Vakıfbank Boş Kağıda İmza Attırdı ?

mery5685

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
1.243
638
32
kızlar merhaba hepinize..
Dün kredi kartımı yapılandırmak için bankaya gittim gerekli formları doldurduktan sonra bayan arkadaş boş kağıt uzattı imzalamam için bende imzalamak istemedim epey bekledik imzalamak istemedim.En son bunu neden imzalıyorum diye sorduğumda sistemde şuan hata var siz imzalayın ben üzerine ödeme planını doldurcam dedi. Biranda ikna olup imzaladım ama içimde şüphe oluştu daha önce bu durumla karşılaşan var mı ? Pazartesi ödeme planı için tekrar gidicem bankaya ama pazartesiye kadar da içim içimi yer araştırdım daha öncede bankalar bu şekilde bir işlem yapmış ama beni pek ikna etmeye yetmedi.
Aramızda bankacı yada böyle bir durumla karşılaşan varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim

ben de yaptım böyle bir sorun olmadı . annemde yaptı onda da olmadı.. eşime denk geldi bir defa deniz bankta imzalamadı.. eşim çok garantici bir insandır.. bence düşünmeyin böyle olabiliyor bazen..

Vakıfbank gibi bir kurum sizi dolandırmaz fakat bir daha kesinlikle babanızın oğlu olsa yapmayın.

ben kredi cekerken banada aynısını yaptılar, ben imzalamadım. ama siz imzaladıysanız bi sorun olcagını düşünmüyorum. içinize sinmediyse pazartesi gidip kağıdı geri alın, ya da odeme planı dokulmus halini gormek isteyin ıslak imzalı olarak.

aynı benim gibi pimpiriklisin sende.banada bir bankada boş kağıda imza atmamı istediler atmadım.tedbir.sana ne kadar takma desemde insan takıyor biliyorum çünki bende ultra paranoyak bir kişiliğim.

Vakıfbank gibi bir kurum sizi dolandırmaz fakat bir daha kesinlikle babanızın oğlu olsa yapmayın.

Buyuk kurumlarda dolandirma olmaz heralde rahat ol bence
beni dolandırırlar mı diye sormadım ki zaten arkadaşım ,banka dolandırmaz illaki ..
daha önce bir haber okumuştum bankadaki görevli aynen bu şekilde müşterileri dolandırıp kaçmıştı. Burası Türkiye burda heran herşey olabilir illaki insanın kafasına takılıyor neden ne için boş bir kağıda imza atıyorum diye kaç kez sordum imzalamak istemedim ama sonuç olarak imzalamış bulundum tedirgin olmakta gayet haklıyım

evet isticem mutlaka ne olur ne olmaz

aynı benim gibi pimpiriklisin sende.banada bir bankada boş kağıda imza atmamı istediler atmadım.tedbir.sana ne kadar takma desemde insan takıyor biliyorum çünki bende ultra paranoyak bir kişiliğim.
bu tür konularda gayet temkinli davranırım ama insanlık hali bian ikna olup imzalayıverdim işim görülsün yeter mantığıyla yanımda arkadaşım vardı çıkınca o aklımı karıştırdı birazda

banka dolandırmaz tamamda, banka çalışanlarının neler yaptığını görüyoruz somadaki garibanların parasına bile göz dikiyorlarsa herkes herşeyi yapar ..Umarım sonrasında can sıkıcı bir durumla karşılaşmazsınız.

Vakıfbank devlet bankası memurdur görevli.. bütün ailesini riske atamaz devleti dolandırmak gibi bir şey olur bu

Tedirginliğime tercüman olmuşsunuz teşekkür ederim
Bende beni banka dolandırır mı diye düşünmedim elbette ama bankacı babamın oğlu değilki nerden bileyim ne yapacağını
Ve öğrendim ki herkese sistem çöktü bahanesi sunuluyormuş..
Pazartesi gittiğimde boş kağıdı görmek isticem bakalım

Canım bişey olmaz bende eski bankacıyım. bazen sistem gittiğinde müşteriyi tekrar geri çağırmak zor oluyor imza için gelmeyen oluyor ve müfettiş o evrakların hepsini tektek istiyor bizden. Sen yinede git ödeme planını iste görevliden ama önünde bütüngün milyonlar olan insanların senin düşündüğün tarzda şeyler yapması çok zor. ama yinede için rahatlasın al ödeme planını.tamam bankalar bazen acımasız ama asla yasal olmayan işlemler dönmez bu şekilde

yıllar önce telefonum çalınmıştı polis ifademi almak için bana kağıt imzalattı ben de salak gibi imzaladım.bir baktım benim ifademden bambaşka bir ifade yazmış.sanki telefonum çalınmamışta gasp hiç olmamış gibi ''telefonumun çantamda olmadığını farkettim ve etrafta kimse yoktu'' yazmış.o gün bugündür boş kağıt imzalamıyorum.güvenmiyorsanız içinize kurt düştüyse gidin ıslak imzalı kağınızı isteyin pazartesi günü.

Zaten kimse bu beni dolandırır boş kağıda imza atmıyım diyerek dolandırılmıyo güvenip imza atıp dolandırılıyp tabi vakıfbank dolandırmaz ama bu devirde de babam boş kağıt verse imzalamam imzalayanın aklından şüphe ederim bi gün bekleyin dolu kağıdı imzalayın

Asla kata ve zinhar boş kağıda imza atmam şahsen. Sistem mi yok,pazartesiye kalır,ısrar etmeleri tuhaf,size şu an sistem yok,imzalamak Istemiyorsanız, sonra gelin demesi gerekiyordu zira banka orası,o sistem gelecek yani eninde sonunda.
Ayrıca o ödeme planını yanlış yapsa siz imzalamış olacağınız için itiraz dahi edemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…