- 8 Ağustos 2016
- 14
- 7
- 16
- 31
teşekkür ederim canım inşallah denyeceğiminsallah canim namaz kil meryem suresi oku bol bol dua et ben oyle yaptim ve o gece oldu sende dene bellimi olur
Sen üstteyken yapmayı dene. O zaman daha rahat olursun. Aşama aşama ilerlet. Kayganlaştırıcı sür biraz Ikınınca açılıyor orası . Aynayla bakarsan ıkındığında ortasındaki deliğin açıldığını görürsünüz. Alttayken de yine bacaklarını aç iyice. Yine ıkın o zaman kasmazsın.Kızlar ben bu kasma olayını nasıl çözücem uyuşturucuda sürüyorum baktığım zaman ben bile şaşırıyorum kasılmama siz nasıl kasmıyorsunuzz....
Adetten sonra derken ne kadar sonrameraba kizlar sze bisey sorcam acaba adetten snra kahverengi akinti olan oldumu?ne oluyo olunca???
Normal bence zaten normali en çok 10 gun çoğu insnda da öyle olur kanama sonrası kahverengi lekeyle biterbnm hastaligim 5 gun suruyo 6.gun geldi ilk kez oldu
Anladım bence normal ama başka fikri olan varsa yazar zaten benim hep kahverengi başlar öyle biter.bakalım sonuçlar ne dicekama hic olmazdi ya sanki.korkuyorum.kan verdim bide ultrasona gircem sonuclari yarin doktor verck.
tskler cnm ilgin icin sagolAnladım bence normal ama başka fikri olan varsa yazar zaten benim hep kahverengi başlar öyle biter.bakalım sonuçlar ne dicek
Sezeryan yaptim cunku muane esnasinda kendimi kasiyodum dogum sirasinda da kasarsam bebegin omzu cikabilirmis. Isteye bagli dedi ama risk alamadim ve sezeryan oldumPsikolojik Deliii ve zerre zerre siz normal doğum mu yaptınız sezaryen mi oldunuz? Tahminim sezaryen... Çünkü normal doğumda açılması gerekiyor ve bu işinizi kolaylaştırırdı ama doktorunuz vajinusmus olduğunuzu biliyorsa asla normal doğum önermemiştir çocuk tehlikeye girmesin diye? Bu konu hakkında beni aydınlatır mısınız hem merak ediyorum hem de doğru mu biliyorum bilmiyorum ???
Egzersiz yapmak gerçekten basit o ilk heycanı atmak var ya işte o yetiyo sonra çorap söküğü gibi geliyo. Hoş ben bıraktım artık egzersizi ama. Siz azimli olun benim gibi olmayın yenin hemen bu durumu.Evet geçen zamanı boşveriyoruz ve önümüze bakıyoruz,vajili yaşamak vajiliyken hissettiklerimiz çok daha kötü kızlar.inanın bana egzersiz çok daha kolay hani korkunç geliyorya öyle değil işte. ben en büyük mumu ağlayarak yapmıştım " benden iki yıl sonra evlenen bi arkadaşımın bebeği olduğunu öğrendiğim gün dü " kendi kendime demiştim böyle yaşamak daha zor...ama baya ara verdim ne diyeyim hayırlısı böyleymiş demekki zamanı şimdiymiş..
Merhaba, bacaklarını aç eşin yaklaşsın. Aparat gibi tut kendin yerini bul. Sonra eşin yavaş yavaş girsin. Sen de ıkın biraz. Zaten yapmışsınız. Altta yapmanın da bir farkı yok. Islak ya da biraz kaygan olursanız zorlanmadan girer.2014 te üye olmuşum ilk yazmaya hiç cesaret edemedim.Ama hep takip ettim yazılanları.Burda okuduklarımla egzersiz yaptım,eşimle denedik ve sonuna kadar aldım ben üstteyken.Ama sonrasında korkuyorum.Ve ben üstteyken denediğimiz için eşim üstte olursa ne yapmalıyım onuda bilmiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler herkese şimdiden.
Merhaba canım, benim adetim 6-7 gün sürüyor ve 6. -7. günlerde kahverengi akıntım oluyor ama bunun için hiç doktora gitmedim, bence bundan bir sorun çıkmaz ama sen yine de doktor sonuçlarını bizimle de paylaş merak ettim ben de.meraba kizlar sze bisey sorcam acaba adetten snra kahverengi akinti olan oldumu?ne oluyo olunca???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?