• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajınusmusum ama artık bebekımız olsun cook ıstıyoruz:(

Bi kadın kırk yıl bununla yaşamış taki rahim kanseri olana kadar tedavileriçşn mecbur yenmesi gerekiyordu ve yendi eşiyle ilk gecesini kırk yıllık bur evlilik sonucu yaşadı ve bukadarmı demiş nıye bekledım bukadar diye kızmış kendıne,bende yakın zamanda yendim vajiyi ve vajıyken bir oğlum oldu ama o hamilelik bana zehır oldu hep aklımda nasıl yenerim vs dıye kafamın eti yemekle geçti ve mecburen sezeryan oldum,hele amelıyathanedeki halim ya ne çok kızdım kendime keşke daha once yenaeydımde normal doğum yapsaydım, önce vajıyı yenin sonra bebek ıllada olsun diyorsanız siz bılırsınız

Bende vajiydim 2 sene o şekilde hayatımı zehir ettim ama şöyle bir gerçek var burası olmasa hiç heveslenip yapmazdım umursamazdım yenmek için egzersizlerle başladım bu işe orta parmakla bebeyağı ile kayganlaştırdım parmağımın oraya girdiğini görünce umutlandım onu da içime alabilirim demek ki dedim eşim ile denedik olmadı girmiyor sanki bir duvar var ilerledikçe canım yanıyor ama dayanılmayacak bir acı değil anlık 2-3 sn. eşim gözlerimdeki o yenme duygusunu gördü ve hissetmiş olacak ki durmadı bu sefer ilerledi ve girdi içeri içeri girdikten sonra zaten hiç acı hissetmiyorsun biz inanamadık bile eşime sordum defalarca oldu mu diye yani diyeceğim o ki pes etmeyin ilk girişte sıkıntı var duvar gibi ama azıcık sabredin ve ileride hiç acı olmuyor emin olun :KK76:

Yaşamayanlara kolay geliyor demişsin. Gerçekten öyle.
Ben de 2 yıl boyunca o sorunla boğuştum. Ama onu yenmeden hamilelik bu durumu daha da zora sokar.
Erteleye erteleye daha kötü aşamalara gelebilirsiniz.

Biriyle tanışmıştım vaji olduğum dönemlerde.
Kadın vajiydi ve 2 çocuğu vardı nasıl tutturdu bilemiyorum.
Ve çocuklardan sonra yenmeyi denememiş bile.
Üstelik bu sorun 17 sene devam etmiş.
Bu şekilde olmak isteyeceğini zannetmiyorum.

O yüzden önce bu durumu atlatmaya çalış.
Bebek ikinci planın olsun.
Evet haklısınız biz cook seviyoruz ve. Eşimi arzulamak konusunda da. Sıkıntı yok ama ışte

Bende vajiydim 2 sene o şekilde hayatımı zehir ettim ama şöyle bir gerçek var burası olmasa hiç heveslenip yapmazdım umursamazdım yenmek için egzersizlerle başladım bu işe orta parmakla bebeyağı ile kayganlaştırdım parmağımın oraya girdiğini görünce umutlandım onu da içime alabilirim demek ki dedim eşim ile denedik olmadı girmiyor sanki bir duvar var ilerledikçe canım yanıyor ama dayanılmayacak bir acı değil anlık 2-3 sn. eşim gözlerimdeki o yenme duygusunu gördü ve hissetmiş olacak ki durmadı bu sefer ilerledi ve girdi içeri içeri girdikten sonra zaten hiç acı hissetmiyorsun biz inanamadık bile eşime sordum defalarca oldu mu diye yani diyeceğim o ki pes etmeyin ilk girişte sıkıntı var duvar gibi ama azıcık sabredin ve ileride hiç acı olmuyor emin olun :KK76:
Ağlamak istiyorum oldu diye mutluluktan bu gün tekrar deneyeceğiz ve bu ay. Olana kadar hep dneyecegiz

Back