vajınusmusum ama artık bebekımız olsun cook ıstıyoruzvaj. yenmeden yapsak ne olur bu duurumu yasayan yorum yapabılırmı...?
Bir yıllık evliyiz cook şükür çok da mutluyuz severek evlendik..ama hep birgün düzelir diye denemeler yapıyoruz egzersiz yapamiyrumne kadar süredir ewlisin??
neden bi çaresine bakmıyorsunuz??
cinsel terapi alsanız bu durumdan kurtulsanız ve normal yollardan hamile kalsanız daha iyi değil mi??
hem nerden biliyorsunuz sorunun sadece sen de olduğunu?? eşinde de sorunlar mutlaka wardır...
bende vajinismusum ve bu sorunumu aşmadan aşılama yoluyla hamile kalmak istemem kocamla beraber olamadıktan sonra o ewlilik mutluluk getirmez...
çocuğu düşüneceğinize bu durumdan nasıl kurtulabilirsin onun yollarını ara...
biz aramaya başladık çnkü....
Evet kayıp olacak ama hala yenebilmis değilim ...ama bebek de istyrsun artıkbebek mi...hemen mi...cinselliğin ,eşinin tadına varamadan :)
büyük kayıp olur :)
Çok yorucu değilmi yasamayan bilemez ki ......seni çokkk iyi anlıyorum,çünküü bende çok istiyorum( minicik bişeyi karnımda hissetmek benle can bulacağını bilmek ne güzeldir kimbilir..okadar yoruldumki egzersiz terapist ve bu düşünceler...................
Esimde ne tarz sorunlar olabilirne kadar süredir ewlisin??
neden bi çaresine bakmıyorsunuz??
cinsel terapi alsanız bu durumdan kurtulsanız ve normal yollardan hamile kalsanız daha iyi değil mi??
hem nerden biliyorsunuz sorunun sadece sen de olduğunu?? eşinde de sorunlar mutlaka wardır...
bende vajinismusum ve bu sorunumu aşmadan aşılama yoluyla hamile kalmak istemem kocamla beraber olamadıktan sonra o ewlilik mutluluk getirmez...
çocuğu düşüneceğinize bu durumdan nasıl kurtulabilirsin onun yollarını ara...
biz aramaya başladık çnkü....
çok yorucu canımm evet kimse bilemiyo anlamıyo,basit geliyor yaşamayanlara..Çok yorucu değilmi yasamayan bilemez ki ......
Malesefçok yorucu canımm evet kimse bilemiyo anlamıyo,basit geliyor yaşamayanlara..
Bir yıllık evliyiz cook şükür çok da mutluyuz severek evlendik..ama hep birgün düzelir diye denemeler yapıyoruz egzersiz yapamiyrum((bunu yapmak çok da kolay değil ki canım tatlı olmasa korkularını yensen eşimle anında olacak biz yarıya kadar ancak gelebildik merak ettiğim şu arkadaşlar yarıya kadar gelmişken bunun olması mumkun mu ...
Esimde ne tarz sorunlar olabilir
Evet haklısın iz yani Neyse ki vazgecmiyoruz denemekten pes etmiyoruz ama yarıdan snrasinda kalıyorumhıımmm yarıya geldiyse tabi münkün olabilir diye düşünüyorum...
benmde durumum senin gibi dolayısıyla kafamdan korkuyu ağrıyı acıyı çıkarmam için terapiste gitmeye karar werdik..
biz de sürekli deniyoruz... ama o egzersizlerden ben de hiç yapmadım cesaretim de yok...
yaniii benm gittiğim terapist sadece benm düşüncemi değiştirmesi lazım hayal etmeyi öğrenmem lazım ve rahat bırakabilmem için bi kaç öneri sunsa ben 1 seasta rahatlarım diye düşünüyorum...
vee bu sorun sadece kadından kaynaklanmayabilir... birçok terapistle telefonda konuştum..
sorun kadında sanılırken erkekte çıkabiliyor demişti...
zaten yarıya kadar geldiğiniz için size egzersiz verceğini zannetmiyorum..
sadece kendini rahat bırakmayı öğretseler o sırada neler yapabileceğini söleseler aslında kurtulursunuz....
Çok şükür erken boşalma gibi sıkıntısı yok ...kendini fazlası ile tutabiilir...ışte sıkıntı kafadaki korku yani bilmiyorum o korku yu pisikolok ile yenebilirmiyumeşinde erken boşalma sorunu olabilir.. bu yüzden sonuç odaklı düşünüp hızlı hareket edip odaklanamayabilir...
bunu da tedavi ediyorlar ve bu yüzden eş ile beraber terağpiste çağırıyorlar...
Aslında gidilmesi gerekiyor... böylece cinselliği öğrenmiş olacaksınız..
neden eşinle huzursuz mutsuz bi ilişki yaşıyorsunuzki gidin doktora bence...
ben de eşimle gidicem bu ay içerisinde devlet hastanesine gidicez... devlet hastanelerinde de oluyor cinsel işlev bozukluğu polikliniği... yani o kadar para saçmaya da gerek yok yani :)
Evet haklısın iz yani Neyse ki vazgecmiyoruz denemekten pes etmiyoruz ama yarıdan snrasinda kalıyorum(( bnde denedim pisikologa gideyim die bir kere gittik seanslar baslicakti sonra eşim vazgeçti yani birlikte aşmak istiyo dneyerek ama belki bilmediğimiz bir şey var bir yerde belki hata yapıyoruz gitsek iyi olacak ama ışte .....
Çok şükür erken boşalma gibi sıkıntısı yok ...kendini fazlası ile tutabiilir...ışte sıkıntı kafadaki korku yani bilmiyorum o korku yu pisikolok ile yenebilirmiyum
Yoooo ilk başta biliyor larda şimdi bilmiyorlar tabikibence böyle davranmak yerine gitmenizde fayda var.. benm eşimde istemiyordu özelimizi doktora mı anlatıcaz kafandan at korkma diyor... ama ben ne yapabilirimki rahat olamıyorum..
eşlerde de acemilik warsa way haline o zaman...
cinsel ilişki nasıl yaşlanır nasıl yapılır bilmiyoruzki...
sadece işin tekniğini öğretecekler...
kimileri monoton yaşarken biz her haliyle öğrenmiş olup öle yaşıycaz diye düşünüyorum.. kii insanlar 3 seans tek seasnta bile halledebiliyor...
yanii eşlerinde anlayışlı olması gerekiyor.. bu şekilde nereye kadar dewam edebilirkii??? bi süre sonra sıkılıp hiç yapmayacaksınız... bu bi gerçek..şuan biz denemiyoruz bile... çnkü o da bende cinsellikten soğumaya başladık.. genciz bizim diğer kadınlardan ne farkımız war...
insanlar bunu zewk için yaşarken biz neden acı duyalım??
eşini ikna et bence.... cinsellik zewk wermiyorsa bu insanın hayatının tüm alanını etkiler mutlu olmazsınız.. Sabır bir yere kadar... artık ew içerisinde birbirinizi kırmaya başlar ve çok yıpranırsınız...
Aileler biliyor mu bu sorununuzu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?