• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu yendim !!!

irras_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
2.966
206
323
Bursa
bu başlıga arkadaşlarımıza destek olalım diye vajinusmustan kurtuluş hikayelerimizi yazalım .. neler yaşadık nelerden geçtik ..
ilk ben başlıyayım ..

evlendiğimde vajiyle ilgili bir korkum yoktu takiii o gece gelene kadar ..
aklım başından gitti .. belki eşimde hızlı olmuştu çünkü sözlülük dönemimde fln sabırsızlanıodk :kedi:
balayımız zehir gibi gitti .. karı kocadan çok arkadaş gibiydik ..
balayından geldiğimde internette araştırma yaptım nedenlerini neden oldugunu ..
ya geçmişte tacize maruz kalma veya korkutma ..
benimki korkutmaya bağlıydı ..
gelinlik ağdamı yapan ağdacımız korkutmuştu beni ..
sonra bir takım bilgiler bularak vajiyi yenmeye karar verdim ..
parmak egzersizleri kegel nefes egzersizleri ..
bu süreçte eşimle hiç beraber olmayı denemedim ..
hızlı ilerliyordum .. bi ara geriledim .. anlamadım noldu bile .. çok moralim bozuldu .. saldım kendimi yapmadım bişi..

1 . ci ayımız dolmaya yakın aklıma koydum dedim bu iş biticek kesinlikle ama riskliydi .. hem eşim için hem benim için ..
o gece geldi çattı .. rahattım ilk öncelikle ..
sonra bir an oldu bitti .. endişe duymadan uyguladımlarımı yaptık kaslarıma emir verdim .. belki öyle kolaylaştı ..
ztn her şey bir anlıkmış ... :kedi:
şimdi geçen 1 ayıma yanıyorum sırnaşık şey

Ben evlendim ilk gün hüsran oldu yapamadım sonra balayına gittik 3 gün gene olmadı malesef. 6 ay boyunca vaji ile yaşadım. Allah'a şükürler olsun eşim 6 ay boyunca bana çok destek oldu. tabi ben bu sıkıntılı günlerde kendimi harap ettim. ilk zamanlar doktora gitmeye cesaret edemiyordum. 3. ayımızda doktora gittik birlikte doktor beni muayene etti ve herşeyin normal olduğunu ve bu sorunun beyinde bittiğini anlattı. kolay olması için bana kas gevşetici iğne yaptı ve hemen eve gidip denedik olucak felan diye iyice kaptırmıştık kendimizi denedik malesef gene olmadı. 1 ay sonra gene gittik gene muayene felan oldum. sonra denedik gene olmadı malesef ama ben o zamanlarda çok kötüydüm çok berbat bir
haldeydim. 3. sefer farklı bir doktora gittik 4-5 saat konuştuk muayene etti 3 gün sonra başarabildim. yani üçüncü kez doktora gittikten sonra başarabildim. tabi başarınca sevinç göz yaşları döktüm biraz. nasıl mutluyduk ikimizde üstümüzden büyük bir yük kalkmıştı. Hiç zor olmadığını ve canımın hiç yanmadığını bu meseleyi abartıp ne kadar gözümde büyüttüğümü anladım ve kendime çok kızdım. 6 ayım saçma sapan korkularla heba oldu şimdi ilk gece birlikte olmayı o kadar çok isterdimki ne güzel olurdu yani. 3 yıllık evliyim 2,5 aydır sorunsuz bir cinsel yaşam sürdürüyoruz çok şükür. Hiç öyle korkulacak bir şey olmadığını anladım kesinlikle harika bir duygu.

slm kızlar bende evliliğimin ilk 2 ayında vajinumus yaşadım gerçekten kötü bir durum.ilk zamanlarda eşim bişey demedi normal karşıladı ama durum vahimleşince hemen çapa tıp fakültesi cinsel işlev bozukluğu bölümüne gittim.hem kendi parmağımla hemde eşimin parmağıyla egzersizler yaptım hergün mutlaka kegel egzersizleri yaptım ve tam 8 gün sonra nasıl olduğunu anlamadan ilişkiye girdim.kendime çok kızdım çok basitmiş ama tabi o psikoloji bambaşka vajinusmus olanlar size tavsiyem öncelikle kafanıza takmayın ve hiç aklınızda olmayan bir zamanda ilişkiye girin hazırlanınca kaslar gevşemiyor.doktorlarınızın önerilerini yapın en önemlisi hiç kimse ölmemiş ilk geceden korkmayın allah'ın izniyle atlatırsınız inş.

burdaki arkadaşlarım gene çok iyi yenişler kısa sürede allah yardımcınız olmuş.
televizyona çıkıpda 25 30 sene birlikde olamayanları izlemiştik bir kaç sene evvel
üstelik buçiftlerin çocuklarıda var doktor bunuda açıklamıştı hamile kalmak için
illa erkeğin içeri boşalması şart değilmiş rahim azınadaki siperler içeriye kadar ulaşabiliyormuş.
ZEHRAALıMANSUR canım daha ne kadar tedavi olmayacaksın eşine yazık değilmi.
imkanın varsa artık tedaviye geç inanki korkulacak bişiy yok hiç zor değil.

offffffff ben çocuk doğurdum hala yenemedim yaa,hala korkuyorum, hala irkiliyorum, normal doğum yapamamamın sebeplerinden biride vajinismus, kahretsin yaa, nasıl bişimiş bu

burdaki arkadaşlarım gene çok iyi yenişler kısa sürede allah yardımcınız olmuş.
televizyona çıkıpda 25 30 sene birlikde olamayanları izlemiştik bir kaç sene evvel
üstelik buçiftlerin çocuklarıda var doktor bunuda açıklamıştı hamile kalmak için
illa erkeğin içeri boşalması şart değilmiş rahim azınadaki siperler içeriye kadar ulaşabiliyormuş.
ZEHRAALİMANSUR canım daha ne kadar tedavi olmayacaksın eşine yazık değilmi.
imkanın varsa artık tedaviye geç inanki korkulacak bişiy yok hiç zor değil.

eşim istemyr sen halledersin dyr.olmazsa psikiyatrise gdecm blmyrm.

bu başlıga arkadaşlarımıza destek olalım diye vajinusmustan kurtuluş hikayelerimizi yazalım .. neler yaşadık nelerden geçtik ..
ilk ben başlıyayım ..

evlendiğimde vajiyle ilgili bir korkum yoktu takiii o gece gelene kadar ..
aklım başından gitti .. belki eşimde hızlı olmuştu çünkü sözlülük dönemimde fln sabırsızlanıodk :kedi:
balayımız zehir gibi gitti .. karı kocadan çok arkadaş gibiydik ..
balayından geldiğimde internette araştırma yaptım nedenlerini neden oldugunu ..
ya geçmişte tacize maruz kalma veya korkutma ..
benimki korkutmaya bağlıydı ..
gelinlik ağdamı yapan ağdacımız korkutmuştu beni ..
sonra bir takım bilgiler bularak vajiyi yenmeye karar verdim ..
parmak egzersizleri kegel nefes egzersizleri ..
bu süreçte eşimle hiç beraber olmayı denemedim ..
hızlı ilerliyordum .. bi ara geriledim .. anlamadım noldu bile .. çok moralim bozuldu .. saldım kendimi yapmadım bişi..

1 . ci ayımız dolmaya yakın aklıma koydum dedim bu iş biticek kesinlikle ama riskliydi .. hem eşim için hem benim için ..
o gece geldi çattı .. rahattım ilk öncelikle ..
sonra bir an oldu bitti .. endişe duymadan uyguladımlarımı yaptık kaslarıma emir verdim .. belki öyle kolaylaştı ..
ztn her şey bir anlıkmış ... :kedi:
şimdi geçen 1 ayıma yanıyorum sırnaşık şey

canım seni en iyi ben anlıyorum sanırsam..çünkü ben de aksine cinsellik deyince oo çok istekliyim vs diyenlerdendim..gelinlik ağdacıma gidene kadar...aynı şeyleri ben de yaşadım...nette araştırmalar yaptım ve bu egzersizleri yaptık eşimle..o yaptı desem daha doğru ben dokunamıyordum..ağlaya ağlaya yapıyorduk egzersizleri..eşim bazen dayanamıyordu acı çekmeme..ama bir anda hadi dedim yapalım..ve oldu anlamadım..ben de geçen aylarıma yanıyorum...heele ki balayımdaki o günlerime...hoş tatilin tadını çıkardık ama onsuz..acı falan da o kadar çekmedim..acı değildi sızıydı..napalım bunları yaşamamız gerekliymiş diyor avutuyorum kendimi :D::D:D
kaydirigubbakcemile3

öncelikle kadın doğum dr na gidin , anatomik bir yapının varlığı söz konusu olabilir..ki bunu gözle muayenede anlıyor dr lar..emla kremi önermişti dr bana..ve benimle oturdu bir psikolog gibi konuştu..bir hafta ver kendine her gün minik de olsa denemeye çalışın dedi alışacaktır dedi..ben yapamadım ama ..egzersizlere başladım..ve onun faydasını çok gördüm...ve de yaptım ..hiç de o kadar zor olmadığını gördüm ki kızlık yapısı benimkisinde çok farklıydı ..öyle diyim..normalden fazla zorlamıştı beni.ona rağmen acı macı yoktur..işte kasınca kendini demirden daha güçlü oluyor ki matkap gelse açamaz o derece :) rahatlatıcı kas gevşeticci için..ne kadar rahat olursak o kadar rahat oluyor..

Son düzenleme:
melis83 sen sanslıymışın ben bir kere yaptırdım eşime ben iyce soguyrum nasıl içine grdrecm parmagımı midem kalkar dyrdu huylu ya braz tek başıma göğüs gerdim kegeli ama saolsun desteklyrdu bni hiç zorlamadı sen ne zmn hazır olursan o zmn olcak dedi bnm moralim bozuldukca ben seni cok seviyrum ömür boyu yapmasam sevgim azlmaz dyrdu.saolsun ynede.gerçi öyle dedilermi insan daha bir kötü hissediyr bu adam bunları haketmyr ona çok üzlyrdum millet keyif ypyr benim eşim neden bu durmda deyip hırs yaptım ve onun için yendim vajiyi.şimdi ikimzde mutluyz allah bozmasın.

melis83 sen sanslıymışın ben bir kere yaptırdım eşime ben iyce soguyrum nasıl içine grdrecm parmagımı midem kalkar dyrdu huylu ya braz tek başıma göğüs gerdim kegeli ama saolsun desteklyrdu bni hiç zorlamadı sen ne zmn hazır olursan o zmn olcak dedi bnm moralim bozuldukca ben seni cok seviyrum ömür boyu yapmasam sevgim azlmaz dyrdu.saolsun ynede.gerçi öyle dedilermi insan daha bir kötü hissediyr bu adam bunları haketmyr ona çok üzlyrdum millet keyif ypyr benim eşim neden bu durmda deyip hırs yaptım ve onun için yendim vajiyi.şimdi ikimzde mutluyz allah bozmasın.

canım bnm seni çok iyi anladım.yaşadıklarını ben de yaşadım şekerim......afferim ama..olay biraz vicdan sızlatıcı oluyor dimi..sonrasında işte kötü hissediyorsun ve eşin için yapıyorsun .bunlar farklı şeyler yaa..yaşayan bilir...tekrar tebrik ederim..

saol cnm allahın yardımıyla kurtuldum ve bittti artık çk şükür.bebek varmı sende peki? sen ne okuyrsun ögrenci yazmıssında ben işletme okuyrum çok zor yaaaaaaa.şu 2ay rahat takılacam böyle ondan sonra basımı kaldırack halim yk bnmkide bebek istyr of of:emir_bebek: kafamçokkarıştı

saol cnm allahın yardımıyla kurtuldum ve bittti artık çk şükür.bebek varmı sende peki? sen ne okuyrsun ögrenci yazmıssında ben işletme okuyrum çok zor yaaaaaaa.şu 2ay rahat takılacam böyle ondan sonra basımı kaldırack halim yk bnmkide bebek istyr of of:emir_bebek: kafamçokkarıştı

canım ben kpss ye hazırllanıyorum..bebeeğim yok.şu an için düşünmüyorum..sen de birazzzz kendine gel sonra yaparsın..anladın sen onu..............:D

Back