Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

meraba kizlar sze bisey sorcam acaba adetten snra kahverengi akinti olan oldumu?ne oluyo olunca???

Kızlar ben bu kasma olayını nasıl çözücem uyuşturucuda sürüyorum baktığım zaman ben bile şaşırıyorum kasılmama siz nasıl kasmıyorsunuzz....
Sen üstteyken yapmayı dene. O zaman daha rahat olursun. Aşama aşama ilerlet. Kayganlaştırıcı sür biraz Ikınınca açılıyor orası . Aynayla bakarsan ıkındığında ortasındaki deliğin açıldığını görürsünüz. Alttayken de yine bacaklarını aç iyice. Yine ıkın o zaman kasmazsın.

ama hic olmazdi ya sanki.korkuyorum.kan verdim bide ultrasona gircem sonuclari yarin doktor verck.

2014 te üye olmuşum ilk yazmaya hiç cesaret edemedim.Ama hep takip ettim yazılanları.Burda okuduklarımla egzersiz yaptım,eşimle denedik ve sonuna kadar aldım ben üstteyken.Ama sonrasında korkuyorum.Ve ben üstteyken denediğimiz için eşim üstte olursa ne yapmalıyım onuda bilmiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler herkese şimdiden.

Sezeryan yaptim cunku muane esnasinda kendimi kasiyodum dogum sirasinda da kasarsam bebegin omzu cikabilirmis. Isteye bagli dedi ama risk alamadim ve sezeryan oldum

Egzersiz yapmak gerçekten basit o ilk heycanı atmak var ya işte o yetiyo sonra çorap söküğü gibi geliyo. Hoş ben bıraktım artık egzersizi ama. Siz azimli olun benim gibi olmayın yenin hemen bu durumu.

Merhaba, bacaklarını aç eşin yaklaşsın. Aparat gibi tut kendin yerini bul. Sonra eşin yavaş yavaş girsin. Sen de ıkın biraz. Zaten yapmışsınız. Altta yapmanın da bir farkı yok. Islak ya da biraz kaygan olursanız zorlanmadan girer.

meraba kizlar sze bisey sorcam acaba adetten snra kahverengi akinti olan oldumu?ne oluyo olunca???
Merhaba canım, benim adetim 6-7 gün sürüyor ve 6. -7. günlerde kahverengi akıntım oluyor ama bunun için hiç doktora gitmedim, bence bundan bir sorun çıkmaz ama sen yine de doktor sonuçlarını bizimle de paylaş merak ettim ben de.

Bi arkadas özelden buraya cagıtmış ama kızlar kusurabakmayın burayı takip etmem çok zor ancak özelden mesajlara cevap verip ordan yardımcı olabilirim.önceden çok aktif sekilde yardım ediyordum ama işn dozu kactı yemek yapamaz hale gelince eşimle sıkıntı yasadık.onun için sadece özelde yardımcı olabilirim. Allah yar ve yardımcınız olsun.emün olunki hepimiz aynı şeyleri yasadık sizi çok iyi anlıyorum eger pes etmesseniz kısa sürede basarabilirsini.eger yapabilirsebiz siz parmak rgzwrsiİni bitirdikten sonra elinizde yaparsa daha güvende hissediyorsunuz.ben parmak egzersizimi bir haftada bitirdim sonra iki gece de eşimün parmaklarıyla yaptık ve denemelere gectij .sadece sakin olun müzik dinleyerek yapın normal bi işmiş gibi yogunlasmayın şu bulaşığı yıkayım otururum gibi.büyütmeyin gözünğzde biliyorum zor ama bunu başarabikirsiniz.

Siteye yeni kaydoldum yazmak istedim. Derdimi anlatınca rahatlıyorum. Bir senelik evliyim. Yavas yavas vajinismusu asıyodum kendime güvenm gelmişti. O kadarki kadn hastalıkları muayeneye gittim. Gecikmem oluyodu adetimde. Bi sıkıntı yok dd smear testi yaptırıp yaptrmadığımı sordu hayor diyince yapalm dd. O çatal mı ne deniyomus ilk defa cıktım korkarak. Kadn geldi lak diye parmağını soktu dişimi sıktım bişi demedm. Snra o smear testi aletini soktu yine lak diye çığlık atıp zıpladm titriyodu her yanım cıkardı bide bana kozdı kırılcaktı alet içinde diye. Bn kan ter içinde kalmışım umrunda mı. Cinsel işlec bozukluğu dd bakırköyde bi yer aöyledi. Bn sana bilgi veremem zamanm yok dd nasıl çıktım eşimin yanına nasıl geldim inanın bilmiyorum ağlamaktan içim dışıma cıktı hala yasadıklarımı dusunup ağlıyorum. Kahverengi bi akıntım var ve oram şuan çok acıyo. Ne yapıcam bilmiyorm doktora baska bi yere gitmek istemiyorum

cnm bende ayni dertten gitmistm dun doktora.oda bana sana sokulan seyden sokcakti.ben izin vermedim neymis rahim agzina girmesi bakmasi lazmmis.kizdi.bende ona vajinusmusum iyice korku yasamk istemiyom dedim yaptirmadm.ben sewdigm adama sey sokturmuyom sanami sokturcm.kadin dogum uzmani ama anlayiş sıfir.senin psikolojin kimin umrunda.bide doktor olmus.daha bzm durumumuzu anlamiyo bilmiyo.uyuz

Kızlar iyigeceler adetleriniz ne arayla oluyor ki yani merak ediyorum benim de gitmem gerekiyor mu

ya bnm gecen ay 1 hafta gec .bu ayda 1 hafta erken geldi.tahlil yaptirdm normal cikti.stresten mevsimden oluyo dedi.eger yine olursa gel dedi.adet duzenleyici verim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…