk kullanmada süperdi itiraf ediyorum belki de ben kullanmayı beceremedim bilemiyorum

biz de koçtaştan aldık bşraz pahalı ama iyi diyebilirim gerçi bizimde delindiği oldu birkaç tane attık ama bizim dikkatsizliğimizden de oldu. Doldururken dikkat etmek gerekiyor ve eper kıyafetse bir ipinin, kopçasının üste gelmemesine dikkat edin. Çünkü vakumlarken o yuvarlağın içine giriiyor tıkıyor ve patlıyor yada yartılıyor.. Ben bu sene yorganlarımı felan herşeyimi vakumladım. Urçlar çok yer tutuyordu. Ama kıyafetler çıkınca buruşmuş oluyor tek sorun bu..

biz de koçtaştan aldık bşraz pahalı ama iyi diyebilirim gerçi bizimde delindiği oldu birkaç tane attık ama bizim dikkatsizliğimizden de oldu. Doldururken dikkat etmek gerekiyor ve eper kıyafetse bir ipinin, kopçasının üste gelmemesine dikkat edin. Çünkü vakumlarken o yuvarlağın içine giriiyor tıkıyor ve patlıyor yada yartılıyor.. Ben bu sene yorganlarımı felan herşeyimi vakumladım. Urçlar çok yer tutuyordu. Ama kıyafetler çıkınca buruşmuş oluyor tek sorun bu..

kullanan yakınlarımdan biliyorum çok güzel ve doğru anlatmışsınız bir de vakumlayınca poşetler acayip ağırlaşıyor.
bende almayı düşünüyorum bakalım ne zaman.

bende 2kaliteli 1uyduruk aldım ve çok memnunum yazılanlar doğru ama boyutuna göre doldurmak ve düz zeminde doldurup saklamak lazım biliyorsunuz çeyizlik diye kullanılmayan veya kıyıp ta kullanamadığımız çok ıvır zıvır var onları doldurup sonrada hurçlarla kaldırdım ve 2hurca 1sürü şey doldurdum ve dolabımın içindeler şimdi yani memnunum ama sadece doldurup saklayayım dersen kanepe altı ve baza altında çivi ve metal parçalarına dikkat etmen lazım ben yorgan ve nevresim pike takımları düzenli koyunca kırışma olmadı ama kazak gömlek nekadar düzde koysan kırışma oranı yüksek
tavsiye ederim canım çünkü toz kir dışında Allaha şükür böcikler yok ama varsada koruyor

bende bim marketten almıştım çok memnun kaldım sonrasında şok marketten 2 adet aldım begenmedim ama sorun olacagını düşünmedim ama biri patladı digeri hava kaçırdı açıkcası bu tür ürünlerde kalite çok önemli

ayy buraya konu açtığımı bile unutmuşum
ben bu vakumlu hurçlardan aldım.
gittigidyordan sipariş verdim 10 adet 52 tl.ye aldım
5 paketi kullandım sorun çıkmadı yani patlama yırtılma gibi.
ama olması gerektiğinden fazla eşya koyulursa fermuar kapanmıyor.
kapansada yine açılıyor.
onun dışında hiç sorun yaşamadım.
bilginize...

bence alın cok kullanıslı.walla ben pazardan aldım 2 yıldır kullanıyorum.yerden tasarruf ıcın.yorgan bıle koyuyorum..:61:

ayy buraya konu açtığımı bile unutmuşum
ben bu vakumlu hurçlardan aldım.
gittigidyordan sipariş verdim 10 adet 52 tl.ye aldım
5 paketi kullandım sorun çıkmadı yani patlama yırtılma gibi.
ama olması gerektiğinden fazla eşya koyulursa fermuar kapanmıyor.
kapansada yine açılıyor.
onun dışında hiç sorun yaşamadım.
bilginize...

bende şuan kullanıyorum yer yokluğundan dolayı ama kazaklarda kullanıyorum acaba kırışma yaşarmıyım sıknıtı çıkarmı?

Bende aldim ama nedense vakkumlarke dumduz kalmiyor oyle reklamlardaki gibi olmuyor topaklasiyor sekilsiz oluyor oyle oluncada yine yer kapliyor ve cogu zaman 3 5 gun sonra havasi uçmuş oluyor

yatak odamda küf var sırf bundan korunmak için giysilerimi vakumlu hurca koyuyorum.nispeten az yer kapladığı doğru ama evet şekilsiz oluyor.içlerini düzenli doldurmak gerek düzgün durması için

Back
X