Vajinusmusu nasıl yendiniz ?

birask96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
4
0
1
28
Arkadaşlar merhaba :) Ben bursada yaşıyorum.3 buçuk yıllık evliyim ve bugün vajinusmus için öngörüşmeye gittim ilk kez doktora. Sizler nasıl yendiniz. Çok korkuyorum başaramayacağım diye.

İlk denemede yapamadık koştum doktora. Sonra zarım küçükmüş normalden. Doktor aldı onu. Sonra tedaviyle beş günde yendim, bir ay kayganlaştırıcılı çalıştık. Şimdi sorunsuz yapıyoruz.

Arkadaşlar merhaba :) Ben bursada yaşıyorum.3 buçuk yıllık evliyim ve bugün vajinusmus için öngörüşmeye gittim ilk kez doktora. Sizler nasıl yendiniz. Çok korkuyorum başaramayacağım diye.
Benimde zarim septali çıktı cumartesi o parça alınacak ama zarın hepsi değil oradaki fazlalık

Bende1 senelik evliyim doğuda yaşadığım için istanbula gidip tedavi oldum hera klinik illaki duymuşsundur ilk burdaki yazılanlara reklam diyordum okadar abartılacak gibi değil çünkü ilk gün gittiğimde şenay hanımla görüştük muayene etti sonra hemen tedaviye başladık doktorun yüzünü bir kere görüyorsun sonra da ordaki çalışanlar seninle ilgileniyor ben şişli dekine gittim irda safinaz abla meleği var gerçekten doktor felan hikaye o olmasa asla yenemezdim zorlandığında hemen elini uzatıp tutardı bebekmisim gibi pamuklara sardı beni Allah razı olsun ondan hakkını hicbirzaman ödeyemem kendim aparatlar almıştım ancak bırak yapmayı nereye sokcağımı bile bilmiyordum tanımıyordum dokunamıyordum derecem çok yüksekti kliniğe gittim ilk gün tedaviye başladık 20 cm lik aparatı içime alabildim ve ilk gün eşimi arayıp ben yendim diye mutluluktan ağladım benim tedavim 7 gun sürdü derecem çok yüksek olduğu için orda 5 yıllık evli vajinusmus biriyle tanıştım onunla ayni gün başladik oda yendi diceğim o ki bende eşime karşı mahcup olcam basaramayacagim diye çok korkuyorum ama ilk günden sonra basardım diye mesaj göndermeye baslicaksin dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…