arkadaşlar 2008evlendim çok korktugum için yapamadım herkezin yaşadıgı şeyleri bende yaşadım kurtulmak iiçin hemen hemen herşeyi denedm buhara oturmalar,egzersizler,emla kremler berbattı aklıma geldikce tüylerım ürperiyo.sonra bu bu gece olmadı yarınlarla gitti,eşimde cok sıkıldı bende kadın doğuma gittim psikoloğlara gittim olmadı olmadı,derken vajinusmus botox cıktı onu baya bi araştırdım 1bucuk yıl sonra yaptırmaya karar verdik çünkü artık gece olsun istemiyodum o derece.doktoru ayarladım cok basiy bi operasyonla yaptırdım 20dk sonra eve geldim herşey normal gitti 3 gün sonra ilişkiye girdim gayet rahat bişekilde oldu.2 ay sonrada hemen bebişimiz oldu rabbime cok şükür o duyguyu banada nasip etti 6 ay sonra etkisi gecti kalmadı ama artık bi korkumda kalmadı serbest bırakabiliyorum en önemlisi gecelerden korkmuyorum bu benim için önemliydi psikologlar pek bi yardım göremedim resmen acımıyo ya neden korkuyon dedi gönderdi.sizinnle paylaşmak istedim eger düşünürseniz yardımcı olmaya calışırım ben bu yolla kurtuldum gerisi size kalmışşş allah yardımcınız olsunnnn.....