Gebeliğe Hazırlık Vakinada batma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erbyzg

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2019
101
37
18
30
Merhaba hanımlar . 3 gündür kasıklarımda ve alt bölgemde fena şekilde bi batma var oturamıyorum yatamıyorum yürümekte zorlanıyorum dün gece de olunca acile gittik doktor ilk olarak beta hcg bakmak istedi ve idrar tahlili istedi müdahale etmeden önce . Daha sonra 1.20 çıktı serum ve lahman verdi sancı ve batmalar için bu Arada adet günüme 1 hafta var .bu değerin yükselme ihtimali var mı peki byle bi deneyim yaşayan var mı ? Şimdiden teşekkürler

Adete bi hafta kala kanda çıkmayabilir. Geç döllenme olabilir herşey olabilir. Batma idrar yolu enfeksiyonundan da tahlilde bişey çıkmadı mı

Adete bi hafta kala kanda çıkmayabilir. Geç döllenme olabilir herşey olabilir. Batma idrar yolu enfeksiyonundan da tahlilde bişey çıkmadı mı

Açıkçası net bşey demedi enfeksiyon falan diye ama röntgeni gaz sıkışması olabilir diye yorumladı eşimin görevi nedeniyle Hakkrideyiz hastane koşulları oldukça zor be acile gitmek zorunda kaldık sadece bir hastane var hatta 1 doktor kadın doğum için o yüzden sıra almak fazlasıyla zor

Gazdan batma olmaz ama bilemedim. Röntgende gaz bariz çıkıyor o da ayrı tabi. Bi adetinizi bekleyin isterseniz en güzeli.

Benşmde öyle olmuştu dokunamıyordm oturamıyordm yanıyordu batıyırdu. Gittim çok yoğun enfeksiyon olmuştu

Gazdan batma olmaz ama bilemedim. Röntgende gaz bariz çıkıyor o da ayrı tabi. Bi adetinizi bekleyin isterseniz en güzeli.
Bakalm son 3 gün bugünü saymazsak 2 .
Test alsam negatif çıkar diye de korkuyorum emin olamadm hayırlısı teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…