Bende onunla ugrasıyorum 7 yıldır doktor ayten olguna gıtmeyı dusunuyorum hıc gıden varmı acaba arkadaslarArkadaslar merhaba,
vajinusmus için özel veya devlet doktorlarından psikiyatri veya psikolaga gidip bunu yenen var mı? Hikayelerinizi benimle paylaşabilir misiniz?
Merhaba eşle deneme aşamasina geldim ama bi turlu olmuyo yardimci olur musunuz. 4. Dilatorle yaptim ama esle denemede tikandimMerhaba kizlar yedi yil bosuna korkmusum iki gunde hallettik cok sukur
Kendisine gittim bir kez. Bana rahibe terasa gibi ortalıklarda dolanıyorsun dedi. Çok kızdım bu lafına. Hiç hoş bir tavır değildi. Ona kızıp dilatör set aldım iki üç gün sonra yendim.Bende onunla ugrasıyorum 7 yıldır doktor ayten olguna gıtmeyı dusunuyorum hıc gıden varmı acaba arkadaslar
Merhaba tebrık ederım kendıne uygun pozısyonu bulmaya calıs canım deneyerek halledersın emınımMerhaba eşle deneme aşamasina geldim ama bi turlu olmuyo yardimci olur musunuz. 4. Dilatorle yaptim ama esle denemede tikandim
Aşabildiniz mi acaba? Bende aynı durumdayım daMerhaba eşle deneme aşamasina geldim ama bi turlu olmuyo yardimci olur musunuz. 4. Dilatorle yaptim ama esle denemede tikandim
Evet. 4.dilator daha fazla canimi acitiyormus. Eşli denemede sadece girerken biraz aci oldu ama git gel yapmadik. Sadece girdi o kadar. 26 subatta oldu bi kere yaptik sonra adetim falan derken yapmadik. Ama bugun yine deneyecegiz bakalim.Aşabildiniz mi acaba? Bende aynı durumdayım da
Evet. 4.dilator daha fazla canimi acitiyormus. Eşli denemede sadece girerken biraz aci oldu ama git gel yapmadik. Sadece girdi o kadar. 26 subatta oldu bi kere yaptik sonra adetim falan derken yapmadik. Ama bugun yine deneyecegiz bakali
Aşabildiniz mi acaba? Bende aynı durumdayıben bebeyagi
Ben bebe yagi kullandim. Oncesinde ilk uc dilatorle calistim daha sonra esimle denedik.Evet. 4.dilator daha fazla canimi acitiyormus. Eşli denemede sadece girerken biraz aci oldu ama git gel yapmadik. Sadece girdi o kadar. 26 subatta oldu bi kere yaptik sonra adetim falan derken yapmadik. Ama bugun yine deneyecegiz bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?