Vakıfbank gibi bir kurum sizi dolandırmaz fakat bir daha kesinlikle babanızın oğlu olsa yapmayın.
beni dolandırırlar mı diye sormadım ki zaten arkadaşım ,banka dolandırmaz illaki ..Buyuk kurumlarda dolandirma olmaz heralde rahat ol bence
beni dolandırırlar mı diye sormadım ki zaten arkadaşım ,banka dolandırmaz illaki ..
daha önce bir haber okumuştum bankadaki görevli aynen bu şekilde müşterileri dolandırıp kaçmıştı. Burası Türkiye burda heran herşey olabilir illaki insanın kafasına takılıyor neden ne için boş bir kağıda imza atıyorum diye kaç kez sordum imzalamak istemedim ama sonuç olarak imzalamış bulundum tedirgin olmakta gayet haklıyım
evet isticem mutlaka ne olur ne olmazben kredi cekerken banada aynısını yaptılar, ben imzalamadım. ama siz imzaladıysanız bi sorun olcagını düşünmüyorum. içinize sinmediyse pazartesi gidip kağıdı geri alın, ya da odeme planı dokulmus halini gormek isteyin ıslak imzalı olarak.
bu tür konularda gayet temkinli davranırım ama insanlık hali bian ikna olup imzalayıverdim işim görülsün yeter mantığıylaaynı benim gibi pimpiriklisin sende.banada bir bankada boş kağıda imza atmamı istediler atmadım.tedbir.sana ne kadar takma desemde insan takıyor biliyorum çünki bende ultra paranoyak bir kişiliğim.
beni dolandırırlar mı diye sormadım ki zaten arkadaşım ,banka dolandırmaz illaki ..
daha önce bir haber okumuştum bankadaki görevli aynen bu şekilde müşterileri dolandırıp kaçmıştı. Burası Türkiye burda heran herşey olabilir illaki insanın kafasına takılıyor neden ne için boş bir kağıda imza atıyorum diye kaç kez sordum imzalamak istemedim ama sonuç olarak imzalamış bulundum tedirgin olmakta gayet haklıyım
Tedirginliğime tercüman olmuşsunuz teşekkür ederimbanka dolandırmaz tamamda, banka çalışanlarının neler yaptığını görüyoruz somadaki garibanların parasına bile göz dikiyorlarsa herkes herşeyi yapar ..Umarım sonrasında can sıkıcı bir durumla karşılaşmazsınız.
Canım bişey olmaz bende eski bankacıyım. bazen sistem gittiğinde müşteriyi tekrar geri çağırmak zor oluyor imza için gelmeyen oluyor ve müfettiş o evrakların hepsini tektek istiyor bizden. Sen yinede git ödeme planını iste görevliden ama önünde bütüngün milyonlar olan insanların senin düşündüğün tarzda şeyler yapması çok zor. ama yinede için rahatlasın al ödeme planını.tamam bankalar bazen acımasız ama asla yasal olmayan işlemler dönmez bu şekildekızlar merhaba hepinize..
Dün kredi kartımı yapılandırmak için bankaya gittim gerekli formları doldurduktan sonra bayan arkadaş boş kağıt uzattı imzalamam için bende imzalamak istemedim epey bekledik imzalamak istemedim.En son bunu neden imzalıyorum diye sorduğumda sistemde şuan hata var siz imzalayın ben üzerine ödeme planını doldurcam dedi. Biranda ikna olup imzaladım ama içimde şüphe oluştu daha önce bu durumla karşılaşan var mı ? Pazartesi ödeme planı için tekrar gidicem bankaya ama pazartesiye kadar da içim içimi yer araştırdım daha öncede bankalar bu şekilde bir işlem yapmış ama beni pek ikna etmeye yetmedi.
Aramızda bankacı yada böyle bir durumla karşılaşan varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim