Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. Taşınacağım için yün yorganlarımı koymak için vakumlu hurçlara ihtiyacım var. Hangi ebatta ve nereden almalıyım? daha önce kullanan ve tavsiyesi olan var mı acaba?
ben evde kullaniyordum kullandiklarimdan hic memnun kalmadim bir sure sonra acilmaya basliyorlar ama tasinmak icin olan surede isinize yarayabilirler belki bauhaustan almistim birde cabuk yirtiliyorlar
Merhaba arkadaşlar. Taşınacağım için yün yorganlarımı koymak için vakumlu hurçlara ihtiyacım var. Hangi ebatta ve nereden almalıyım? daha önce kullanan ve tavsiyesi olan var mı acaba?
Geçen şok ve a101 gelmisti fiyatları cok uygun ...kullandim bir haftadır açılma yok ...yakinda bende sehir disina taşınacağım ben cop poşeti de kullanıyorum buyuk boy ve kaliteli alirsan isini görüyor .. bazanim altı hep cop poşeti ile vakumladihim yorgan yastık var en azindan tasinana kadar isini görür