Vajinusmusu yendikten sonra jinekolojik muayene olanlar yardım lütfen

sevgul85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
41
0
36
Aydın
arkadaşlar vajinusmusu 2 ay önce yendim,ve artık bebek sahibi olmak istiyorum ve bir kadın doğum uzmanına görünmem lazım açıkçası biraz ürküyorum bir sorun çıkartırmıyım acab yardım edin ne olur...

ne sorun cıkabilirki canım merak etme kafanada takma bunu bende vajinismusum

ben 2 ay önce doktor yardımıyla yendim canım kabus dolu günlerim geçti sen hiç doktor tedavisine gittinmi

ben 2 ay önce doktor yardımıyla yendim canım kabus dolu günlerim geçti sen hiç doktor tedavisine gittinmi

yok canım ben yardım falan almadım parmak egzersizleriyle tam yenmeye baslamıstım ki hamile kaldım dogumdan sonra inş tekrar başlıycam senin yendiğine cok sevindim...

ne güzell en azından bebek sahibi olmuşsun allah uzun ömürler versin bebişine.inşallah bir an önce yenersin bu illeti,yardımcı olurum bu konuda sana istersen.bu arada doğum sezaryanlamı yaptın bi de hamilelik boyunca alttan muayene olabildinmi.

dogum bu ayın sonunda inş doktorum normal dogum yapabilecegimi söledi ama ben kendime asla güvenmiyorum bu konuda,o yüzden sezeryanı tercih edicem ve hamileliğim boyunca hiç alttan muayene olmadım

yardımını tabiki isterim sen nasıl yendin psikolajik yardım mı aldın yoksa egzersiz falan mı

doktorum izmir de bir kadın doğumcu aynı zamanda vajinusmus konusunda kendini aşmış bir doktordu.hem psikolojik olarak rahatlattı beni hemde egzersiz önerdi.egzersizi ben 1 defa yaptım ve direk penise yönlendim ve başardım ama kendim değil doktorumun sayesinde oldu canım.

bu arada doğumu sezaryanla yapman daha iyi olur sanırım ben yendiğim halde normal doğuma cesaretim yok

Kod:

bende cok korkuyorum zaten hayatta normal dogum yapamam bende yine burdan okumustum parmak egzersizini falan hemen o gece yaptım ve yumurtlama günümdü o gün tuttu hamile kaldım yani sadece bi kez denedim ama o kadar da zor olmadıgını anladım o gece ama hamile kalınca mecbur bıraktım bir an önce yenmek istiyorum hayırlısıyla inş

canım ben de aynı durumdaydım, vajinusmusu yendikten hemen sonra mantar kaptım, doktora da durumu anlattım o da çok kibar ve nazik bir şekilde alttan muayene etti ve sadece girişte biras irkiliyorsun okadar, sonra hiç bir şey hissetmiyorsun ama geçmişini anlat. ben başta gerildim ama sonra çok rahatladım, kafamı kaldırıp konuştum ekrana doğruldum, o esnada içimde ultrason aleti vardı yani:)) , önemli olan içine bişey almayı başarabilmek sen de bunu bşarmışsın zaten ki cinsel ilişki daha zor muayeneden.

sağol canım yardımın için çok teşekkürler

bende 8aylık evlıyım tambır ılıskı yasayamadım kızlık zarı baya geride.penis icerı baya gırıyo ama zar sadece zedelenmiş.banada yardımcı olun bende kendımı cok kasıyorum bu durumu yenip hamile kalmak istıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…