- 16 Ocak 2024
- 4
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi SuPerisi95
Teşekkür ederimbu topicten yardım alabilirsinizJinekoloji - Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim
KEGEL EGZERSİZLERİ Vajina girişinin etrafındaki çok güçlü kaslara, aşk kasları, vajina kasları, pubococcygeal kaslar, pelvik taban kasları ya da PC kaslar denir. İlk defa Dr. Arnold Kegel ve takipçileri tarafından tanımlanan bu kaslar üreme sistemi ve üriner sistem için kilit rol...www.kadinlarkulubu.com
Sorununuz çözülmediyse bana mesaj atın lütfen yardımcı olmak isterimArkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim ve vajinusmus hastasiyim.Doktora gittim muayene yapildi ve bic bir sorun olmadıgını parmak egzersizi vs yapmamı soyledi.Devlette oldugu icin seans falan almadim.Esimle denedim ama 2 yil icinde toplamda 3 4 kez denemisimdirParmak egzersizine baslicam ama korkuyorum yardim eder misiniz vajinusmusu yenenler nasıl yendi
Nasıl yendinizBen de yendim 9 ay önce, mesaj atın yardımcı olayım.
Nasıl yendiniz acaba yardımcı olur musunuz?Sorununuz çözülmediyse bana mesaj atın lütfen yardımcı olmak isterim
Evlimisiniz ne zamandan beri bu sorunu yaşıyorsunuz ayrıca hiç birleşme olmadımı ona göre bi yanıt vermek isterimNasıl yendiniz acaba yardımcı olur musunuz?
Evet evliyim 8 aydır bu sorunu yaşıyoruz. Daha önce hiç birleşme olmadı maalesefEvlimisiniz ne zamandan beri bu sorunu yaşıyorsunuz ayrıca hiç birleşme olmadımı ona göre bi yanıt vermek isterim
Ben açıkcası birleşme gerçekleştirmiştim ama zorla yani sonra YouTube da bi kadının videosuna denk geldim. Onu yaptıktan sonra aşırı rahatladım ve pat diye oldu her şey. O egzersizi yapmanı öneririm kesinlikle. YouTube da pelvik taban gevşetme egzersizleri Celina stomboliEvet evliyim 8 aydır bu sorunu yaşıyoruz. Daha önce hiç birleşme olmadı maalesef
Çok teşekkürler dediğin egzersizi yapacağım. Başka tavsiye ettiğin bir şey var mıdır? :)Ben açıkcası birleşme gerçekleştirmiştim ama zorla yani sonra YouTube da bi kadının videosuna denk geldim. Onu yaptıktan sonra aşırı rahatladım ve pat diye oldu her şey. O egzersizi yapmanı öneririm kesinlikle. YouTube da pelvik taban gevşetme egzersizleri Celina stomboli
O egzersizi kesin yapın bi de dilatör seti alın trendyoldan onunla kayganlaştırıcı ile denemeler yapın cok işinize yarayacak kesinlikleÇok teşekkürler dediğin egzersizi yapacağım. Başka tavsiye ettiğin bir şey var mıdır? :)
Güzel neticelerle geleceğim buraya tekrardanO egzersizi kesin yapın bi de dilatör seti alın trendyoldan onunla kayganlaştırıcı ile denemeler yapın cok işinize yarayacak kesinlikle
Parmak egzersizi olmadan yenilemez miSorununuz çözülmediyse bana mesaj atın lütfen yardımcı olmak isterim
Ben parmak yapmadım açıkcası o bana cok garip ve kötü geldi. Dilatör seti aldım onunla daha kolay yapabildimParmak egzersizi olmadan yenilemez mi