Hayir dilatörün en büyüğünü demek istedim4 derken orgazm manasında mı
ha o zamanla olur acele etmeyin ben youtubedeki mistik yol diye kanalok kadınlar için hipno terapisini yaptımda kadın hislerim uyandı yoksa ne yeparsem yapeyım olmuyorduHayir dilatörün en büyüğünü demek istedim
Video yu izlemek yeterli oldu mu? Başka çalışma yaptınız mıha o zamanla olur acele etmeyin ben youtubedeki mistik yol diye kanalok kadınlar için hipno terapisini yaptımda kadın hislerim uyandı yoksa ne yeparsem yapeyım olmuyordu
ismini tam hatırlayamadım videonun orgzm hipno terapi miydi
kadınla ilgili yazıp mı bakmıştım bulmilorum ama hipnoterepi harika ğelmiştim ilk izlememde kadınlık duygumu hissettim
birde diğer kadınlar nasıl yapıyor diye açık videolar izledim fakat dediğim videoyu dinledikten sonra tüm ruhuma işlediVideo yu izlemek yeterli oldu mu? Başka çalışma yaptınız mı
Baktım videoya ama bulamadım çok teşekkürler yinede :))birde diğer kadınlar nasıl yapıyor diye açık videolar izledim fakat dediğim videoyu dinledikten sonra tüm ruhuma işledi
anımsarsam linkini atayım sanırım orgazm falan yazmıştım ama emin değilimBaktım videoya ama bulamadım çok teşekkürler yinede :))
Merhabalar canım öncelikle şunu belirtmek istiyorum bende evlendiğimde 1 ay ilişkiye girememiştim ve bu durum çok canımı sıkıyordu her denemede üzülüp ağlıyordum. Doktorlar araştırdım birine gitmeye bile karar vermiştim sonra bu kadınlar kulübündeki kadınlara ne kadar dua etsem az kalır derdime deva oldular. Kendi kendime ayna karşısında dokundum inceledim.Söylediğin dilatörün sonuncusunu bende hiçbir şekilde ilerletemiyordum kasıyordum kendimi . Öncelikle ilişkiden önce genital bölgene jel sürmelisin ben birazda anestezik sprey sıkmıştım (3 dk kadar bekledim)belki oda psikolojik olarak rahatlattı. Sonra ön sevişme ve belinin altına yastık koy ((kalçanı yüksekte tutup vajinal girişinin açılmasını sağlıyor) )ve lütfen bu durumu sadece senin yaşamadığını bil Türkiye de birçok kadın bu durumda kendilerini ifade edemiyorlar bile. Kendini eşine bırak ve emin ol gevşettiğin an çok rahat bir şekilde ilerliyor. Ve diyeceksinki bunun için mi üzülmüşüm kendimi yıpratmışım . İnşallah yardımcı olmuşumdur soruların olursa çekinmeden sorabilirsin yardımcı olmak isterimYeni evliyim arkadaşlar. Ve maalesef vajinusmusum. Bana bu konu hakkında yardımcı olur musunuz ? Dilatör seti aldım. İlk 3 ünü yapabiliyorum ama 4. Olmuyor.
Ve birde yapabiliyorsan ayna karşısında parmaklarına kayganlaştırıcı jel döküp tek parmak sokup sık bırak yap içinde sonra 2 parmak şeklindr yap kendine ne kadar dokunursan o kadar iyi gün içinde idrarını tutup bırakıyor gibi yaptığın kegel egzersizini tavsiye ediyorum. Sık sık oturduğun yerde yapmaya çalışMerhabalar canım öncelikle şunu belirtmek istiyorum bende evlendiğimde 1 ay ilişkiye girememiştim ve bu durum çok canımı sıkıyordu her denemede üzülüp ağlıyordum. Doktorlar araştırdım birine gitmeye bile karar vermiştim sonra bu kadınlar kulübündeki kadınlara ne kadar dua etsem az kalır derdime deva oldular. Kendi kendime ayna karşısında dokundum inceledim.Söylediğin dilatörün sonuncusunu bende hiçbir şekilde ilerletemiyordum kasıyordum kendimi . Öncelikle ilişkiden önce genital bölgene jel sürmelisin ben birazda anestezik sprey sıkmıştım (3 dk kadar bekledim)belki oda psikolojik olarak rahatlattı. Sonra ön sevişme ve belinin altına yastık koy ((kalçanı yüksekte tutup vajinal girişinin açılmasını sağlıyor) )ve lütfen bu durumu sadece senin yaşamadığını bil Türkiye de birçok kadın bu durumda kendilerini ifade edemiyorlar bile. Kendini eşine bırak ve emin ol gevşettiğin an çok rahat bir şekilde ilerliyor. Ve diyeceksinki bunun için mi üzülmüşüm kendimi yıpratmışım . İnşallah yardımcı olmuşumdur soruların olursa çekinmeden sorabilirsin yardımcı olmak isterim
Canım kliniklerde kan gelse bile silip devam ettik bu seni korkutmasın aparatla işin bittiğinde fito yada kantoron yağı sür tahrişi önlesin İnan eşli daha kolay mesela ben üçüncü aparatla çalışıyorum sonra eşim hemen gelip giriyor ve yumuşak peniste aparat kadar bile hissetmiyorsun.Benim gittiğinim kliniğin aparatı baya kalındı ama sen bilirsin zaten çalıştıkça esniyorHanımlar merhaba. Dün ben aparat boyutlarından 2 ve 3. Boyutu almayı başardım. Daha önce kanamam olmasına rağmen dün tekrardan 3 4 damla büyüklüğünde kan geldi. Açıkçası korktum. Bugün tekrar 2 ve 3. Boyutu denedim ve oldu şükürler olsun ancak bugün yine kanamam oldu 1 2 damla ve açık renk. Bu neden olabilir ? Bir de ben 4. Boyutu da yakında deneyeceğim inşallah ama olursa eğer eşliye geçmeye korkuyorum çünkü bu aparatlar daha ince . Bu durumda aparatı kalınlaştırmak mümkün mü ? Tamamen alışınca eşliye geçmek istiyorum çünkü eşimi gördüğüm an bi korku geliyor
Ben kliniğe gitmiyorum . İnternetten baktım aparatların kalınlıklarına . 3. Boyun eni 2,5 cm . 4. Boyun eni 3 cm . Ayıp olacak ama ölçtük eşimle arasında baya fark var bu yüzden endişe ettimCanım kliniklerde kan gelse bile silip devam ettik bu seni korkutmasın aparatla işin bittiğinde fito yada kantoron yağı sür tahrişi önlesin İnan eşli daha kolay mesela ben üçüncü aparatla çalışıyorum sonra eşim hemen gelip giriyor ve yumuşak peniste aparat kadar bile hissetmiyorsun.Benim gittiğinim kliniğin aparatı baya kalındı ama sen bilirsin zaten çalıştıkça esniyor
canım yanlış anlama yazdığımı ama oturup ölçüsünü ölçersen daha çok korkarsın.Ben kliniğe gitmiyorum . İnternetten baktım aparatların kalınlıklarına . 3. Boyun eni 2,5 cm . 4. Boyun eni 3 cm . Ayıp olacak ama ölçtük eşimle arasında baya fark var bu yüzden endişe ettim
Canım 4ün tamamını almana gerek yok azıcık girse yeter eşli denemeden önce 3 le çalış bol bol yağ sür inan ki 4 te ben de sadece ucunu alabilmişken eşli de tam birleşme oldu penis daha yumuşak çünkü dilatör set ben seni bi arkadaşın konusuna etiketliyim çok güzel anlattı sayesinde yendim darısı başına kendine güven olacakkk başaracaksınYeni evliyim arkadaşlar. Ve maalesef vajinusmusum. Bana bu konu hakkında yardımcı olur musunuz ? Dilatör seti aldım. İlk 3 ünü yapabiliyorum ama 4. Olmuyor
Beni de etiketlermisiniz bende vajinismusun ve yenmek istiorumCanım 4ün tamamını almana gerek yok azıcık girse yeter eşli denemeden önce 3 le çalış bol bol yağ sür inan ki 4 te ben de sadece ucunu alabilmişken eşli de tam birleşme oldu penis daha yumuşak çünkü dilatör set ben seni bi arkadaşın konusuna etiketliyim çok güzel anlattı sayesinde yendim darısı başına kendine güven olacakkk başaracaksın
Beni de Etiketler misiniz bende zor durumdayımCanım 4ün tamamını almana gerek yok azıcık girse yeter eşli denemeden önce 3 le çalış bol bol yağ sür inan ki 4 te ben de sadece ucunu alabilmişken eşli de tam birleşme oldu penis daha yumuşak çünkü dilatör set ben seni bi arkadaşın konusuna etiketliyim çok güzel anlattı sayesinde yendim darısı başına kendine güven olacakkk başaracaksın
Etiketledim kendisine soruda sorabilirsiniz takıldığınız yerdeBeni de Etiketler misiniz bende zor durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?