• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmuslar buraya !!!

ranagl

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
40
0
16
İstanbul
5 aylık evliyim ve vajinusmusum artık bu durumdan iyice bıkmış durumdayım ne olur yardımcı olun bana :(

5 aylık evliyim ve vajinusmusum artık bu durumdan iyice bıkmış durumdayım ne olur yardımcı olun bana :(

biz de geçtik bu sınavdann ama kurtulduk..sana bi link veriyorum hemen tıkla o topiğe gel herkes yardımcı.....biz yendik birbirimize destekle sende yeneceksin merak etme....dermansız dert değil bu hatta inan gözümüzde büyyüttüğümüz kadar bişey değil....

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...neyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-14215.html

bu topiğe gel hadii koş koşşşş her dakika kayıp senin içinn......yetiş diğer arkadaşlara ...hadi bakalım vakit katbetme...:16::16::16::16:

ben henüz böyle bir şeyi denemedim bile yaşım küçük.ama şimdiden vajinismusmuşum gibi geliyo.inanılmaz korkuyorum korkutucu değilmiki zaten acı vermezmi ah bilinçaltı ah vajinismus evlenmeden yensem korkumu iyi olucak:(

Back