kızlar kızlar napıyosunuz bildiniği üzere bu ayda adet oldum ve gecen hafta cuma bitti ama ara ara bnim kasıklarımda agrı oluyo ne dednidr bide akıntı var gibi afedersiniz oturuken felan bacak aramda hep ıslaklık hissediyorum
kızlar kızlar napıyosunuz bildiniği üzere bu ayda adet oldum ve gecen hafta cuma bitti ama ara ara bnim kasıklarımda agrı oluyo ne dednidr bide akıntı var gibi afedersiniz oturuken felan bacak aramda hep ıslaklık hissediyorum
canım yumurtlama zamanında bende senin anlattığın bütün belirtiler oluyodu günaşırı ilişki öneririm boş geçirmeyin
sessizce sürekli uyuyorum başım dönüyo 9. Haftadayım normalmi yaa sizdede bu kadar oluyomuydu? Tiroid başladı ilaç verdi dr inş bi sıkıntı olmaz bebekte.
Canım yumurtlama zamanında bende senin anlattığın bütün belirtiler oluyodu günaşırı ilişki öneririm boş geçirmeyin
Kızlar nasılsınız topik sessiz bu aralar, ben izne ayrıldım 37+3 olduk bugün dr a gittim bu arada ilk doktoruma tekrar gittim ona devam doğum da onla olacak normal istediğimi söyledim bu sefer çok iyi davrandı çatı muayenesi oldum çok kolaymış bişey yokmuş doğumda ben de geleceğim dedi ebeyle de tanıştık o da çok iyiydi bebek biraz iri olabilir dediler bakalım hayırlısı :) ptesi tekrar nst ye giricem sonra da doğumu beklicez dedilerdualarınızı eksik etmeyin çok korkuyorum ama ebe biraz rahatlattı beni sağolsun ...
maşaallah sizenormale mi karar verdin hem de dr a da söyledin ha valla tebrik ederim :) çatı muayenesi nasıldı sessizce :18:
Korkulacak bisey yok boyle devam :) cesaretini kaybetme ebenin dedigi gibi sonradan tesekkur edeceksin ins. Allah yardimcin olsun guc versin tek nefeste kurtarsin insKızlar nasılsınız topik sessiz bu aralar, ben izne ayrıldım 37+3 olduk bugün dr a gittim bu arada ilk doktoruma tekrar gittim ona devam doğum da onla olacak normal istediğimi söyledim bu sefer çok iyi davrandı çatı muayenesi oldum çok kolaymış bişey yokmuş doğumda ben de geleceğim dedi ebeyle de tanıştık o da çok iyiydi bebek biraz iri olabilir dediler bakalım hayırlısı :) ptesi tekrar nst ye giricem sonra da doğumu beklicez dedilerdualarınızı eksik etmeyin çok korkuyorum ama ebe biraz rahatlattı beni sağolsun ...
amin canım :)Korkulacak bisey yok boyle devam :) cesaretini kaybetme ebenin dedigi gibi sonradan tesekkur edeceksin ins. Allah yardimcin olsun guc versin tek nefeste kurtarsin ins
isim dusundunuzmu :)
Eskilerden pek kimse kalmamis :) herkes bi telas icinde tabi. Hazal cnm hakkinda hayirlisi olur ins :)
Zealea kiz naptin tasidinmi evi aklimdasin hep.
Kizlar bende bebisle ugrasiyorum, yemek borusu iltihapli gaz sancilari derken gece gunduz nasil gecti anlamiyorum. Doktora goturduk 2 cesit ilac yazdi eczacida o doktorun agir dozlar yazdigini soyledi bunu herkes soyluyo gerci. ben az az veriyorum baska doktora goturmeyi dusunuyorm her doktor baska konusuyo kime inanacgimi sasirdim. Kendime gelince yemek yemeye bile zor firsat buluyorum gelen giden cocuk ev camasir ayyyy depresyona girecem az kaldisagolsun annem geceleri gelip yardim ediyo bende uyuyabiliyorum biraz. Boyle iste rapor vermis gibi oldum eskiden yaptigimiz gibi kenduuguza has bakun daa. Allaha emanetsiniz Rabbim gonlunuzdekini nasip etsin hepinize daima
merhaba arkadaşlar.bende vajiyi burdaki arkadaşların desteğiyle yendim bir yıl önce.şuan 39 haftalık hamileyim.doğum konusunda çok kararsızım vajiyi yenip normal doğum yapan varmı aranızda yada yapacak olan
merhaba arkadaşlar.bende vajiyi burdaki arkadaşların desteğiyle yendim bir yıl önce.şuan 39 haftalık hamileyim.doğum konusunda çok kararsızım vajiyi yenip normal doğum yapan varmı aranızda yada yapacak olan
Ben varim birde elvan var sanirim bildiğim başka yok eğer bir engelin yoksa kesinlikle normal doğum yap
o akinti ilk daha sulu oluyi giderek yapisiklasiyo 1 hafta boyunca gelmesi normal ama bu demek deglki 1 hafta boyunca ovulasyon yasiyosun. Belli bi gun catliyo yumurtan zaten sende farketmissindir ki daha yapisik ve seffaf oluyo akintikızlar mrb benden nerdeyse bir haftadır uzayan akıntı geliyor yumurtlama bir hafta sürermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?