burada da mı liste var
o zaman elvan canım beni de ekle artık bu yola bizde çıktık Allah ın izniyle..
evet yaaaa burdada listemiz var hobbbycim :) tekrarr hoşgeldin
Canim isimler guzel ama iki isim koyarken iyi dusun derim sahsen bana cok uzun geliyo ve kuzenlerime -iki isimliyse- cogunlukla tek ismiyle bazen iki ismiyle hitap ediyorum. Bu benim fikrim tabiki
cok guzel ikili isimlerde var.
ben Allahin izniyle Erdem istiyorum ismini. Hep bu ismi istemisimdir bi degisiklik olmaz umarim.
Bu cok guzel bi haber valla :) hadi hayirlisiyla en kisa zamanda sende mujdelerle gelirsin buraya. Laptoptan girince guncellerim listeyi genelde telden giriyorum canim.
Recele gelince kesinlikle hic aram yok. Ayva konusunu actin ahanda valla aklima oyle bi dustuki yine uyuz agzim eksidi yine
neyse neyse az kaldi :)
çok doğru diyonnnn bacımmm iki isimde 1 i ne yoğunlaşılıyorrr ne bilemmmm o zaman mina ve enes derim
hahahaha fol yok yumurta yokkk benimkinide maruz görün artıkım
erdem harika bir isim babam dayımınnn oğlunaaa koymuştuuu çok sevdiği isim diye
babama kalsa ya erdem- ya mutlu.... aman herneyse hayırlısı ...
sanada az kaldıııı he yiycen inşallah
benim listeye beklenen bat=21 eylülll yazarsın bacımm artıkımm:) bakak ne olucak... ilk seferdennn kalırmışımmmm
amaaa korkuyorummmmmm inanırmısınnn
nasıl bir duyguysaaa hem istiyorum hem korkuyorum
korkum sebbei dünya yaşa sağlık savaşlar ekonomi din
herşeyyyy :44:
kızlar bunu bende çok merak ediyorum.. giden varsa detaylı bir şekilde anlatabilir mi acaba??
bu hafta fana üşüttüm:2:
o yüzden gidemedim.. önümüzdeki hafta hem ben hem eşim doktora gözükeceğiz ama ben çok çekiniyorum:18::18:.. ne diyeyim doktora ve neler yapıyor ne olması gerekiyor detaylı anlatsanız keşke
hobbby bacım dr gidince vaji yendim .... ay önce dersin şimdilerde azcık normalleşt ilişkimiz ve gebelik düşünyorum dersin... zaten ilk etapda bayan dr seçersin o iyi olabilir.. sonraaa seni odaya alır eğerrrr azcıkk şişkoysannn :) illam alttan bakarrrr benden demesi yoksaa zayıfsannn içiiri bir şişe suuu üstten rahme yumurtalara vs. bakarrr
sonradaaa kanını aldırtmaya yollar bir kaç gebelik öncesi ölçümlere bakarrr...
ona göreee bir yol çizerrr(genelde devlettekiler diyom yaa al evladım şu folik asidi kullan demekten acizzzzz ben kendi kendiemeee eeee folik asid yazmayacakmısınz dedimdee öylee işte alın başlayın dedii... lan arkdş birsürü hap adı var neyini alamm ne edemmm zerre umurlarına değil buda ayrı bir acııı birde bir kadın bunu bu şekilde davranann.. haaa alttan bakmasanız diyinceee inannn umurlarına da değil öyle diyosan öle ediyor dr... zaten meraklısı değil hesabı o bakıma hele bir git bakalım inşallah iyi bir dr a denk gelirsin bacımmm herşey güzel olucaktırrr allahın izniyleee takmaaa biz vaji içinn neler yapmışşşş bir nesilizz:) aparat parmakk neler nelerrrr:) dr da neymişşşşşşşş diyeee
kendimide senide gaza getiremmmm....
hem çocuk sağlıklıca rahme düştükten sonraaa gerekli önlemlerleee bir şekilde doğacaktır diyorumm
sağlıklı versin rabbbim