• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusmuyum

Vajinismus olduğumuzu nasıl anlarız?
Vajinismus olup olmadığınızı merak ediyorsanız . Ben vajinismusmuyum diye kendinize soruyorsanız kendinize bazı sorular sorarak vajinismus olup olmadığınız hakkında farkındalık kazanabilirsiniz.. Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye vajinismusun en tipik belirtilerini anlatıyor.

2aylık evliyim eşimle hala ilişkiye giremiyoruz lütfen yardımcı olurmusunuz
sızı cok ıyı anlıyorum bende 15 yıllık evlıydım yuvam yıkılcaktı fakat ankarada dr.derya korkmaz hocamıza gıttım üc seyansta basarılı oldum sımdı bebek tedavısı ıcın devam edıyorum cok memnunum hocamada tsk ederım burdan

2aylık evliyim eşimle hala ilişkiye giremiyoruz lütfen yardımcı olurmusunuz
Bende yapamadım ama iki hafta sürdü.sonra kendi kendime konuştum ne var bunda acımayacak diye düşün.her kız yapıyor dedim.aslinda herşey sende bitiyor.psikolojini rahatlatma yıllarına git canımm:(

Aynen hersey sizde bitiyor bende 2 ay kadar yapamamistim sonra karar verdim olacak dedim ve oldu. Ne kadar uzatir korkarsan duzelmen daha zorlasiyor daha korkuyorsun simdi bi kzim var şükür insallah atlatirsiniz

süperr okumanızı tavsiye ederim .

Son düzenleyen: Moderatör:
Back