• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vakumlu pompa

GizliOzne__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
2.694
2.636
83
38
Öncelikle sabahtan beri açıp açmamayı çok düşündüm:))hani googlede araştırma yaptım ama satılma amacından başka da bi işe yarıyo mu bişey bulamadım.kendi kendini tatmin etme gibi.

Bi erkek niye vakumlu penis pompasına ihtiyaç duyar.hadi aldı diyelim bu tepki verilesi bi durummudur kadın için.

Burda okadar çok konu gördüm kü.çorap tan tahrik olan .karısının geceliğini giyip banyo da oturan vsvs.
Sabah böyle bi sipariş görünce şaşırdım.

Burda okadar çok konu gördüm kü.çorap tan tahrik olan .karısının geceliğini giyip banyo da oturan vsvs.
Sabah böyle bi sipariş görünce şaşırdım.
Eşiniz neden böyle saçma sapan bir sipariş vermiş ki? İçinde biriken spremleri falan mı çekiyor ne? :confused:

Öncelikle sabahtan beri açıp açmamayı çok düşündüm:))hani googlede araştırma yaptım ama satılma amacından başka da bi işe yarıyo mu bişey bulamadım.kendi kendini tatmin etme gibi.

Bi erkek niye vakumlu penis pompasına ihtiyaç duyar.hadi aldı diyelim bu tepki verilesi bi durummudur kadın için.
Büyütücü özelliği mi var acaba?

Ahahahahx
Çok geçmiş olsun. Konudan daha çok dikkatimi çekti :)) sonucu bildirin :KK70:
Balkonun dibinde oturuyorum, babamla annem balkonda istemsiz telefonla takılışım görünüyor. Şimdi konu sahibi değişik birşey sormuş bakayım şöyle arkamda kimse olmasın dedim. Tam arattım açıldı birşeye tıkladım yapay penis çıktı. Meğersem babam karpuz almak için ayağa kalkmış o anda gözü ilişmiş gözlüğü takarak arkamda sıçradım :D :D
“Eşşşşoooooleşşşşeeeeeeeekkkkkkkk evlenme yaşın gelmiş” diyor :D
Neyseki kafa adam kafasında değişik bir profil çizmem.
Ayyyy utandım odamdan bildiriyorum sizlereee :D :D

Hemen googleladım. Değişik bişey değilmiş. Süt sağma pompası gibi :KK48:
İktidarsızlık sorunları mı var acaba eşinin?

Ya hani açmamdaki amaç nasılki gögüs büyütme vsvs kadınlatda böyle şeylere ihtiyaç duyuyo ya buda erkek için olagan bi durummu.yoksa gerizekalımıyım ben

Back
X