• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu yenen ve bebiş bekleyen anneler :)

yaramazpisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
1.796
9
158
İstanbul
Vajinusmus sayfasından gelen biri olarak (yenmek çok ayrı bir duygu allah bidaha yaşatmasın ama o sayfayı özlüyorum :) )bende yendim ve hamileyim ee şimdi sırada bu hastalık geçmişine sahip biri olarak doğru hastahane seçimleri yapmak gerekir bunu da en iyi yine böyle bir şeyi yaşayıp hamile olanlar bilir. Bu süreçte bizi neler bekliyor, nasıl bir doktor seçilmeli,normal doğumda zorluk yaşar mıyız? (bunu doğumu gerçekleştirenler bizimle paylaşırsa çok sevinirim)Alttan muayene korkumu yendim 2 kez oldum hatta smear bile yaptrdım ama doğuma yakın yapılan muayeneler ve sonrası nasıl olur merak ediyorum..Aslında amacım vajinusmus sayfasındaki herkesi tek tek zamanla burada görmek o zaman çok mutlu olucam hadi kızlarrr :49::49::4::4::4::emir_bebek::13:

Konu başlığı tam bize göre canım :9: bu soruların cevabını ben de emrak ediyorum alttan muayene oldum demişsin ne yaptılar muayenede vajnl ultrasonu mu kastediyorsun :34:

Konu başlığı tam bize göre canım :9: bu soruların cevabını ben de emrak ediyorum alttan muayene oldum demişsin ne yaptılar muayenede vajnl ultrasonu mu kastediyorsun :34:

vajınal ultrason ve smear testı yaptırdım zorlanmadım doktorun yaklaşımıda iyiydi durumu anlattım al kendin yap dedi kendim başladım sonra alın siz devam edin kormuyorum dedim :)

bende o yendim 1 yıl oldu bu sabah test yaptım adetimden 3 gün geçti hemen evin yakınındaki özel hastaneye gittim ultrasonda görünmedi moralim bozuldu test sonucunu bekliorum:emir_bebek:

bende o yendim 1 yıl oldu bu sabah test yaptım adetimden 3 gün geçti hemen evin yakınındaki özel hastaneye gittim ultrasonda görünmedi moralim bozuldu test sonucunu bekliorum:emir_bebek:

ultrasonda gorunmeemesı cok normal cok yenıdır gebelık..Bazeng ec dollenme de oluyor adet tarıhıyle uyumluda olmayabılıyor gebelık haftan yanı sen kendnı 7 haftalık sanarken 6 haftalık olabılıyorsun..Kan testınde tum degerlerın cıkar merak etme..Allah sağ salim kucağına aldırsın inşallah canım:nazar:

Back