arkadaşlar vajinusmusu 2 ay önce yendim,ve artık bebek sahibi olmak istiyorum ve bir kadın doğum uzmanına görünmem lazım açıkçası biraz ürküyorum bir sorun çıkartırmıyım acab yardım edin ne olur...
ben 2 ay önce doktor yardımıyla yendim canım kabus dolu günlerim geçti sen hiç doktor tedavisine gittinmi
ne güzell en azından bebek sahibi olmuşsun allah uzun ömürler versin bebişine.inşallah bir an önce yenersin bu illeti,yardımcı olurum bu konuda sana istersen.bu arada doğum sezaryanlamı yaptın bi de hamilelik boyunca alttan muayene olabildinmi.
doktorum izmir de bir kadın doğumcu aynı zamanda vajinusmus konusunda kendini aşmış bir doktordu.hem psikolojik olarak rahatlattı beni hemde egzersiz önerdi.egzersizi ben 1 defa yaptım ve direk penise yönlendim ve başardım ama kendim değil doktorumun sayesinde oldu canım.
arkadaşlar vajinusmusu 2 ay önce yendim,ve artık bebek sahibi olmak istiyorum ve bir kadın doğum uzmanına görünmem lazım açıkçası biraz ürküyorum bir sorun çıkartırmıyım acab yardım edin ne olur...
canım ben de aynı durumdaydım, vajinusmusu yendikten hemen sonra mantar kaptım, doktora da durumu anlattım o da çok kibar ve nazik bir şekilde alttan muayene etti ve sadece girişte biras irkiliyorsun okadar, sonra hiç bir şey hissetmiyorsun ama geçmişini anlat. ben başta gerildim ama sonra çok rahatladım, kafamı kaldırıp konuştum ekrana doğruldum, o esnada içimde ultrason aleti vardı yani:)) , önemli olan içine bişey almayı başarabilmek sen de bunu bşarmışsın zaten ki cinsel ilişki daha zor muayeneden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?