Vajinusmuslar buraya !!!

ranagl

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
40
0
16
İstanbul
5 aylık evliyim ve vajinusmusum artık bu durumdan iyice bıkmış durumdayım ne olur yardımcı olun bana

5 aylık evliyim ve vajinusmusum artık bu durumdan iyice bıkmış durumdayım ne olur yardımcı olun bana

biz de geçtik bu sınavdann ama kurtulduk..sana bi link veriyorum hemen tıkla o topiğe gel herkes yardımcı.....biz yendik birbirimize destekle sende yeneceksin merak etme....dermansız dert değil bu hatta inan gözümüzde büyyüttüğümüz kadar bişey değil....

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...neyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-14215.html

bu topiğe gel hadii koş koşşşş her dakika kayıp senin içinn......yetiş diğer arkadaşlara ...hadi bakalım vakit katbetme...

ben henüz böyle bir şeyi denemedim bile yaşım küçük.ama şimdiden vajinismusmuşum gibi geliyo.inanılmaz korkuyorum korkutucu değilmiki zaten acı vermezmi ah bilinçaltı ah vajinismus evlenmeden yensem korkumu iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…