Vajinusmusu baaranlar ....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eeeeeeeeee basaranlar buraya hadı anlatalım paylaŞalım nasıl gıdıo vajısız hayattttt

valla vaji bitti ama stres devam sanki acıcak gibi gene korkuorum sende nasıl gidioooooo ne zaman atlattınnnnnnnnsositososito

bı arkadasın basına glmıstı oda evlendıkden 1,5 yıl sonra ancak ılıskıye gırebıldı oda psk tedavıyle oncelıkle kızın kendı kucuk serce parmagını oraya sokmasını ıstemıs ılk boguma kadr sonra yuzuk parmak sonra orta parmak derken her hafta bır parmak calısma dersı verdı dr ona sonra esının serce yuzuk derken sonra ıkı parmak bırden derken ordakı kasları alıstırdı sonrada hıc sorunsuz hıc acısız bır ılıskıye gırdı bu tedavıyı yanlıs hatırlamıyorsam bes haftada tamamladılar korkacak bısey yokmus dyebıldı sonunda ama kocasıda sabır tası cıktı herks beklemez sanırım bır ıkı yıl??

Benım eŞımde bekledı saolsun bu mesele kesınlıkle eŞlerın sabır ve desteklerıyle atlatılıyor.benımkı 6 ay felan sÜrdÜ Çok ŞÜkÜr atlattık Şımdı 2 yaŞında oĞlum var.ama ÇocuĞu olupta bu hastalıkla cebelleŞen tanıdıĞım var allah yardımcısı olsun.hıÇbı doktora gıtmeden kımseye bahsetmeden ıkımız hallettık benı kendı halıme bıraktı Öncelıkle ama ılıŞkımız ıÇınde Önemlı olduĞunu hıssettırdı.ınŞallah bu sayfaya dıĞer sayfadakı arkadaŞların hepsı terfı eder:)

basardım bende ama şimdi tekrar bi daha deneme korkusu bastı cünkü kremlerle asmıstım fakat tekrar krem sürüp deneyim dediğimde asırı derecede bi yanma oldu ve hala kasılabiliyorum ne kötü bi durum bu ya mafoldumben

bu baslık bosuna yni bi yrdm edeck insan cıkmadı ya burda basarırım dye üye olmştm mesajlarıma cvb bile yazılmıyrmafoldumben
cnm merhaba bende buraya yenı uyeyım ama ınan herkez yarımcı olmak ıcın elınden gelenı yapıyorlar ılk sayfada vajınısmıus bolumune bak ıstersen bende daha yenı parmak egzersızlerınde basarıyorum umarım sende yenersın ALLAH hepımıızın yardımcısı olsun:Saruboceq:

bende başardım ve 4 ay oldu başaralı gerçekten korkacak bişey yokmuş 3 günde çözüldü olay ama iyi heim gerekiyor

kızlar dün o kadar moralmen cöktüm ki parmak egzerszi yaparken fırcalı taragımı aldım ve prezervatifi taktım ucuna sonuna kdr grdrdm.o sinirle tabikide allahın yardımıyla.suan moralim zirvelerde.mum alcm kalın ve uzun onu denycem.sap nasıl grdi blmym hissetmedim bile.

bak gordunmu ınsan ıstegınce hırslanında nasıl oluyor hem bıde fırca sert ben mumla yaparken hıc hıssetmedım ck rahat oldu devam et hep kararlı ol ılk olark ınce beyaz mumla dene derım ck ınce degıl ama tamam yavas yavas kalınlastır ok kolay gelsın

benim basarı hikayem ilginç.ben bu ayın 6snda basardım.nisan ayında internet aldım googledan ilşkye grememe dye arama yptım ondan önce hiç dr. gtmedm cnki bu ne hastalık olurki dedim bni korkuttular yapamıyrm dr.ne yapıcak neyse vajinismus cıktı sasırdım bnm şikayetlerin aynısı.bn dr. gdym en iyisi dedim dr.alttan baktı actı vajina deliği normal falan sen gercek vaji dglsn dedi kayganlastrıcı verdi gnderdi bol mas...bsyn yap dedi.snr oldum bumu yni neyse netten blog cıktı orda kızın biri yeni ynmş kegel,ayna, dyr arastrdım onları kesfettim anestolle denedim serce parmgımı degdrmyrm ble vajina nerde onu blmyrm neyse sercenin bogumunu grdrdm.2 parmak ilerledim brktım temmuza kadr ypmadım sonra yne bastan basladım moral sıfır hiç istek yok bu ayın basında tekrar kegel ve bastan 6gnde yendim hırs yptm hergn ilerledim mumu aldım grdrdm aksamı p...s masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…