- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Bende cevremle böyle konuşurum Ama. Burada elit kisiligimi takiliyorumKanında var demek ki seninde Lan deseydin takılırdık bizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cevremle böyle konuşurum Ama. Burada elit kisiligimi takiliyorumKanında var demek ki seninde Lan deseydin takılırdık bizde
Uyuyodum la ne güzel alamiyoz yani neyse dua edeyim artıkın bi dahakine benim uyandigim saatlere ayarlaü
Olum nerdesin sabahtan beri
Bende cevremle böyle konuşurum Ama. Burada elit kisiligimi takiliyorum
Uyuyodum la ne güzel alamiyoz yani neyse dua edeyim artıkın bi dahakine benim uyandigim saatlere ayarla
Yok 11 buçukta uyandım senin nick ı bildirimde görünce duşa girdim hahahaMübarek cuma günü bu kadar uyunur mu be He canım bana randövü yaz bir dahakine sana uydurcam
Yok 11 buçukta uyandım senin nick ı bildirimde görünce duşa girdim hahaha
Hhahaha aman incilerine dikkat sal gitsin be boşver
Desene erken kalkan yol alır :)) Allah kabul etsin inşaallah.Ablacım bitti .sabah hepsini bitirdik Allah razı olsun
Desene erken kalkan yol alır :)) Allah kabul etsin inşaallah.
Yeni giriş yaptım canım görmedim kusura bakmaAblacım bitti .sabah hepsini bitirdik Allah razı olsun
Tamam bacanak bekliyorumhhaah kahkaha attım yaa mübarek topikte dediğine bak
Başka topikte görüşürüz senle inşallah
Yeni giriş yaptım canım görmedim kusura bakma
son izci canim okursam yazarim Allah hayirla kavustirsin insallah
Kuzum yeni gördüm ama regl oldum dün sag olsunlar canlar bitirmiş hiç eksilmesinler. Bu arada dua edecem son izciGözlerim yollarda kaldı ama gelmedin ,neyse başka sefere inşaallah allah razı olsun